Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: откраднати декоративни тасове на алуминиеви джанти-Г-4.

Мнениеот Ljubon » Вто 26 апр 2011 20:42

joker написа:от 60 кила ротвайлер трудно се убягва!

Дано ти излезе късмета и да спестиш малко от кучешка храна. mhihi
А Бернар Москени е казал следното за българите: „78 процента от този народ са крадливи и психически нередовни". :да:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 26 апр 2011 21:16

Ljubon написа:
joker написа:от 60 кила ротвайлер трудно се убягва!

Дано ти излезе късмета и да спестиш малко от кучешка храна. mhihi
А Бернар Москени е казал следното за българите: „78 процента от този народ са крадливи и психически нередовни". :да:

С извинение за спама,ама на 10 м от ошушканата ми кола цяла нощ бяха дремали полицаи в една патрулка...сигурен съм в това защото ги видях към 23.30(извеждах кучето) -видях ги и в 6.00....А тези тасове се свалят шумно и не съвсем леко...70 000-дна полиция!!!Милиард бюджет-най-големият от всички, министерства,а във Варна има бум на грабежите и т.н. дребни кражби!Без коментар!
Някой да е виждал полицейски патрул да обхожда пеш???Аз не съм от 10-на години,а някога през 80-те пеши милиционери след 24.00 ч. ме спираха поне един път за проверка на документи...и ми записваха данните...

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Вто 26 апр 2011 21:23

Ljubon написа:А Бернар Москени е казал следното

Тоя па въобще не го давай за пример, той на това разчита. mhihi
Инак ще фалира.
Ще кажа и следното...На два пъти съм хващал човек да разглобява по колата.Първият случай колата със свалени предни джанти ,изчакахме го.
И двата пъти си го чаках.И двата пъти от саморазправата "нагласен" директно на жандармерията.

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Вто 26 апр 2011 21:53

mariovasi написа:На два пъти съм хващал човек да разглобява по колата.Първият случай колата със свалени предни джанти ,изчакахме го.
И двата пъти си го чаках.И двата пъти от саморазправата "нагласен" директно на жандармерията.

Колега, разбирам, че говориш за един и същ човек. Тоя да не ти е абонат?

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот mariovasi » Вто 26 апр 2011 22:00

Не случаите са различни но идентични.
Те винаги маскарите са едни и същи като действие.Разлика няма.
Чакаш го да почне и каквото решиш натам.
Живеех на първи етаж ,колата стоеше отдолу под едната тераса 2 метра са до долу.Вечер лятос късните мачове се гледаха на терасата на тъмно.
Ама след мачовете допивахме и често в тихото ставаше интересно.
Все се намираха "кандидати".Ами предни джамове комшийски сме отървали инструменти от багажници.
Свърши първенството и си наехме гаражи.

Последна промяна от mariovasi на Вто 26 апр 2011 22:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Вто 26 апр 2011 22:12

mariovasi написа:
Ljubon написа:А Бернар Москени е казал следното

Тоя па въобще не го давай за пример, той на това разчита. mhihi
Инак ще фалира.
Ще кажа и следното...На два пъти съм хващал човек да разглобява по колата.Първият случай колата със свалени предни джанти ,изчакахме го.

Грешката ти е,че си избързал със саморазправата!Хващаш го,галиш го силно и нежно и му шепнеш полови обещания докато дойде патрулката....после им го предаваш,а той с треперещи колене се моли да го набият,защото един истински мъж,пък бил той и крадец предпочита боя отколкото другата част,дето не е толкова весела....И всичко си е чисто и законно....а крадецът втори път едва ли ще рискува девствеността си!

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Вто 26 апр 2011 22:39

Абе, те толко много крадци, че ако тръгнеш да шепнеш и обещаваш на всеки... ще вземе някой път да ти се прииска и да се прежалиш.

Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PagocmuH » Вто 26 апр 2011 23:18

Никаква полиция... културно го изчаквам да свали поне една от джантите,хващам го и...

Случайно крика се изкривил докато свалял джантата и колата го затиснала краката му строшени.

Видях го и тогава звъннах в полицията :twisted: ...

Господин полицай,искам да се състави констативен протокол за каското на колата :mrgreen:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Сря 27 апр 2011 9:02

Само да вметна, че изобщо не трябва да се подценяват крадците като съперник при близка среща. Те носят ножове, пищови и други пособия и притистати до стената могат да бъдат доста опасни и са готови на всичко, за да се измъкнат. Не знам защо, но като чета тук, силната страна винаги са пострадалите, които ако видят крадец, го спипват лесно, бият, еб@т и пр. Пред клавиатурата сме бабаити, но ако крадецът е като трикрилен гардероб, к'во прайм?

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Сря 27 апр 2011 19:25

Ljubon написа:Само да вметна, че изобщо не трябва да се подценяват крадците като съперник при близка среща. Те носят ножове, пищови и други пособия и притистати до стената могат да бъдат доста опасни и са готови на всичко, за да се измъкнат. Не знам защо, но като чета тук, силната страна винаги са пострадалите, които ако видят крадец, го спипват лесно, бият, еб@т и пр. Пред клавиатурата сме бабаити, но ако крадецът е като трикрилен гардероб, к'во прайм?

Не подценявай опита(ПРАКТИЧЕСКИЯ ОПИТ!!!!!!) и МОТИВАЦИЯТА на пострадалите!

berta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berta » Чет 28 апр 2011 7:03

Ljubon написа:Само да вметна, че изобщо не трябва да се подценяват крадците като съперник при близка среща. Те носят ножове, пищови и други пособия и притистати до стената могат да бъдат доста опасни и са готови на всичко, за да се измъкнат. Не знам защо, но като чета тук, силната страна винаги са пострадалите, които ако видят крадец, го спипват лесно, бият, еб@т и пр. Пред клавиатурата сме бабаити, но ако крадецът е като трикрилен гардероб, к'во прайм?

повярвай ми ако ше и 4крилен да е на човек така му кипва че е способен на всичко аз 1 път едни мангали така краднеха и като излезнах и оня ми вика махай се от тука и като метнаха 1 камък по мене батеееееее като ми кипна имаха касмет че избегаха като запалих колата и след тех да ги газя щех да ги блъскам като кегли

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Нед 01 май 2011 10:47

http://news.ibox.bg/news/id_1388021866

БРАВО !! Браво на полицията ! Евела това направи деня ми! Ето една изключително радостна вест! heavy metal zork heavy metal zork :applause: :applause: :011: :011:

Потребителски аватар
greddy90
Автомобил:
Двигател:

Не си остаавяйте панелите дори и за 10 мин!!!

Мнениеот greddy90 » Нед 01 май 2011 12:07

Вчера ми откраднаха СД-то барабар с флашката за няма 20 мин, посред бял ден пред очите на 10-ина човека и никой нищо не е видял. :не: Това се случи в Варна до ритуална зала явно исползват тея 20 мин. който не сте до колата мама им да е*а . Викам аз полицията която беше очудена че колата е отворена без да е разбито (той ако не може да отклучи ще тръгне ли да краде посред бял ден)и дори не питаха каква марка е сд-то страшни са. "Аз вярвам в българската полиция" вярно научили са ги да успокояват хората "е той крадеца кряде днес 7-8 сд-та й ги продава в др. град" добре бе сине майчин като знаеш какво прави значи знаеш кой може да е що не отидеш да провериш а идваш да ме успокояваш. Ми те утре колата ще ми откраднат и пак това ли ще е управданието ми те заминават за африка. Но нали знаете те полицайте в БГ са на много високо ниво снимат се като хващат "големите риби" хахаха смешковци.

И все пак не губете вяра в БГ полицията :012:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Не си остаавяйте панелите дори и за 10 мин!!!

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 01 май 2011 12:14

Няма да се косиш, те работят с бандитите, какво искаш да ти кажат! "Иди на тая улица и си купи твоето CD" Не чакай нищо от куките, провери всички заложни къщи дали на някой щанд не е твоето CD!

Пресен пример, откраднаха 1 тон ракия, питам полицая, дай да намерим докато е рано човека да си върна ракията! ТоЙ: "Не се притеснявай, само го хванете ние ще се разправяме с него" По тая логика дай сами да си гоним престъпниците :063:

п.п Пич, не се коркай няма кой да ти помогне, само не се нервирай!

Потребителски аватар
greddy90
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greddy90 » Нед 01 май 2011 18:10

Ами другото решение е дет казал един всички искат да го бият 10 сек. а аз искам за 10 сек. да го направя пе*е*аст. Да му направя анален мазол.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”