Barboukov написа:Фетел: За 101 състезания - 3 титли, 26 победи, 36 пол позишъна.
Алонсо: 198 състезания - 2 титли, 30 победи, 22 пол позишъна.
Не съм фен нито на единия, нито на другия. Сравнението ти е тъпо...
Barboukov написа:Фетел: За 101 състезания - 3 титли, 26 победи, 36 пол позишъна.
ПП: Кими Райконен със 100% завършени обиколки. Страхотно завръщане и заслужено 3то място при пилотите.
bnick написа:Barboukov написа:Фетел: За 101 състезания - 3 титли, 26 победи, 36 пол позишъна.
Не съм фен нито на единия, нито на другия. Сравнението ти е тъпо...
stenly_m написа:
Нищо лично към никого, но когато се използва думата "ВЕЛИК" за някого, който е от 6 години в спорта ми се струва малко или много несериозно.
Не харесвам Фетел поради две причини:
1. През 2010 година последното състезание е в Абу Даби. Претенденти за титлата са Фернандо Алонсо и Марк Уебър!, а Фетел има минимален шанс за короната. Ферари грешат стратегията и пращат Алонсо назад и така той губи титлата.
2. През 2012 - до ГП на Белгия Фетел изостава солидно в точките и въпреки, че има по-добрата кола късмет го връща в борбата за титлата. Грожан помила прекия му конкурент, което не е технически проблем и печели титлата с 3 точки (Сравнението как Алонсо спечели титлата 2006-та - грешка на Шумахер в Монако, като паркира колата в квалификацията и бе наказан, и изгърмял двигател в Япония, т.е. неща зависещи от отбора/пилота). Видя се, че с по-слаба кола Фетел не блести с нищо. Не-белия на моменти с очевадно слаба кола показваше резултати, който никой не очаква, докато при Фетел не е така.
Като се замисля - не харесвам пилоти, който са само карачи и печелят със силна кола, а с проблемна такава не блестят с нищо - Вилньов, Бътън, Фетел. Но това е съвременната формула 1, напрежение до края и победи зависещи от ГУМИТЕ
radotom написа:Мммдаааа...
Това беше!
Честито на Фетел, в последните 3 старта доказа, че си е заслужил титлата.
Pirogov написа:Тия Ферари вече дразнят с отборните си игрички и нечестната им стратегия спрямо конкурентите им. Тотално пренебрегват втория си пилот за сметка на Алонсо. Бях им фен по времето когато Шумахер караше за тях, но сега е по зле отколкото с Ървайн/Баричело. Маса ако има капка доблест да го напуска този смешен отбор. А Фетел не е никаква легенда. Легендите са в поста на един колега маалко по-нагоре със статистиките.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Monyo Monev и 74 госта