Бензиностанции ЕКО - мнение
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Бензиностанции ЕКО - мнение
Взех да зареждам газ от там пак.Май или са сменили партидата или са си оправили съотношението.Пак е по-добре от преди.
- swir4o
- Автомобил: VW Passat Variant Pacific
- Двигател: 1.8 ADZ

Принципно зареждам само в Еко. Имам карта Еко приятели, но при тези разлики и минималната отстъпка при конкуренцията ми е супер на далавера

Не може да си го втълпявам,ЕКО-то на Априлов в Пловдив повече не,неделя зареждам понеже за магистралата от там ми е пътя и викам айде пак да пробвам,едвам изкарах до София,на връщане на ОМВ екстра,сряда от Шела пак до СФ пак екстра,на връщане Лукойл екстра,същите пари,същите литри уж,същия стил на каране,само А-95,от 4 бензиностанции,само една не ми допадна 

- fichtenweg
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHH
И малко ъпдейт по въпроса за плащането с дебитни/кредитни карти:
====================================================================
Здравейте,
Бихме желали да Ви информираме, че от днес, 25.11.2011, отново може да използвате дебитни/кредитни банкови карти за разплащане, едновременно с карти ЕКО Приятели. Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за проявеното разбиране!
При въпроси - не се колебайте да се свържете с нас.
Здравейте,
Бихме желали да Ви информираме, че от днес, 25.11.2011, отново може да използвате дебитни/кредитни банкови карти за разплащане, едновременно с карти ЕКО Приятели. Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за проявеното разбиране!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
fichtenweg написа:И малко ъпдейт по въпроса за плащането с дебитни/кредитни карти:
Здравейте,

Бързи са

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
УЖАС!!! Гошко ми даде разход 11!
Е да, верно, в София.
Е да, верно, почнах работа в малкото НДК и работното ми време съвпада с пиковите часове.
Е да, верно, карам като откачен.
Ама еко са виновни!
Бойкот, ще зареждам само у Видин на шела!
Е да, верно, в София.
Е да, верно, почнах работа в малкото НДК и работното ми време съвпада с пиковите часове.
Е да, верно, карам като откачен.
Ама еко са виновни!
Бойкот, ще зареждам само у Видин на шела!
Последна промяна от vasstop на Пет 25 ное 2011 14:13, променено общо 1 път.
Причина: Абсолютен спам на неподходящо място. Имаш предупреждение.
Причина: Абсолютен спам на неподходящо място. Имаш предупреждение.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отново по висок разход от Еко.... от различна бензиностанция, с различна кола...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
МАй Еко вече не .
2 пъти газ 39,5 л - 347 и 352 км ,от Лукойл посл. зареждане - днес ми светна червения диод на 365 км и има още за 40-50 км .
2 пъти газ 39,5 л - 347 и 352 км ,от Лукойл посл. зареждане - днес ми светна червения диод на 365 км и има още за 40-50 км .
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм правил сравнение за разход на газ, аз карам само дизел.
Сравнявал съм разход с ОМВ Премиум (най-високият клас, май така се казваше) и Еко обикновения дизел. Разлика в цената 15 стотинки. Не забелязах разлика в разхода, но във вървенето определено - с Еко колата лети, с ОМВ се държи посредствено.
А и да не забравяме, че няма един и същ пробег при две различни зареждания, поне при мен е така.
Сравнявал съм разход с ОМВ Премиум (най-високият клас, май така се казваше) и Еко обикновения дизел. Разлика в цената 15 стотинки. Не забелязах разлика в разхода, но във вървенето определено - с Еко колата лети, с ОМВ се държи посредствено.
А и да не забравяме, че няма един и същ пробег при две различни зареждания, поне при мен е така.
Аз само три пъти съм зареждала от Еко, макар, че си извадих карта "Приятели"..имайки предвид, че минавам един и същ седмичен маршрут...училище, работа, училище, работа и в къщи, чат-пат до някой магазин..., когато заредя от Петрол успявам да ида и до село...а при зареждането от Еко "ламбата" светва още в края на седмицата, не мога да посоча километри, защото никога не ги запомням, но като цяло оставам с впечатление, че ми гори повече от Еко...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Eko внася ли изобщо горива от Гърция
Горивата в момента нямат нищо общо с това което беше преди 4 години 

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Не са исценировки. Един колега сипал на ОМВто в Стара Загора и криво ляво се прибрал по магистралата. Само колата нещо нямала мощност. Тука не може да си държи празния ход. Източи всико от резервоара - вътре имало лайна някакви. Мерише на бензин, но не било бензин. Сега ще сменя дюзи. Баща му сипал от същото ОМВ час след него - същите проблеми и на неговата кола. Нито са го писали по новини, нито ще се занимава с ОМВто. Та тия неща съвсем реално стават
.
Надявам се да не сипя някъде лоша нафта, щото и помпата ми е чоплена, и дюзите са къстъм. Та ми е интересно дали от бензиностанцията ще се съгласят да покрия цена на чисто нова роторна помпа БОШ и чисто нови дюзи.

Надявам се да не сипя някъде лоша нафта, щото и помпата ми е чоплена, и дюзите са къстъм. Та ми е интересно дали от бензиностанцията ще се съгласят да покрия цена на чисто нова роторна помпа БОШ и чисто нови дюзи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам вече, но бях писал преди, че вече не робувам на бензиностанции, просто зареждам от най-близката до която се намирам и съм в нужда и много съм доволен. Просто карам със смес от 3-4-5...бензиностанции разхода ми е супер- 4.5л извън градско, а в града според зависи, едно е София ,друго е Монтана, примерно и т.н.
п.п сипвам за около 20лв от някоя си и бъркоча е супер!
п.п сипвам за около 20лв от някоя си и бъркоча е супер!
brum написа:Не са исценировки. Един колега сипал на ОМВто в Стара Загора и криво ляво се прибрал по магистралата. Само колата нещо нямала мощност. Тука не може да си държи празния ход. Източи всико от резервоара - вътре имало лайна някакви. Мерише на бензин, но не било бензин. Сега ще сменя дюзи. Баща му сипал от същото ОМВ час след него - същите проблеми и на неговата кола. Нито са го писали по новини, нито ще се занимава с ОМВто. Та тия неща съвсем реално стават.
То хубаво ама как ще докажеш, че проблема е вследствие от горивото им? Евентуално точиш нафтата и химически анализи. Ама всеки тълкува нещата по свой си начин. Нямат файда да си признаят, щото след това всеки ще се научи така.
Въпреки, че знам за случаи на сбъркано гориво - бензин вместо нафта. Дървото го отнасят служителите в обекта и най-вече човека, който е заредил.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”