Формула 1, Сезон 2012
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Формула 1, Сезон 2012
Да ви се неначуди човек. Защо заради едно състезание давате такива оценки?
Искахте да видите човека, който само може да води колоната какво ще направи от последно място. Видяхте и сега пак си измисляте причини за да не му отдадете заслуженото.
Искахте да видите човека, който само може да води колоната какво ще направи от последно място. Видяхте и сега пак си измисляте причини за да не му отдадете заслуженото.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Ти пък
Както беше писано на предната страница,от задните места му правеха толкова широк път,че и аз със шкодата или киата щях да ги изпреваря
Това "Факт
" ти го написах,наистина да помислиш реално
,не да чопкаш постоянно 
Както беше писано на предната страница,от задните места му правеха толкова широк път,че и аз със шкодата или киата щях да ги изпреваря

Това "Факт

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
На Фетел проблема не му, е че има късмет. Проблема му е че има неприлично бърза кола. Видя се в началото на сезона къде финишираше, и какво стана като изведнъж му "тръгна" колата.
Разбира се, аз завиждам, защото много бих искал Алонсо да разполага с толкова конкурентен болид, и за това мнението ми не е 100% обективно, колкото и да се опитвам.
Мартине не виждам причина да взимаш навътре подобни подмятания, все пак твоя любимец има най-големи шансове да спечели шампионата отново...за съжаление
Разбира се, аз завиждам, защото много бих искал Алонсо да разполага с толкова конкурентен болид, и за това мнението ми не е 100% обективно, колкото и да се опитвам.
Мартине не виждам причина да взимаш навътре подобни подмятания, все пак твоя любимец има най-големи шансове да спечели шампионата отново...за съжаление

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Ludia написа: Проблема му е че има неприлично бърза кола.

все си мисля че, Алонсо с малко по-добра кола щеше да води доста в класирането
а и друго, Алонсо с колата на Фетел, а той с тази на Алонсо, какво ли щеше да е класирането

- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ви кааааам, че вчера имаше мнооооого късмет вие не та не. Очевидно е даже и за хора като Доменикали и Уитмарш, които едва ли разбират от Ф1 колкото нас
"Rivals say Sebastian Vettel was lucky in Abu Dhabi Grand Prix":
http://www.autosport.com/news/report.php/id/104054
Добро каране да, но феноменално и т.н. суперлативи не точно...Свърши си добре работата Фингъра, но не е за първи път. Той просто си е добър пилот...Без втория сейфти кар нямаше да го дават по новините, но късметът е фактор в спорта. Този път беше на негова страна след мизерната събота...
Колкото и да не ми се иска да кажа, водач в първенството щеше да е Хамилтън ако не му се трошеше колата като за световно. Кимито като се изнесе от Макларън, Рон Денис каза в интервю - заради нас Кими не е шампион на 2003 и 2005 година...Шанс. Или липсата н а такъв.
Алонсо 3 години поред с болид 3 ръка, в най-добрия случай 2-ра ръка изпуска титлите за малко. Което е феноменално постижение. Феноменално е да не станеш шампион с Ред Булите на Нюи. Но тъй като Фингъра не е феноменален ще стане 3 пъти поред шампоан. Той е топ пилот, но титлите с доминиращи болиди винаги не са толкова стойностни, колкото като има борба с нокти и кръв...2004 Ферари като обезмислиха спорта въобще не се изкефих така като първата титла на Шумата 2000 година...
Аре малко да сме обектнивни - всеки си вика за неговите хора, но нещата са очевидни и колкото и да лаем нищо няма да се промени

"Rivals say Sebastian Vettel was lucky in Abu Dhabi Grand Prix":
http://www.autosport.com/news/report.php/id/104054
Добро каране да, но феноменално и т.н. суперлативи не точно...Свърши си добре работата Фингъра, но не е за първи път. Той просто си е добър пилот...Без втория сейфти кар нямаше да го дават по новините, но късметът е фактор в спорта. Този път беше на негова страна след мизерната събота...
Колкото и да не ми се иска да кажа, водач в първенството щеше да е Хамилтън ако не му се трошеше колата като за световно. Кимито като се изнесе от Макларън, Рон Денис каза в интервю - заради нас Кими не е шампион на 2003 и 2005 година...Шанс. Или липсата н а такъв.
Алонсо 3 години поред с болид 3 ръка, в най-добрия случай 2-ра ръка изпуска титлите за малко. Което е феноменално постижение. Феноменално е да не станеш шампион с Ред Булите на Нюи. Но тъй като Фингъра не е феноменален ще стане 3 пъти поред шампоан. Той е топ пилот, но титлите с доминиращи болиди винаги не са толкова стойностни, колкото като има борба с нокти и кръв...2004 Ферари като обезмислиха спорта въобще не се изкефих така като първата титла на Шумата 2000 година...
Аре малко да сме обектнивни - всеки си вика за неговите хора, но нещата са очевидни и колкото и да лаем нищо няма да се промени

- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
vanko_VW написа:Ludia написа: Проблема му е че има неприлично бърза кола.
![]()
все си мисля че, Алонсо с малко по-добра кола щеше да води доста в класирането
а и друго, Алонсо с колата на Фетел, а той с тази на Алонсо, какво ли щеше да е класирането
внимавай какво си пожелаваш!!!! чак толкова добра кола не трябва да му дават на Алонсо

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
bai_ILIA написа:...
съгласен съм с теб, то няма да е интересно един, двама да водят напред пък назад да е интригата

ама чак пък колко е велик Фетел го четем на всяко 2-ро мнение, също така има доста добри пилоти в момента, но просто нямат коли с който да покажат способностите си
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
vanko_VW написа:bai_ILIA написа:...
съгласен съм с теб, то няма да е интересно един, двама да водят напред пък назад да е интригата![]()
ама чак пък колко е велик Фетел го четем на всяко 2-ро мнение, също така има доста добри пилоти в момента, но просто нямат коли с който да покажат способностите си
Случайни трикратни световни шампиони няма!!! Да си 3-кратен е мега постижение. Но нека бъдем реалисти - Алонсо и Хамилтън са по-добри пилоти от Фетел. Да речем, че това е мое мнение и не искам да ангажирам никой с него. Тъпото е, че и Кими е по-добър от него...Барбуков очаквам включване!!!

В момента най-добрият пилот във Ф1 е....Ейдриан Нюи!!!!

ПС - някой по-горе спомена, че според пилотите във Ф1 Фернандо е най-добрият пилот. Очевидно е за тези хора, които с това си вадят хляба...И аз не го харесвам тове егоцентрично копеле като характер, но е най-добрият пилот в момента!!! Затова Ферари са му длъжни и то много...
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Илийчо,
Прав си само за едно единствено нещо, а то е,че " има доста добри пилоти в момента, но просто нямат коли с който да покажат способностите си ". Другото всичко е фанатизъм. Оня дето му викаш Небелия и в началото на сезона беше най-смотания, сега вече и него го сложи заедно с Алонсо над Фетел. Слезни малко на Земята. Струва ми се ,че още доста време Кими ще ви топли като последния световен шампион
Прав си само за едно единствено нещо, а то е,че " има доста добри пилоти в момента, но просто нямат коли с който да покажат способностите си ". Другото всичко е фанатизъм. Оня дето му викаш Небелия и в началото на сезона беше най-смотания, сега вече и него го сложи заедно с Алонсо над Фетел. Слезни малко на Земята. Струва ми се ,че още доста време Кими ще ви топли като последния световен шампион
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
110afn написа:Илийчо,
Небелия много съм го наливал, но това не значи, че не е добър. Напротив, показал е скорост през годините. Фетел даже не го и хейтвам. Аз си наливам силните опоненти по принцип. Бътън и Уебър никога не съм ги закачал, освен с ирония...
Иначе си прав за фанатизма - Ферари до гроб!!! Татуирал съм си го, за да не го забравя при евентуална амнезия примерно

Алонсо съм го псувал повече и от Хамилтън като се замисля

ПС - 110 TDI ти от кой отбор/пилот си? мразиш всички като гледам

Иначе нищо не каза на края на мнението си...

Затова избяга Хамилтън, за това ще избягат и Фетел и Нюи като им дойде времето...
ПС - 110 TDI ти от кой отбор/пилот си? мразиш всички като гледам

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Никой не мразя. След Хакинен има само един и той е Кими Райконен и то в МакЛарън. Има и още други ,които харесвам, но са дребни и сигурно не си ги забелязал. Тая година от двете злини трябва да избирам по-малката. В случая Фетел ми е по-симпатичен и мисля , че тази година е по-добър от когато и да било, без значение дали ще стане световен шампион.
Ферари не ги мразя, Просто Алонсо ми е противен още от Рено...и въобще начина по който се радва...абе отврат
Ферари не ги мразя, Просто Алонсо ми е противен още от Рено...и въобще начина по който се радва...абе отврат
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
110afn написа:Никой не мразя. След Хакинен има само един и той е Кими Райконен и то в МакЛарън. Има и още други ,които харесвам, но са дребни и сигурно не си ги забелязал. Тая година от двете злини трябва да избирам по-малката. В случая Фетел ми е по-симпатичен и мисля , че тази година е по-добър от когато и да било, без значение дали ще стане световен шампион.
Както казах е противно копеле, но не го искам за булка! Прав си за това, но мен ме вълнуват пилотските качества.
Относно радването - никой не дразни повече от фингъра - крещи безобразно все едно го насилват...Явно си фен на финладската школа. И аз много харесвам Кими Райконен. Всъшност той е такъв чешит, че не се сещам някой да не го харесва

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Миро,дай да не се дърлим,кой ще победи ще видим след 3 седмици.
Сезона беше интересен,да,симпатизирам на Ферари,но не искам сезон,като онези,които Дядката беше от начало до край водач на колоната.И тези сезони си допълни касата с титли.
Тъпо,тъпо,тъпо!!!
Сезона беше интересен,да,симпатизирам на Ферари,но не искам сезон,като онези,които Дядката беше от начало до край водач на колоната.И тези сезони си допълни касата с титли.
Тъпо,тъпо,тъпо!!!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Емала бай Илия за последните няколко мнения 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bai_ILIA написа:Случайни трикратни световни шампиони няма!!! Да си 3-кратен е мега постижение. Но нека бъдем реалисти - Алонсо и Хамилтън са по-добри пилоти от Фетел. Да речем, че това е мое мнение и не искам да ангажирам никой с него. Тъпото е, че и Кими е по-добър от него...Барбуков очаквам включване!!!![]()
На кантар са нещата. Сложи ги в еднакви болиди и ще ти кажа, кой от двамата е по-добър.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”