Ще закупите ли винетка 2016г на цена от 97лв?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Ще закупите ли винетка 2016г на цена от 97лв?

Анкетата завърши на Пет 05 фев 2016 11:45

Да
185
77%
Не
34
14%
Ще карам без винетка
22
9%

Общо гласове: 241
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Ще закупите ли винетка 2016г на цена от 97лв?

Мнениеот myrshavija » Чет 28 яну 2016 17:27

Най-готино е, когато мрънкачите казват на черното бяло.
Аз сигурно съм с розовите очила, но зная за пътища, които се поддържат в доста добро състояние, макар да не мога да оценя дали е със средствата от винетните такси или не.

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Чет 28 яну 2016 17:34

Ти не си с розови очила а направо летиш на розови облаци.Аз сутринта към 7:30ч се разходих из ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ и както улиците така и тротоарите бяха с 5мм лед по тях.

Потребителски аватар
ssssl
Автомобил: Волво ЕХ30 428 коня
Двигател: CJXC

Мнениеот ssssl » Чет 28 яну 2016 17:40

Бай Иван написа:13 страници и резултатите са категорични.
Другото, което стана ясно или явно е как на няколко съфорумеца им цъфнаха, или им се показаха партийните книжки от джобчето на ризата..

:th_up Като чета, че някой ни убил страхотната промишленост, канадците, златото, шистовия газ и т.н. се сещам за един, за щастие, все по-непопулярен партиен лидер, дет Се някой трябва да му се извинява.
Приказката за добрите бедни и лошите богати вече и в Куба не Фаща декиш...
Винетка си купих и съм много доволен от състоянието на Цариградско, по цялата му дължина, въпреки че това няма нищо общо с винетките.

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Чет 28 яну 2016 17:55

Stivi написа:Хиляди пишлемета дават много повече пари от увеличението на винетката за да са си сложат на кошниците китайски ксенон ... Или цигарите за седмицата му...

Не пуша и нямам ксенон. Нямам тонколони на колата, освен фабричните. Радиото ми струва не повече от 15лв, защото е и на толкова години. И си взех кола, за да се придвижвам от А до Б. Плащам си винетка, данъци и всичко останало. Ще си платя пак. И какво получавам - нищо. За мен да си платя винетката е като да ги хвърля 100лв на улицата. И честно ти казвам - ако някой утре ми предложи фалшива винетка за 20-30лв, сигурно ще я взема. Защото ми писна да ме преебават. :banghead
ssssl написа:Като чета, че някой ни убил страхотната промишленост, канадците, златото, шистовия газ и т.н.

Това си е истина. Ти знаеш ли колко зле се управлява БДЖ и каква корупция има в него? Началници на гари нарочно бавят влакове, за да могат да дойдат автобусите и да оберат пътниците. А въобще не съм симпатизант на Болен Сидеров. Но има истина. Той я използва за популизъм, но това не я прави по-малка истина.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 28 яну 2016 19:30

ssssl написа:
Бай Иван написа:13 страници и резултатите са категорични.
Другото, което стана ясно или явно е как на няколко съфорумеца им цъфнаха, или им се показаха партийните книжки от джобчето на ризата..

Винетка си купих и съм много доволен от състоянието на Цариградско, по цялата му дължина, въпреки че това няма нищо общо с винетките.

За 30 години едно Цариграско успяха да ремонтират, браво :biggrin
Кво имате още ... пет, шест булеварда значи след 200 години поетапно ще ги изкърпят и тях, и вече всички ще са доволни и мрънкащи няма да има :smile

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 28 яну 2016 19:53

forski, кажи честно само едно Цариградско ли е оправено за 30г?

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 28 яну 2016 19:57

В София или в държавата ?

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Чет 28 яну 2016 20:03

Ама защо го направиха такъв проблем? И протести се дигат и простотии... Не можем да си позволим 8лв на месец ли? Ако 30лв отгоре ще дадат някакво отражение по пътищата ще съм много щастлив, ако не... То така или иначе беше очаквано. Кой ще те остави със 67лв винетка? По-голямата част от форума колите им почти нищо не горят(темите за разход :mhihi ), така че поскъпване от 2.5лв на месец не би трябвало да е проблем! :th_up

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 28 яну 2016 20:04

Не че улици и булеварди в който и да е град имат отношение към винетките,те са общинска собственост и парите за тях са от общинските данъци и бюджета :a045

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 28 яну 2016 20:15

Те пък парите които събират от продажбата на стикери все едно имат отношение към това за което ги събират :no

Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gergeto » Чет 28 яну 2016 20:28

myrshavija написа:Най-готино е, когато мрънкачите казват на черното бяло.
Аз сигурно съм с розовите очила, но зная за пътища, които се поддържат в доста добро състояние, макар да не мога да оценя дали е със средствата от винетните такси или не.

Пич,откровенно ме разсмя с тоя пост.В кръга на шегата ти кзвам: Според мен или работиш за правителството или розовите ти очила имат нужда от по-голям диоптър.Хубаво е че знаеш някои пътища ,които се поддържат добре,но "с някои пътища"-картинката не става по-розова ако си свалиш очилцата(розовите)
Сега сериозно- ти знаеш подържани пътища ,а аз знам една доскоро "автентична" магистрала водеща към морската ни столица-магистрала "Хемус".Откакто се помня асвалта и е оригиналния от построяването и.Всички ремонти на този път да го нарека(щото не мога да го сравня с магистрала) досега се свеждаха до "кръпки",които напоследък бяха толкова нагъсто и толкова неравномерно улегнали,че ако не стискаш здраво зъби, си без пломби.Винаги съм казвал че тези ремонти с теракот да ги бяха правили щеше да излезе по-евтино и по равномерно.
Когато имаш път към нашата БГ(североизточна) ,обади се ,ще те разходя по второкласните пътища до старите столици Плиска и Преслав.Ще те разведа и из прословутия "Делиорман" и то по трасе за което можеш да се ориентираш че се води път единствено по знака "Винетка"...
и много още може да се говори,ама "избяга" темата.

Потребителски аватар
Водния дух1
Автомобил: Golf 3 variant
Двигател: 1Z

Мнениеот Водния дух1 » Чет 28 яну 2016 20:53

Когато на правителството му потрябват пари се ''обръща''винаги към шофьорите и към пушачите-не сте ли забелязали?-и контраудара не закъснява-фалшиви винетки и контр.цигари.И всички се ''спасяваме поединично'' някакси.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 28 яну 2016 20:58

ОткровеНо се радвам, че откровеНо разсмивам откровеНо неграмотните и откровеНо глупави потребители.
За съжаление, не позна, че работя за правителството. Аз съм дърт комунист и само чакам нашите да дойдат на власт, за да се облажа отново, че ми секнаха далаверката тия от Герб.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 28 яну 2016 21:20

myrshavija написа:ОткровеНо се радвам, че откровеНо разсмивам откровеНо неграмотните и откровеНо глупави потребители.
    За съжаление, не позна, че работя за правителството. Аз съм дърт комунист и само чакам нашите да дойдат на власт, за да се облажа отново, че ми секнаха далаверката тия от Герб.

Миро,Миро както се казва в една поговорка - Когато и да те УтРеПаТ все ще е КаСнО :h020

Потребителски аватар
    gergeto
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот gergeto » Чет 28 яну 2016 21:22

[quote="myrshavija"]
    ОткровеНо се радвам, че откровеНо разсмивам откровеНо неграмотните и откровеНо глупави потребители....
    И откровеНо смели от 400км разстояние потребители.
    Ало модераторите ,какво стана с т.7 и т.8 от правилата за постване във форума? :mhihi

Последна промяна от hooligans на Чет 28 яну 2016 21:38, променено общо 3 пъти.
    Причина: Да!?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”