k_garchev написа:Почти във всички класации дават континентала,като най-добър,така че...
Аз клоня повече към Continental TS850, но ме смущават отзивите за меките "страници" и високия шум на гумата. Притеснявам се от появата на балони или пукане в някоя дупка.
Иначе повечето авторитетни инстанции, които правят тестове на гуми посочват именно този модел като победител, останалите два модела също се представят много добре, освен това и трите модела са "C-C-68/72dB" според новата етикеция на ЕС. За Dunlop-a, четох че е с по-твърди странични бордове и по-безшумна спрямо Конти-то. Nokian-a традиционно силна гума, но и тя е шумна.
lokva написа:аз карах миналата зима с въпросният CONTINENTAL TS850 и останах с много добри впечапления за тази гума. монго добро поведение на пътя дори и при мокра настилка
Колега, благодаря за споделеното от теб. Къде са произведени гумите, които търкаляш. Четох, че тук се предлагат произведени в Румъния и евентуално Португалия - не знам това трябва ли да ме притеснява?