Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
DarkOneBg
Автомобил:
Двигател:

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот DarkOneBg » Чет 31 мар 2011 15:09

Peteff написа:
DarkOneBg написа:...

Абе щом случката се повтаря направете им една постановка и им дайте да се разбере ;) Може пък да се откажат от занаята знае ли човек .

Съжелявам за спама , мнението да се приеме като апел към останалите колеги които паркират там.
Паркинга много често е претарашван избират или студено гадно време или силен дъжд и т.н. Проблема е че там спират много коли , повечето от които са на студенти в унсс. Друго място за спиране около УНСС е рядко да се намери !!!
От полицията казаха че били безсилни , деня в който са разбили колите ( или по точно интервала между 15:00 - 17:00 два пъти минавала патрулка от там. При 1вия оглед не са забелязали нищо нередно , при втория също ( бил е около 16:20 ). Аз си намерих колата разбита в 16:50 , другото момче 10 минути по рано.
Не знам тея как действат , но са имали ЛУД късмет според мене. Или пък е друга историята ...
И пак да кажа - колеги - НЕ ПАРКИРАЙТЕ ТАМ !!!

Потребителски аватар
al_volante
Автомобил: golf 3
Двигател: afn 1996

Мнениеот al_volante » Чет 31 мар 2011 15:29

несъмнено почти няма човек собственик на автомобил който не е патил,както и аз,то не бяха фарове,капачки,чистачки.касетофон....искам само да набарам някои ей тъй "надупен",трепам го и го "копам" в градината при доматите,ма*ка им отровна!!!

Потребителски аватар
gapeto_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gapeto_ » Нед 17 апр 2011 17:13

И мен са ме "ощипали" снощи. Интересното е, че са ми взели само страничните мигачи. Даже на единия мигач са ми взели крушката, а на другия са ми я оставили. Българска работа.

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Нед 17 апр 2011 17:31

Простотия...да го питаш за кво му е мигача. Трябва да им намират работа на наркоманите или да си ги прибират да ги лекуват.

Потребителски аватар
BOCOO
Автомобил: golf3
Двигател: AEE 1996

Мнениеот BOCOO » Нед 17 апр 2011 18:18

на мен ми откраднаха половината нож с предната част на подкалника и като се огледах в целия кватрал за изгорели с ножовете които имат голф3 и пасат 2

DarkOneBg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DarkOneBg » Нед 17 апр 2011 20:52

Капачките на джантите - миналата седмица ...
Наистина вече ще си купя пушка !!! :banghead:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

откраднати декоративни тасове на алуминиеви джанти-Г-4.

Мнениеот joker » Нед 24 апр 2011 21:49

Колеги,за Воскресение Христово осъмнах без декоративните пластмасови тасове на алуминиевите джанти на Г4-ката-онези с надписа VW....Не,че е нещо Бог знае какво ама се загрозяват джантите.Няколко познати и брат също ми казаха,че и техните тасове с емблемите на Ауди,Опел и VW били откраднати....Абе това да не е някаква мода или наркоманите пак са в абстиненция и нямат пари за дрога???Толкова трудно ли се намират тези тасове и толкова ли са търсене,че да се крадат????

bobidi
Автомобил:
Двигател:

Re: откраднати декоративни тасове на алуминиеви джанти-Г-4.

Мнениеот bobidi » Пон 25 апр 2011 9:01

joker написа:Колеги,за Воскресение Христово осъмнах без декоративните пластмасови тасове на алуминиевите джанти на Г4-ката-онези с надписа VW....Не,че е нещо Бог знае какво ама се загрозяват джантите.Няколко познати и брат също ми казаха,че и техните тасове с емблемите на Ауди,Опел и VW били откраднати....Абе това да не е някаква мода или наркоманите пак са в абстиненция и нямат пари за дрога???Толкова трудно ли се намират тези тасове и толкова ли са търсене,че да се крадат????

Колега съжалявам за случката и аз се събудих така миналата седмица.Тасовете явно е трудно се намират ако съдим по наличността в ebay(говоря за джанти санта моника). При официалният вносител не съм питал че не исках да се плаша предпразнично.
И тук в София гледам доста коли без такива тасове.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пон 25 апр 2011 9:08

при официалния вносител цената е около 60евро комплект тасове :idea:

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Пон 25 апр 2011 9:39

Ето ги за 5 долара с безплатна доставка, трябва ви само кредитна карта и акаунт в Paypal. Да им се чудиш за какво са им. На колега на Полото му гепили една от малките решетки в бронята, поръчах му я от Avtosklad.bg за 9 лв, при вносителя беше 46 лв?!? Аман от олигофрени, зимата си оставих чистачките вдигнати и на някой са му харесали, струваха по 7 лв в Кауфланд.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1x-VW-GO ... ccessories

Edit
Ето за 8 долара с доставката за 4 броя:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Black ... ccessories

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Пон 25 апр 2011 9:46

Абе бягай, цигански работи!! Колко трябва да е изгладнял този народ, че да прави такива кокошкарски работи!!

Представете си, да ходите по нощите, да крадете части за по 10-15лв..

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Пон 25 апр 2011 10:25

Ми брат ти или аз не си го представяме ама има много хора , предполагам повечето на 17-22 години които ходят да правят такива глупости само и само да не се бръкнат 10-20 лева . Нали знаеш че има много хора които на голи газове коли карат и за тея 10-20 лева ще сложи гориво за да слезе до центара на града вместо да си купи антена или чистачки примерно .

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Пон 25 апр 2011 10:44

Ми, аз съм 90'.. ака 21 ;), ама няма как да стане да ходя да махам тасове, вентили от гумите или пък антена за радиото. Въпреки, че мои познати са ми разказвали за такива техни изпълнения! Реакцията винаги е:
"Ми бате, много си прост!"

bobidi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobidi » Вто 26 апр 2011 9:32

dragozow написа:Ето ги за 5 долара с безплатна доставка, трябва ви само кредитна карта и акаунт в Paypal. Да им се чудиш за какво са им. На колега на Полото му гепили една от малките решетки в бронята, поръчах му я от Avtosklad.bg за 9 лв, при вносителя беше 46 лв?!? Аман от олигофрени, зимата си оставих чистачките вдигнати и на някой са му харесали, струваха по 7 лв в Кауфланд.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1x-VW-GO ... ccessories

Edit
Ето за 8 долара с доставката за 4 броя:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-Black ... ccessories

Малко офф. Става въпрос за такива капачки

Изображение

п.с. Писал съм глупости по горе.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: откраднати декоративни тасове на алуминиеви джанти-Г-4.

Мнениеот joker » Вто 26 апр 2011 20:31

bobidi написа:
joker написа:Колеги,за Воскресение Христово осъмнах без декоративните пластмасови тасове на алуминиевите джанти на Г4-ката-онези с надписа VW....Толкова трудно ли се намират тези тасове и толкова ли са търсене,че да се крадат????

Колега съжалявам за случката и аз се събудих така миналата седмица.Тасовете явно е трудно се намират ако съдим по наличността в ebay(говоря за джанти санта моника). При официалният вносител не съм питал че не исках да се плаша предпразнично.
И тук в София гледам доста коли без такива тасове.

Даааа...днес се убедих,че са дефицитни!!!!Няма ги в нито една морга!Даже там ми искаха ако съм имал 2 останали :shock ,защото джантите не можели да се продадат без тези капаци.Стрували 20 лв парчето.
а моите не са като тези от снимката на колегата.Те са без декоративните дупки и се слагат на по старите джанти с 5 плътни спици.Различават се по размер и начин на закрепване.Колеги,някой има ли линк за поръчка на подобни капаци....че 20 лв(80 лв общо) за пластмасова запушалка не давам!
Дявол го взел 7 години нищо не пипнаха от 3-ката,а сега за два месеца вече посегнаха на 4-ката..ааах как искам да ги усетя(че съм и на 1-вия етаж!)....от 60 кила ротвайлер трудно се убягва!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-1999- ... aaa99a6f1-това са ми тасовете!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”