Слагате ли вече летните гуми...
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Слагате ли вече летните гуми...
Не че се заяждам ама тука сте най великите майстори зад волана. Толкоз ги разбирате работите че чак от грайфери и гуми отбирате та чак и усещате как с грайферите не се спира. Да се смее ли да плаче ли човек. Боже колко мъка има на тоя свят. Айде заминавайте да слагате летните че ще се претрепете с тея зимни гуми при туй пекнало слънце през февруари....
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

П.п. и аз не се заяждам

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Ами да колега, със зимни гуми в дъждовно време особено през лятото не се спира готино, поне не с моите зимни гуми които имах.
По темата още съм със зимните поне до април
По темата още съм със зимните поне до април
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не знам с какви гуми си карал но хубавата зимна гума на мокро е чук...само дето тенпературите я морят...Карах един зимен бриджстоун до лято почти щото нямаше летна гума дето да му се опре през кишавиците през пролетта ...да не говрим за разни марагони дебиеци и разни други шитове дето масово се карат ....ама хората си мислят че като имат два комплекта подобни гуми са с друг статус та си гъделичкат егото в дискусии кога дали защо аджеба требе вече да се сменят тези гуми... В действителност недоволствам върху това че много се преекспонират свойствата на гумите да не говорим че почти няма хора които да могат да дадът обективна оценка ....да не говорим че стига ли се дотам гумите да ти спасяват задника много сте го закъсали....
- swir4o
- Автомобил: VW Passat Variant Pacific
- Двигател: 1.8 ADZ
Сложих ги преди две седмици.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Замислям се вече с тази гръцка зима, ама е срамота Февруари с летни гуми. Нека започне женският месец, ако не е снежен ще ги сменяваме :)
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
На моите зимни галоши с ДОТ 2008 това им е последна зима, така че ще ги търкам до последно 

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
И аз мислих ония ден ама ще изчакам да дойдат щъркелите.Поне всяка година така правя.
Silent- моля те замълчи,ако пишеш в темата само за заяждане,то не се хаби.Откровено се заяждаш.
Silent- моля те замълчи,ако пишеш в темата само за заяждане,то не се хаби.Откровено се заяждаш.
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
В съботa зaвъртях зимните с летните, пък aко ме изненaдa някой сняг ще ги врътнa пaк, мaкaр че ме съмнявa много :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мога да кажа, че ContiWinterContact TS 830 225/40/18 спира много по зле от лятната на Yokohama AdvanSport V103 225/40/18 или Firestone Firehawk SZ90 225/40/18 на дъжд или лигаво време! Така, че в събота заминавам да сменям гуменките, то и без това вече ходят с къси поли жените ;)
И да много голямо значение за поведението на автомобила има гумата и много разчитам на нея в някой случай!
И да много голямо значение за поведението на автомобила има гумата и много разчитам на нея в някой случай!
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Кви къси поли,вчера валя сняг,днес дъжд и студ,оня ден пак така.Четвъртъка го дават затопляне и то 10 градуса температури.Летни ще сложа чак след 1-ви април,пък нека на тоя студ и дъжд ми каже някой,че спират по-добре.Още повече че съм с нови зимни и летни на 100 години.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Защо е това бързане да се сменят гумите, и за зимни, и за летни, има време ще ги смените... не е сапун че да се изтърка за един месец 

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля е е крайно време производитеите на гуми да се замислят сериозно за тежкото дилемно състояние за бг състезателите с 20+ годишните си рали автомобили и да се задействат като произведът още няколко типа гуми- зимно пролени , пролеъно летни може би лятно есенни и есенно зимни освен разбира се летните и зимните. Все пак рацерите винаги са на ръба и гумите трябва винаги да са екшъм на нокти дет се вика.... 

- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
silent написа:Мисля е е крайно време производитеите на гуми да се замислят сериозно за тежкото дилемно състояние за бг състезателите с 20+ годишните си рали автомобили и да се задействат като произведът още няколко типа гуми- зимно пролени , пролеъно летни може би лятно есенни и есенно зимни освен разбира се летните и зимните. Все пак рацерите винаги са на ръба и гумите трябва винаги да са екшъм на нокти дет се вика....
колега голямо заяждане

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”