H2O написа:Никой не ти казва,че китайското е супер.Всичко опира до ПАРИ!Който иска да кара нова кола и да плаща около 200лв.на месец с 5 год.гаранция,купува!Което е по добре от някои комплекси,дето си купуват кола на 10год.за 10000-12000лв.със заем от банка и после се чудят как да вържат двата края и плюят държавата,че не им е осигурила доходи от по 2000лв.За всеки влак си има пътници.Пример:Жена ми кара Шевролет Авео,от 3 год..Колата си е супер.Както беше като нова,така е и сега.Вече 50000км.Лично аз предпочитем нова,отколкото кола на 200К+км.Абе като смените 10-15 автомобила,ще ме разберете
Абсолютно си прав, така смятат и всички бели европейци.

А това са си процеси, които не завсият от гъзето с десетгодишбата бангия със сини светлинки и лЯтни джанти.
Както всички ТВ, GSM, PC, и изобщо всичкото бяла, черна и темподобна техника дето си я купуваме се прави в Китай, така и скоро, много скоро всичкото кола ще се прави пак там.
За сведения на любителите на маркови антиквариати - VW произвежда отдавна в Китай, а Ауди за миналата година са произвели и продали повече Аудита в Китай, отколкото в Германия.....
Ня някой му се бил закачил кабел, друг му се видели дисковете нам какви си.
Хората си ги карат по 4-5 години без съществени проблеми - тяхното мнение и преценка са по-показателни.