kris11 написа: Да вериги не се сменят ,н но на автомобилите , не на еднодневките каквито са новотт производство - там е чупи /купи.
Много се палиш колега че даже от бързане да оплюваш новите коли правиш куп грешки

kris11 написа: Да вериги не се сменят ,н но на автомобилите , не на еднодневките каквито са новотт производство - там е чупи /купи.
muns61 написа:w_smith написа:Мани ти тия стари и нечупещи се коли. Имал съм и двойка и тройка и съм ги поддържал много стабилно, въпреки това поне два три пъти в годината поне, се ремонтираше нещо. Тройката за ремонти за 6 години ми е глътнала 5 хиляди. Аман от легенди.
Я дай разбивка на тези хиляди.
dimovip написа:muns61 написа:w_smith написа:Мани ти тия стари и нечупещи се коли. Имал съм и двойка и тройка и съм ги поддържал много стабилно, въпреки това поне два три пъти в годината поне, се ремонтираше нещо. Тройката за ремонти за 6 години ми е глътнала 5 хиляди. Аман от легенди.
Я дай разбивка на тези хиляди.
Сигурно има 8-9 челни удара... тоталка, и преди това е имала 3-4 отваряния на мотора, ако са сменяни клапан по клапан и биела по биела :)
radi_nrj написа:Ако първоначлния бюджет от 6000лв се вложи в с една Б3-ка много неща може да се направят.
Един ABF със газов инжекцион.
Спирачки от G60 със ABS
Салон от Б4
Табло от Б4 със борд комп
Климатроник
Темпомат
Ако труда си е от колегата и за други глезотии ще стигнат. Ще стане много приятна за каране кола, мерак да има всичко става.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта