Моят опит с чистачките - как открих най - добрите
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Re: Моят опит с чистачките - как открих най добрите !
все пак няма ли да кажете от къде ги купувате, а?
Аз последно си взех безшарнирни по 10лв бройката но вече две години ги ползвам и съм много доволен!
Като се спускате от Кр.Поляна посока К.Величков, та като минете прелеза в дясно, магазинчето е съвсем малко.Говоря за ул.Възкресение мисля че беше, главната където се движи трамвая
Като се спускате от Кр.Поляна посока К.Величков, та като минете прелеза в дясно, магазинчето е съвсем малко.Говоря за ул.Възкресение мисля че беше, главната където се движи трамвая

- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Аз карам със шампион на 2 години вече, нищо им няма. 

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
svilennsl написа:Според търсачката не са споменати чистачките от снимката по-долу. За цената си (от 10лв. за бр.) са учудващо ефикасни, тихи и издръжливи. RSEN - японско производство (според надписите на кутията)
24каратови китайски боклуци......На много висока цена ги взимаш!!!
Брат ми имаше няква работа по складовете във Илиенци и беше взел 3 чифта за по 1,50бройката(направо от вносителя)по дизайн 1 към 1 копират БОШ....От тези три чифта(6 чистачки)2 се оказаха егати дефектните...едната разбирасе беше при мен.Каквото и да я правя винаги оставя пет санта в средата кадето перото не докосва стъклото !?!?!?
Добре че не си бях изхвърлил Валеото....
На брат ми чифта до ден днешен си му чистят....явно зависи какво ще уцелиш!!!
Вчера взех 2 за 3 лева.Ауто практик ли са, май нещо такова.Колкото изкарат - толкова
.

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Предишния коментар беше за на жената колата-оправиха се и не скърцат,чистят супер
Сега взех и за моята кола Шампионки,нормални не от фЙешънките-повече друга чистачка няма да си купя

Дедо Весо е прав - само Шампионче

Обаче кат гледам на кви цени ги зима май съм са при**ал
от бензиностанция 2 на 53 см беа 34 леффа

Сега взех и за моята кола Шампионки,нормални не от фЙешънките-повече друга чистачка няма да си купя

Дедо Весо е прав - само Шампионче

Обаче кат гледам на кви цени ги зима май съм са при**ал

- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
преди 3 години колата си дойде от немско с шампионки...карах ги и с какъв акъл съм ги махнал незнам....карал съм с "банани" ама ми писна да ги сменям и оня ден си слагам шампионите да видя как са ,ако са зле да ходя за пера ....направо не мога да повярвам ,за мене тва са супер чистачки...на 3 години от както ги имам и преди тва не се знае колко са карани.....чистят перфектно....
Само ако може някой който е купувал да ми драсне 1 лично къде в софия се продава хубаво перо! трябва ми само гумата!
Само ако може някой който е купувал да ми драсне 1 лично къде в софия се продава хубаво перо! трябва ми само гумата!
Две години слагам само BOSCH,(нема друго хубаво тука) тотално съм разочерован. А още повече, че не мога да сложа Champion на мойта макина, нямат такива размери, дори само пера. Пък и скъпи тез' бошовските, мамицата им 

-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз карам с такива,всяка година ги сменям,но за 14лв комплекта мисля,че е идеално,нямам никакви забележки,тихи,не мажат ,чистят перфектно,единствена забележка имам,че ако ги пусна рязко на стъклото да се изтупат от леда понякога им се чупят капачките/само едната/ в краищата,но това не им прави проблем да си вършат работата.
От бош аеротуин имам наблюдение на служебното пикасо,колата е на 1г и чистачките скърцат и прерипат в едната посока,но може и да е от самата конструкция на раменете.
- Shefito
- Автомобил:
- Двигател:
Добре, а въпросните чистачки RSEN откъде ги купувате? Проверявал съм по бензиностанциите, Кауфланд , Била , но няма.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Shefito написа:Добре, а въпросните чистачки RSEN откъде ги купувате? Проверявал съм по бензиностанциите, Кауфланд , Била , но няма.
Доколкото разбрах от темата може да намериш на Илиенци

- bibicom
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте колеги.вземете си чистачки "SCT"и проблема ви се решава.http://bibicom.snimka.bg/automobiles/gumi.555003
Последна промяна от bibicom на Пон 24 яну 2011 15:58, променено общо 1 път.
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
На голфчето бях с бош, но годините си казаха думата и се наложи смяна. Препоръчаха ми шампион и сега съм с такива. За момента съм доволен, дано да продължа да съм. Намерих ги и наливно, от което спестих и някой лев, че съм с 3 различни размера 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Поздрав от Лада Клуб.
Тест на чистачки.
http://www.autoreview.ru/new_site/year2 ... etki/1.htm
Благодаря Ви за корекцията. Надявам се сега да е ОК.

Тест на чистачки.
http://www.autoreview.ru/new_site/year2 ... etki/1.htm
Благодаря Ви за корекцията. Надявам се сега да е ОК.

Последна промяна от kiril_bulgaria на Пон 24 яну 2011 21:42, променено общо 2 пъти.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”