KAGER batteries are produced in Bosch factories. In KAGER hybrid batteries, the back plate is made from a compound of graphite and calcium, the anode plate from a compound of graphite and antimony.
This ensures a significant reduction in the use of electrolyte while maintaining durability of the battery components, increased durability in extreme temperatures and allowing for extended usage.
The application of envelope separation effectively prevents short-circuiting, increasing battery life and durability against vibration and prevents the formation of crystals.
KAGER batteries do not need servicing (according to DIN norms) and are filled and ready for use.
The range includes 13 different products that are fitted in all types of cars and trucks.
No KAGER: 70-XXXX (where X denotes a number)
Manufacturer's code: KAGER-AKUM
PagocmuH написа:Колеги!!!
Някой знае ли,каква марка са акумулаторите с лепенка (VW,Audi,Skoda,Seat) ???
radi_nrj написа:PagocmuH написа:Колеги!!!
Някой знае ли,каква марка са акумулаторите с лепенка (VW,Audi,Skoda,Seat) ???
Адаш, може да са всякаква. В смисъл не е задължително да излизат от един и съши завод. Фирма като VAG няма да рискуват с един доставчик
morfei1 написа:След скорошните ми премеждия с един Bosch Silver S4 на 5 месеца, едва ли някога ще си купя акумулатор от тази марка или пък ще препоръчам на някой.
В момента Голфи е с нова Искра и въобще не ми пука колко ще кара и каква му е гаранцията. Колкото кара - кара, след това в коша и нов, но повече грешката да дам повече пари за "по-хубав" акумулатор, никога няма да направя.
dobrich_sw написа:Здравейте колеги значи имам едно въпросче от един месец имам Голф 3 / 1,8 /90 к.с. и сега ми сдаде акумулатора...та въпроса ми е предложиха ми акумулатор FIAAM 60 Amh/510 A стартов ток...дали ще ми свърши работа или трябва по мощен акумулатор(имам метан но той се включва на 3000 оборота т.с. паля на бензин)...Благодаря предварително на всички отзовали се....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта