Холандски!Npetrov написа:Най-добрите гуми за сняг несъмнено са vrеdestein - ако не се лъжа са финландски или Норвежки.
Зимни гуми - кой с какви - оценка
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
гуми
vredestein snowtrac 3,страхотни са 185/60 R14 ,127лв едната ,мога да кажа че си заслужават всяка стотинка,на 2и3 обикалях ходих до роженския манастир и до рилския ,много коли и джипове буксуваха и закьсваха но аз бях като залепен за пьтя.ЧНГ на всички
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
Гиславед Норд Фрост 3- разочараван съм. за пръв път стъпвам на сняг с тях, много буксува преди да зацепи , задницата се мъчи да се пързаля и на всичкото отгоре неможа да изкара среден по наклон баир при тъгване от място, все едно съм с летни. хубавото е че не съм се набутвал за тях, а ми ги дадоха бонус със колата, но все едно-няма ги никакви
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf avenue написа:Гиславед Норд Фрост 3- разочараван съм. за пръв път стъпвам на сняг с тях, много буксува преди да зацепи , задницата се мъчи да се пързаля и на всичкото отгоре неможа да изкара среден по наклон баир при тъгване от място, все едно съм с летни. хубавото е че не съм се набутвал за тях, а ми ги дадоха бонус със колата, но все едно-няма ги никакви
така е защото са стари.. и много вероятно са поизмъчени в топло..
определено има слабости тази гума.. но далеч не и на дълбок сняг

- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”