Кой каква учебна кола е карал и кога ? Впечатления .
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди година и половина изкарах изпита, но преди година си взех свидетелството за управление на МПС. Пежо 309 с АГУ гадна кола неподдържана не бачкаше ръчната.
И на първия изпит: наклон, изпитващият вика айде моето момче сега от ръчна да тръгнеме. Аз му викам ми тя не е натегната и се едно няма. А той ми разправя тогава ще се видиме следващия път като е натегната.
И ме прееба (беше бивш митничар) мамка му гадна!!!
И на следващия изпит смених фирмата щото предишната беше мизерия!!! Изпита си го изкарах на ПЕЖО 307 (екстра колица) и бах мама му сущият изпитващ!!! Е кажете са не съм ли КАРЪК!!!
И на първия изпит: наклон, изпитващият вика айде моето момче сега от ръчна да тръгнеме. Аз му викам ми тя не е натегната и се едно няма. А той ми разправя тогава ще се видиме следващия път като е натегната.
И ме прееба (беше бивш митничар) мамка му гадна!!!
И на следващия изпит смених фирмата щото предишната беше мизерия!!! Изпита си го изкарах на ПЕЖО 307 (екстра колица) и бах мама му сущият изпитващ!!! Е кажете са не съм ли КАРЪК!!!
- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
Лада 1600, през далеееечната 1990 г., бензинка, мнооо бягаше - помня че инстректура ме пусна няколко пъти на междуградско да дигна 120-130 км/ч!!
П.П. глей па я - инстрЕктура!!!!
сега че ме метнат у ФЪН-о!! 

П.П. глей па я - инстрЕктура!!!!

Последна промяна от dimitarpetrov на Нед 23 сеп 2007 16:43, променено общо 1 път.
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фиат Типо 1.6 ИС .... беше на газ... не съм си позволявал волности... фиатчето вървепе добре.. обаче много меко вози .. и не ме кефи ...много дървено е от вътре... карах ги от декември месец до април ... че даскало ,бачкане и курсове мн ми се насъбираха
и малко на разредено
а за курса дадох 220лв.. (2006/2007г. говоря в студентски град)

- Даскалицата
- Автомобил:
- Двигател:
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”