Бензиностанции ЕКО - мнение

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Re: Бензиностанции ЕКО - мнение

Мнениеот mupk0 » Чет 24 ное 2011 21:30

Взех да зареждам газ от там пак.Май или са сменили партидата или са си оправили съотношението.Пак е по-добре от преди.

Потребителски аватар
swir4o
Автомобил: VW Passat Variant Pacific
Двигател: 1.8 ADZ

Мнениеот swir4o » Чет 24 ное 2011 22:09

scare Последните две зареждания на газ в Еко Пловдив "Пещерско шосе"- над 13 литра разход!!! Ужас, това никога не е било.Изключително лоша газ. Не пали от раз като преди. Помислих, че колата не е наред. Заредих на Лукоил и разхода заспа на 10.5
Принципно зареждам само в Еко. Имам карта Еко приятели, но при тези разлики и минималната отстъпка при конкуренцията ми е супер на далавера :shock

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Чет 24 ное 2011 22:30

Не може да си го втълпявам,ЕКО-то на Априлов в Пловдив повече не,неделя зареждам понеже за магистралата от там ми е пътя и викам айде пак да пробвам,едвам изкарах до София,на връщане на ОМВ екстра,сряда от Шела пак до СФ пак екстра,на връщане Лукойл екстра,същите пари,същите литри уж,същия стил на каране,само А-95,от 4 бензиностанции,само една не ми допадна mhihi

Потребителски аватар
fichtenweg
Автомобил: Passat B5
Двигател: AHH

Мнениеот fichtenweg » Пет 25 ное 2011 12:55

И малко ъпдейт по въпроса за плащането с дебитни/кредитни карти:

====================================================================

Здравейте,

Бихме желали да Ви информираме, че от днес, 25.11.2011, отново може да използвате дебитни/кредитни банкови карти за разплащане, едновременно с карти ЕКО Приятели. Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за проявеното разбиране!

При въпроси - не се колебайте да се свържете с нас.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 25 ное 2011 12:56

fichtenweg написа:И малко ъпдейт по въпроса за плащането с дебитни/кредитни карти:

Здравейте,

Бихме желали да Ви информираме, че от днес, 25.11.2011, отново може да използвате дебитни/кредитни банкови карти за разплащане, едновременно с карти ЕКО Приятели. Извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за проявеното разбиране!

При въпроси - не се колебайте да се свържете с нас.

:applause: :applause: :applause:
Бързи са mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 25 ное 2011 12:59

УЖАС!!! Гошко ми даде разход 11!

Е да, верно, в София.
Е да, верно, почнах работа в малкото НДК и работното ми време съвпада с пиковите часове.
Е да, верно, карам като откачен.

Ама еко са виновни!
Бойкот, ще зареждам само у Видин на шела!

Последна промяна от vasstop на Пет 25 ное 2011 14:13, променено общо 1 път.
Причина: Абсолютен спам на неподходящо място. Имаш предупреждение.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пет 25 ное 2011 18:49

Отново по висок разход от Еко.... от различна бензиностанция, с различна кола...

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 25 ное 2011 19:43

МАй Еко вече не .
2 пъти газ 39,5 л - 347 и 352 км ,от Лукойл посл. зареждане - днес ми светна червения диод на 365 км и има още за 40-50 км .

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 25 ное 2011 20:00

Не съм правил сравнение за разход на газ, аз карам само дизел.
Сравнявал съм разход с ОМВ Премиум (най-високият клас, май така се казваше) и Еко обикновения дизел. Разлика в цената 15 стотинки. Не забелязах разлика в разхода, но във вървенето определено - с Еко колата лети, с ОМВ се държи посредствено.
А и да не забравяме, че няма един и същ пробег при две различни зареждания, поне при мен е така.

Потребителски аватар
Dii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dii » Пет 25 ное 2011 20:06

Аз само три пъти съм зареждала от Еко, макар, че си извадих карта "Приятели"..имайки предвид, че минавам един и същ седмичен маршрут...училище, работа, училище, работа и в къщи, чат-пат до някой магазин..., когато заредя от Петрол успявам да ида и до село...а при зареждането от Еко "ламбата" светва още в края на седмицата, не мога да посоча километри, защото никога не ги запомням, но като цяло оставам с впечатление, че ми гори повече от Еко...

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 25 ное 2011 20:39

Eko внася ли изобщо горива от Гърция :roll: Горивата в момента нямат нищо общо с това което беше преди 4 години :wink:

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Пет 25 ное 2011 21:11

Еко внася горива от Бургас.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пет 25 ное 2011 21:20

Не са исценировки. Един колега сипал на ОМВто в Стара Загора и криво ляво се прибрал по магистралата. Само колата нещо нямала мощност. Тука не може да си държи празния ход. Източи всико от резервоара - вътре имало лайна някакви. Мерише на бензин, но не било бензин. Сега ще сменя дюзи. Баща му сипал от същото ОМВ час след него - същите проблеми и на неговата кола. Нито са го писали по новини, нито ще се занимава с ОМВто. Та тия неща съвсем реално стават :) .

Надявам се да не сипя някъде лоша нафта, щото и помпата ми е чоплена, и дюзите са къстъм. Та ми е интересно дали от бензиностанцията ще се съгласят да покрия цена на чисто нова роторна помпа БОШ и чисто нови дюзи.

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Пет 25 ное 2011 21:27

Не знам вече, но бях писал преди, че вече не робувам на бензиностанции, просто зареждам от най-близката до която се намирам и съм в нужда и много съм доволен. Просто карам със смес от 3-4-5...бензиностанции разхода ми е супер- 4.5л извън градско, а в града според зависи, едно е София ,друго е Монтана, примерно и т.н.
п.п сипвам за около 20лв от някоя си и бъркоча е супер!

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Съб 26 ное 2011 9:46

brum написа:Не са исценировки. Един колега сипал на ОМВто в Стара Загора и криво ляво се прибрал по магистралата. Само колата нещо нямала мощност. Тука не може да си държи празния ход. Източи всико от резервоара - вътре имало лайна някакви. Мерише на бензин, но не било бензин. Сега ще сменя дюзи. Баща му сипал от същото ОМВ час след него - същите проблеми и на неговата кола. Нито са го писали по новини, нито ще се занимава с ОМВто. Та тия неща съвсем реално стават :) .

Надявам се да не сипя някъде лоша нафта, щото и помпата ми е чоплена, и дюзите са къстъм. Та ми е интересно дали от бензиностанцията ще се съгласят да покрия цена на чисто нова роторна помпа БОШ и чисто нови дюзи.

То хубаво ама как ще докажеш, че проблема е вследствие от горивото им? Евентуално точиш нафтата и химически анализи. Ама всеки тълкува нещата по свой си начин. Нямат файда да си признаят, щото след това всеки ще се научи така.

Въпреки, че знам за случаи на сбъркано гориво - бензин вместо нафта. Дървото го отнасят служителите в обекта и най-вече човека, който е заредил.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”