Така обръщам се до Админа ако чете :
не съ обидил никой лично а ми се пускат лични обиди по личните съобщения
"и каде видя, че фаровете в кз-тунинг са за ксенон бе
имат ли маркировка "DCR" нямат имат "HCR"!!
по добре си трай, не коментираи когато не разбираш, само дразниш хората!!!"
"Поне ти пиша на лични бе бастун!!!"
така и горното е написано от -> treniora
Лично разрешавам на админа да ми види личните и да прецени !
В Русия забраниха афтърмаркет ксенона...
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: В Русия забраниха афтърмаркет ксенона...
пича си продължава :
"а да ако искаш и 1000 теми ме качи :Д ще си го местя в другия крачол"
"а да ако искаш и 1000 теми ме качи :Д ще си го местя в другия крачол"
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък карам две коли- Голфа е с ксенон (фабричен) и един Еврован (Пежо 806) с обикновени фарове и Пежото свето много по-ярко от Голфа. Даже все едно си има халогени в късите, толкова много осветява.
Та хич не го хвалете тоя тъп ксенон, ако имаше как щях да го махна от Голфа. Пък и самата осветеност на ксенона върху асфалта ме дразни.
Та хич не го хвалете тоя тъп ксенон, ако имаше как щях да го махна от Голфа. Пък и самата осветеност на ксенона върху асфалта ме дразни.
- treniora
- Автомобил: Passat 3B5
- Двигател: AJM
Marto_VN написа:Така обръщам се до Админа ако чете :
не съ обидил никой лично а ми се пускат лични обиди по личните съобщения
"и каде видя, че фаровете в кз-тунинг са за ксенон бе
имат ли маркировка "DCR" нямат имат "HCR"!!
по добре си трай, не коментираи когато не разбираш, само дразниш хората!!!"
"Поне ти пиша на лични бе бастун!!!"
така и горното е написано от -> treniora
Лично разрешавам на админа да ми види личните и да прецени !
Няма нужда да ти ги чете, аз си признавам, ама чесно не се понасяш!!!

П.П. май си пропуснал няколко съобщения!?!?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Какъв е дертът и какво делите? Като го въведат закона ще има изгорели и така, докато всички не си разкарат ксеноните. И да се обиждате и да си слагате епитети все тая - китайският ксенон лека-полека ще привърши употребата си и у нас. 

- treniora
stefan4o написа:Какъв е дертът и какво делите? Като го въведат закона ще има изгорели и така, докато всички не си разкарат ксеноните. И да се обиждате и да си слагате епитети все тая - китайският ксенон лека-полека ще привърши употребата си и у нас.
Това е ясно, не случайно всички прекупвачи на ксенон пуснаха промоция "до изчерпване на количествата".
Та явно ще изгарят само хората сложили си

П.П. аз съм с лупа и пак предпочетох да дам 80лв 4XH7 nightbreaker

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Marto_VN написа:s5501na написа:Аз не мога да ви разбера на какво толкова се радвате? Какъв вие проблема с този така нарерчен "китайски" ксенон ? Китайците май произвеждат повечето неща които ползваме ? Вас яд ли ви е, че не може да си позволите такъв , или?
Проблема не е в това какъв е ксенона , а как е монтиран и регулиран !
Един халогенен фар и един ксенонов(фабричен),който не е регулиран и свети в небето , може да заслепява доста повече дори и от "китайския ксенон" .
Вместо органите не реда да забраняват ксенона , по-добре да пишат актове за неизправни и нерулирани фарове, без значение от вида им !
"уби рибата"![]()
Я ми кажи "един ксенонов(фабричен),който не е регулиран и свети в небето" как точно се получава ,че нещо не се сещам....
май не си наясно ,че фабричен ксенон - без лупи няма и не се произвежда и всички такива са с АВТОМАТИЧНА РЕГУЛАЦИЯ ПО НАКЛОНА НА ПЪТЯ!!!
искам само един фабричен ксенонов ФАР - БЕЗ ЛУПА да ми посочиш...
Я виж тука http://www.kz-tuning.com/Pages/VW/passat.html китайски са !!!
Я виж внимателно дали има ФАБРИЧЕН КИТАЙСКИ КСЕНОНОВ ФАР БЕЗ ЛУПА...
Не знам кой какво е убил , но нещо не си наясно

Има ксенон без лупи , както вече потвърдиха колегите, и защо си мислиш , че системата за автоматична регулация няма и ръчен допълнителен реглаж?
- stefan4o
- Контакти:
Абе има, стига ревахте. В цял свят само Рено и Волво са, а май и Хонда. И това е... 3 марки ползват ксенон без лупа, що? Сигурно и те не знаят
Има автомобилни производители, които им е нужно повече време да осъзнаят някои неща.

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Човек на мен не ми пука въобше, просто се нервирам на такива коментари.
Друга тема на разговор е защо е измислена тази забрана
Друга тема на разговор е защо е измислена тази забрана

- treniora
stefan4o написа:Абе има, стига ревахте. В цял свят само Рено и Волво са, а май и Хонда. И това е... 3 марки ползват ксенон без лупа, що? Сигурно и те не знаятИма автомобилни производители, които им е нужно повече време да осъзнаят някои неща.
Лошото е, че и на някой хора им трябва повече време!!!
- spartan4o
- Автомобил:
- Двигател:
Също и Мицубиши аутлендър и производните му ситроен ц кросър и дачията.Тоя треньора е отвратителен,заради него изгоряха хора,които изобщо не са заслужили наказанията.Вечен бан от Господ трябва да получи и да се приключва.Как изобщо се дава на такива хора да се регистрират.Аз мисля,че трябва при регистрация да се сложи някакъв тест,който ще потвърждава поне минимална интилигентност.Да речем колко е 2+2 или 3+3,сигурен съм,че хора като този няма да могат да се регистрират...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не се бъзикам. Затова и помолих да обясниш.Marto_VN написа:myrshavija написа:Би ли обяснил какво означава това?Marto_VN написа: АВТОМАТИЧНА РЕГУЛАЦИЯ ПО НАКЛОНА НА ПЪТЯ!!!
ти базикаш ли се ???
що се правиш ,че незнаеш колега , това го има по колите сигурно от 15 години, моя пасат е 1999 и го има...
- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Колега това е система , която определя височината на фаровете спраямо наклона на автомобила, като нивелир най-просто казано 

- stefan4o
- Контакти:
spartan4o написа:Също и Мицубиши аутлендър и производните му ситроен ц кросър и дачията.Тоя треньора е отвратителен,заради него изгоряха хора,които изобщо не са заслужили наказанията.Вечен бан от Господ трябва да получи и да се приключва.Как изобщо се дава на такива хора да се регистрират.Аз мисля,че трябва при регистрация да се сложи някакъв тест,който ще потвърждава поне минимална интилигентност.Да речем колко е 2+2 или 3+3,сигурен съм,че хора като този няма да могат да се регистрират...
Ще говоря със снимки:

Митсубишито...

Ситроенът...
Относно Дачията - предлагат ли заводски ксенон? Може ли да видя някоя брошура от официален вносител? Щото прегледах от сайта им брошурите с опциите и там не фигурира такава опция при Сандеро и Дъстър. Като говорите поне си правете труда да проверите

В интерес на истината последната Лагуна и тя е с оптика на фаровете, явно мнението ми се потвърждава, по-добре късно, отколкото никога.
Интересно и Волво са заложили на оптика:

Изобщо какъв е предметът на спора вече? Ако навремето за някоя марка е било финансово неоправдано да слага оптика във фаровете си, сега нещата са коренно различни, да не кажа, че рефлекторният фар е останал само за ниския и евтин клас коли

- spartan4o
- Автомобил:
- Двигател:
Всички от този модел са с ксенон фабрично на рефлектор ! Щом казвам нещо,значи имам наблюдение,не говоря празни приказки.

Ц-кросъра е 1/1 с това,а третия аналогичен е 4007 (спомнях си че е рено колеос,за това казах дачията)

Ц-кросъра е 1/1 с това,а третия аналогичен е 4007 (спомнях си че е рено колеос,за това казах дачията)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”