stefan4o написа:Стига ги хвали тия евтинджоси бреНе ти ли омръзна. То никой няма излишни пари, да не си само ти
rokera671 написа:stefan4o написа:Стига ги хвали тия евтинджоси бреНе ти ли омръзна. То никой няма излишни пари, да не си само ти
Не съм имал проблем и повод да ги плюя!Ако имах мислиш ли ,че щях да го спестя ?Карам и доста динамично на моменти ,това го имай в предвид.
k_garchev написа:Може би има предвид,че живееш в район,в който зимата не е много сурова!
rokera671 написа:То ,че си е така няма спор .Но и тук има доста тежки моменти .
vaiper 1 написа:Някои да е чувал за все сезонни гуми неим чух името добре но като Ваиолет звучеше някои да е карал с такива
samo_pechka написа:Дебика посмъртно няма сложа повече на колата си ! И Барум също ! Навремето карах две зими с Фриго 1 , те ако щете ми вЕрвайте бяха по-добри от Фриго 2 , щото и такива бях купил след това , уж шарката на Гудияр Вектор , ма мат'рияла нищо общо с него ! Ташак на N-та степен съизмерим с китайски ментета ! Тая година ми предстои покупка на зимни , спрял съм се основно на Континентал , като марка , а именно ContiWinterContact™ TS 850 , карал съм с предната 830 серия- доволенсамо се чудя дали пак 830 или 850 .....
rokera671 написа:Карам само с такъв клас гуми ,проблеми нямам.Ако имах ,мислите ли ,че нямаше да ги оплюя ,якоо!!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта