joker написа:от 60 кила ротвайлер трудно се убягва!
Дано ти излезе късмета и да спестиш малко от кучешка храна.

А Бернар Москени е казал следното за българите: „78 процента от този народ са крадливи и психически нередовни".

joker написа:от 60 кила ротвайлер трудно се убягва!
Ljubon написа:joker написа:от 60 кила ротвайлер трудно се убягва!
Дано ти излезе късмета и да спестиш малко от кучешка храна.![]()
А Бернар Москени е казал следното за българите: „78 процента от този народ са крадливи и психически нередовни".
Ljubon написа:А Бернар Москени е казал следното
mariovasi написа:На два пъти съм хващал човек да разглобява по колата.Първият случай колата със свалени предни джанти ,изчакахме го.
И двата пъти си го чаках.И двата пъти от саморазправата "нагласен" директно на жандармерията.
mariovasi написа:Ljubon написа:А Бернар Москени е казал следното
Тоя па въобще не го давай за пример, той на това разчита.![]()
Инак ще фалира.
Ще кажа и следното...На два пъти съм хващал човек да разглобява по колата.Първият случай колата със свалени предни джанти ,изчакахме го.
И двата пъти си го чаках.И двата пъти от саморазправата "нагласен" директно на жандармерията.
Ljubon написа:Само да вметна, че изобщо не трябва да се подценяват крадците като съперник при близка среща. Те носят ножове, пищови и други пособия и притистати до стената могат да бъдат доста опасни и са готови на всичко, за да се измъкнат. Не знам защо, но като чета тук, силната страна винаги са пострадалите, които ако видят крадец, го спипват лесно, бият, еб@т и пр. Пред клавиатурата сме бабаити, но ако крадецът е като трикрилен гардероб, к'во прайм?
Ljubon написа:Само да вметна, че изобщо не трябва да се подценяват крадците като съперник при близка среща. Те носят ножове, пищови и други пособия и притистати до стената могат да бъдат доста опасни и са готови на всичко, за да се измъкнат. Не знам защо, но като чета тук, силната страна винаги са пострадалите, които ако видят крадец, го спипват лесно, бият, еб@т и пр. Пред клавиатурата сме бабаити, но ако крадецът е като трикрилен гардероб, к'во прайм?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта