dimovip написа:muns61 написа:w_smith написа:Мани ти тия стари и нечупещи се коли. Имал съм и двойка и тройка и съм ги поддържал много стабилно, въпреки това поне два три пъти в годината поне, се ремонтираше нещо. Тройката за ремонти за 6 години ми е глътнала 5 хиляди. Аман от легенди.
Я дай разбивка на тези хиляди.
Сигурно има 8-9 челни удара... тоталка, и преди това е имала 3-4 отваряния на мотора, ако са сменяни клапан по клапан и биела по биела :)
Айде да видите как се поддържа изряден стар автомобил и колко струва -
Признавам има и малко подобрения в сметката, но няма гуми масла и такива истории. Включен е и един ремонт след скъсване на ангренажен ремък - сцепи се ролката само на 10 к километра.
Тотала е някъде долу. И мисля, че колега Мунс е прав - стара кола, само ако сам я поддържаш.
ПП Новия собственик на тази кола ми е голям фен

Моля, не започвайте с личностни нападки от типа - явно не може да караш щом толкова ремонтираш.
А към колегата Крис - колата ми е на много малко километри и нищо и няма, че е 10 годишна, не бери грижа за мен. Просто последните три години покарах доста чисто нови коли и ми се попромени мирогледа. Преди две седмици врътнах хиляда километра на чисто нова Октавия и с прискърбие мога да кажа, че е 100 пъти по-кола от моята.