Най-готино е, когато мрънкачите казват на черното бяло.
Аз сигурно съм с розовите очила, но зная за пътища, които се поддържат в доста добро състояние, макар да не мога да оценя дали е със средствата от винетните такси или не.
Ще закупите ли винетка 2016г на цена от 97лв?
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Ще закупите ли винетка 2016г на цена от 97лв?
Ти не си с розови очила а направо летиш на розови облаци.Аз сутринта към 7:30ч се разходих из ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ и както улиците така и тротоарите бяха с 5мм лед по тях.
- ssssl
- Автомобил: Волво ЕХ30 428 коня
- Двигател: CJXC
Бай Иван написа:13 страници и резултатите са категорични.
Другото, което стана ясно или явно е как на няколко съфорумеца им цъфнаха, или им се показаха партийните книжки от джобчето на ризата..

Приказката за добрите бедни и лошите богати вече и в Куба не Фаща декиш...
Винетка си купих и съм много доволен от състоянието на Цариградско, по цялата му дължина, въпреки че това няма нищо общо с винетките.
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Хиляди пишлемета дават много повече пари от увеличението на винетката за да са си сложат на кошниците китайски ксенон ... Или цигарите за седмицата му...
Не пуша и нямам ксенон. Нямам тонколони на колата, освен фабричните. Радиото ми струва не повече от 15лв, защото е и на толкова години. И си взех кола, за да се придвижвам от А до Б. Плащам си винетка, данъци и всичко останало. Ще си платя пак. И какво получавам - нищо. За мен да си платя винетката е като да ги хвърля 100лв на улицата. И честно ти казвам - ако някой утре ми предложи фалшива винетка за 20-30лв, сигурно ще я взема. Защото ми писна да ме преебават.

ssssl написа:Като чета, че някой ни убил страхотната промишленост, канадците, златото, шистовия газ и т.н.
Това си е истина. Ти знаеш ли колко зле се управлява БДЖ и каква корупция има в него? Началници на гари нарочно бавят влакове, за да могат да дойдат автобусите и да оберат пътниците. А въобще не съм симпатизант на Болен Сидеров. Но има истина. Той я използва за популизъм, но това не я прави по-малка истина.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
ssssl написа:Бай Иван написа:13 страници и резултатите са категорични.
Другото, което стана ясно или явно е как на няколко съфорумеца им цъфнаха, или им се показаха партийните книжки от джобчето на ризата..
Винетка си купих и съм много доволен от състоянието на Цариградско, по цялата му дължина, въпреки че това няма нищо общо с винетките.
За 30 години едно Цариграско успяха да ремонтират, браво

Кво имате още ... пет, шест булеварда значи след 200 години поетапно ще ги изкърпят и тях, и вече всички ще са доволни и мрънкащи няма да има

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
forski, кажи честно само едно Цариградско ли е оправено за 30г?
- forski
- Двигател:
- Контакти:
В София или в държавата ?
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Ама защо го направиха такъв проблем? И протести се дигат и простотии... Не можем да си позволим 8лв на месец ли? Ако 30лв отгоре ще дадат някакво отражение по пътищата ще съм много щастлив, ако не... То така или иначе беше очаквано. Кой ще те остави със 67лв винетка? По-голямата част от форума колите им почти нищо не горят(темите за разход
), така че поскъпване от 2.5лв на месец не би трябвало да е проблем! 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Не че улици и булеварди в който и да е град имат отношение към винетките,те са общинска собственост и парите за тях са от общинските данъци и бюджета 

- forski
- Двигател:
- Контакти:
Те пък парите които събират от продажбата на стикери все едно имат отношение към това за което ги събират 

- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:Най-готино е, когато мрънкачите казват на черното бяло.
Аз сигурно съм с розовите очила, но зная за пътища, които се поддържат в доста добро състояние, макар да не мога да оценя дали е със средствата от винетните такси или не.
Пич,откровенно ме разсмя с тоя пост.В кръга на шегата ти кзвам: Според мен или работиш за правителството или розовите ти очила имат нужда от по-голям диоптър.Хубаво е че знаеш някои пътища ,които се поддържат добре,но "с някои пътища"-картинката не става по-розова ако си свалиш очилцата(розовите)
Сега сериозно- ти знаеш подържани пътища ,а аз знам една доскоро "автентична" магистрала водеща към морската ни столица-магистрала "Хемус".Откакто се помня асвалта и е оригиналния от построяването и.Всички ремонти на този път да го нарека(щото не мога да го сравня с магистрала) досега се свеждаха до "кръпки",които напоследък бяха толкова нагъсто и толкова неравномерно улегнали,че ако не стискаш здраво зъби, си без пломби.Винаги съм казвал че тези ремонти с теракот да ги бяха правили щеше да излезе по-евтино и по равномерно.
Когато имаш път към нашата БГ(североизточна) ,обади се ,ще те разходя по второкласните пътища до старите столици Плиска и Преслав.Ще те разведа и из прословутия "Делиорман" и то по трасе за което можеш да се ориентираш че се води път единствено по знака "Винетка"...
и много още може да се говори,ама "избяга" темата.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Когато на правителството му потрябват пари се ''обръща''винаги към шофьорите и към пушачите-не сте ли забелязали?-и контраудара не закъснява-фалшиви винетки и контр.цигари.И всички се ''спасяваме поединично'' някакси.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ОткровеНо се радвам, че откровеНо разсмивам откровеНо неграмотните и откровеНо глупави потребители.
За съжаление, не позна, че работя за правителството. Аз съм дърт комунист и само чакам нашите да дойдат на власт, за да се облажа отново, че ми секнаха далаверката тия от Герб.
За съжаление, не позна, че работя за правителството. Аз съм дърт комунист и само чакам нашите да дойдат на власт, за да се облажа отново, че ми секнаха далаверката тия от Герб.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
myrshavija написа:ОткровеНо се радвам, че откровеНо разсмивам откровеНо неграмотните и откровеНо глупави потребители.
Миро,Миро както се казва в една поговорка - Когато и да те УтРеПаТ все ще е КаСнО

- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="myrshavija"]
ОткровеНо се радвам, че откровеНо разсмивам откровеНо неграмотните и откровеНо глупави потребители....
И откровеНо смели от 400км разстояние потребители.
Ало модераторите ,какво стана с т.7 и т.8 от правилата за постване във форума?
ОткровеНо се радвам, че откровеНо разсмивам откровеНо неграмотните и откровеНо глупави потребители....
И откровеНо смели от 400км разстояние потребители.
Ало модераторите ,какво стана с т.7 и т.8 от правилата за постване във форума?

Последна промяна от hooligans на Чет 28 яну 2016 21:38, променено общо 3 пъти.
Причина: Да!?
Причина: Да!?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”