Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
В центъра на Варна,точно до Севастопол,не знам какво говори на тези,които не са от Варна,за втори път ми свалят спойлера под бронята....
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Няколко човека са ми казвали, че точно там са им разбивали колите. Може би защото е по оживено и шофиорите са по непредпазливи... нямам идея. Аз по напред в темата съм писал преди 1 година точно зад операта ми разбиха и ми ошушкаха каквото са намерили от колата 

- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
Кристални боядисани в черно мигачи бяха откраднати снощи , преди месец откраднаха задната чистачка с рамото Комплект , от тука нататък ако подозря някой веднага ще звънна на полицията , до сега се спрях да не ги занимавам с малки вещи ама това е за кой път , те се трупат и стават милиони 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Откраднати Джанти
Здравейте Колеги,на един приятел от Опел форума са му откраднали джантите.Джантите са Borbet 16" ЕТ35 7,5JH2, 5х110 с летни гуми Goodyear 205х55х16".Джантите са откраднати в района на Ловеч.
Това е линк към страницата в Опел форума- http://www.opelclub.bg/index.php?showto ... ntry923086
Тава е линк към снимките на джантите- https://picasaweb.google.com/ivaylo.yotsov/XCLSvB#
Благодаря Ви.
Поздрави на Всички.
Това е линк към страницата в Опел форума- http://www.opelclub.bg/index.php?showto ... ntry923086
Тава е линк към снимките на джантите- https://picasaweb.google.com/ivaylo.yotsov/XCLSvB#
Благодаря Ви.
Поздрави на Всички.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
И аз да се оплача от хорската простотия ли...немотия ли...вече не знам!
Та чичо ми, с Астра Г паркирана пред тях, вечерта и през нощта имало силна буря и сутринта усъмнал със счупен пасажерски прозорец, без навигация и май липсващи стотинки...
Онази вечер баща ми се прибирал и един негов познат го оставил примерно на 5 минути път от нас, купил си цигари и видял 4 млади българчета(???) носели някви железа, загледал ги и си познал няколко от тези зад къщата ни
, където си има една заградена част с метална мрежа и баща ми си държи някви глупости без някаква висока стойност, нито на вторични, нито...на "нощния пазар"! Та видял накъде се насочват, качил се до нас бързо, взел един съсед, запалил джипа и тръгнали да ги търсят...И ги намерили на съседна улица, а онези дори не обърнали внимание нито на регистрационен номер, нито на модел, марка докато се промъквали под мрежата на 2-3 метра от мястото на джипа по-рано! И спрял до тях, те го погледнали и продължили, но нещо не могли да избягат бързо бързо крадците
и били задържани до пристигане на
...Та така, накъде отива тоя народ, култура в семейството и младеж....просто е плачевно!!!
Та чичо ми, с Астра Г паркирана пред тях, вечерта и през нощта имало силна буря и сутринта усъмнал със счупен пасажерски прозорец, без навигация и май липсващи стотинки...
Онази вечер баща ми се прибирал и един негов познат го оставил примерно на 5 минути път от нас, купил си цигари и видял 4 млади българчета(???) носели някви железа, загледал ги и си познал няколко от тези зад къщата ни

- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Аз за пореден път се включвам в темата... Място: Виница, Варна; липси: задна чистачка и рамо!
Дошли са потготвени с инструменти, защото иначе щеше да е по зле работата. Чисто и просто са си я развили... и понеже във Виница няма много полота, искам да им кажа: Като си видя чиста, ще я забия право в задния джам!
Дошли са потготвени с инструменти, защото иначе щеше да е по зле работата. Чисто и просто са си я развили... и понеже във Виница няма много полота, искам да им кажа: Като си видя чиста, ще я забия право в задния джам!
- Tihomircho
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
Мартин написа:varkulaka написа:тъпанари колкото искаш , преди седмица ми събраха капачките на винтилите говорим за стотинки кво да говоримтрябва да се действа
Проблемът е, че като го барнеш ще го строшиш от бой, после ще те осъдят за някаква си телесна повреда, боклука пак ще си краде, а ти го отнасяш от всякъде.
Скоро хванахме един избихеме му зъбите

-
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска на паркинга ( полигона ) до унсс ми разбиха колата ( по малкото задно ляво прозорче ) и са зели чантата на приятелката ми. Колата е с тонирани прозорци , а чантата беше почти под седалката.
На едно момче на същия паркинг днеска са му разбили колата и са му зели СДто. Колата му беше Джета от 2007ма примерно.
Нямам думи , 100% е имало още "ощипани".

На едно момче на същия паркинг днеска са му разбили колата и са му зели СДто. Колата му беше Джета от 2007ма примерно.
Нямам думи , 100% е имало още "ощипани".

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DarkOneBg написа:...
Абе щом случката се повтаря направете им една постановка и им дайте да се разбере

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Пълно е с пропаднали наркомани . Вчера някой ми е отворил багажника (на охраняемият паркинг) и се е опитал да махне кората и да отвори вратите (предполагам) . Алармата е писнала и са зарезали багажника отворен. Нищо не липсва , но факта , че охраната не е забелязала
........
Хубавото от цялата случка е , че разбрах , че централното не ми работи на багажника и кой знае от колко време не се е заключвал. От днес ключалката е изолирана.

Хубавото от цялата случка е , че разбрах , че централното не ми работи на багажника и кой знае от колко време не се е заключвал. От днес ключалката е изолирана.

- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Колеги има решение на проблема,просто се събирате от блока които имате коли и си събирате парички за видео и светлинно наблюдение,за лампите не съм много сигурен как се казваха,(с фотоклетка май)но когато се инсталират се посочва някакъв диаметър на действие и когато някой навлезе в посочения диаметър,лампата светва и паркинга е осветен и една камера която заснема кой минава и какво прави там
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко , което си написал е добре , но след като "заснемеме" боклука какво се предполага , че можем да направим?
Според мен най-много да качим записа в Youtube

Според мен най-много да качим записа в Youtube

- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
То не е само записването,тя тази система имаше някакво име ама като не се сещам какво е,
дори може да се върже за телефона ти и да те известява когато светне лампата(то това по би ги спряло,когато паркинга се освети ярко)обаче човек може да се побърка ако всеки път получава смс щом някой минава просто и лампата светне 

- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Здравейте колега преди 2 дни някой ми е направил "бомба" свалили са ми халогените с блендите от личния автомобил Голф 3.Макар и да е малък шанса да ги намеря не е невъзможно.Пускам отоговор тук с надеждата някои да попадне на тях,а дай боже аз.Реално няма как да си ги позная защото не са маркирани ,но имам малък коз.Десния халоген беше ремонтиран лично от мен.Поглеждайки през стъклото на халогена се виждат следи от червен силикон който използвах за уплътнение понеже се пълнеше с вода.Колата се намира в град варна така,че се предполага,че ако не са за лична употреба най вероятно ще се продадат.Апела ми е ако някой попадне на тях да ме осведоми чрез ЛС от там ще се оправям сам.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”