Колеги малко извън темата, но все пак нали затова е форума, за да се споделя инфо. Като си разглеждах доставчиците на гуми, на сайта на мотоексперт попаднах на интересни цени за доста размери гуми, предимно за зимни, но тук там има и за летни
http://client.motoexpert.bg/public/tyres/
Като им останат малко бройки и свалят цените, понякога доста приятни. Аз лично съм намислил да си взема Файърстон 185 60 14 за 45 лв борйката зимния.

Летни гуми - кои според вас са най-добрите
-
- Автомобил: Toledo2 Leon3 VW Golf 4
- Двигател: 101HP 115HP TSI 115HP FSI
Re: Летни гуми - кои според вас са най-добрите
Наистина има някои добри цени, ама не виждам откъде може да се поръчат ? Нямат онлайн поръчка?
Последна промяна от gr_kanev на Нед 17 май 2015 18:09, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
-
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Мисля че нямат, доколкото схванах идеята е като останат малко бройки да ги разкарат. Като пуснеш търсачката с твоя размер, после излизат гумите, после цъкваш върху избраните от теб и там се показва наличността им по различните обекти.
Последна промяна от gr_kanev на Нед 17 май 2015 18:09, променено общо 1 път.
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Аз лично съм доволен от Uniroyal RainExpert 3! 

- wargod
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1600 AKL - 2000
След 200км градско каране, мога да каже, че съм ужасно доволен от Goodyear Effi.Gr. 205/5516 91W. Много приятно се държат гумите в завоите, спирачният път е добре, леко шумни са, но съм доволен. В следващата седмица ще имам доста обикаляне, така че ще пиша отново.
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: 1.6 AKL
Hankook Ventus Prime2 205/55/16 - след 3000км. еми отлични във всякакви условия и мокро и на сухо просто не мърдат - страхотно сцепление и спирачен път !
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Хвърлих око на тези http://www.avtogumi.bg/oscommerce/letni-gumi/continental/contipremiumcontact-18560r14-p-110256.html
не съм агресивен шофьор, интересува ме бързо ли се износват, шумни ли са... или да гледам други
..и да питам - на стандартната джанта на полото ще станат ли (сега е със 165 70 14), джантата е 5J ет35
не съм агресивен шофьор, интересува ме бързо ли се износват, шумни ли са... или да гледам други
..и да питам - на стандартната джанта на полото ще станат ли (сега е със 165 70 14), джантата е 5J ет35
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Колега, аз за Фокс-а на сестра ми (който си е напрактика Поло 9n) взех Uniroyal RainExpert 3 същия р-р, с DOT 1215 за 78 лв./бр от Диана. За Conti PremContact 5 по-назад някои колеги не се бяха изказали много ласкаво. Стават на оригиналната желязна джанта.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Тези, които ги карат твърдят, че се износват бързо. Аз за друго не видях да се оплакват
Максимум сцеплението иска компромиси, няма идеален вариант. Може би в дългосрочен план не са най-доброто предложение... но ако караш по 10 000 за цяла година ще те изкарат поне 3 сезона, което е ОК, според мен, все пак няма да умираш с тия гуми 

-
- Автомобил: Сеат Ибиза
- Двигател: AGR
polovera_9n3 написа:Хвърлих око на тези http://www.avtogumi.bg/oscommerce/letni-gumi/continental/contipremiumcontact-18560r14-p-110256.html
Началото на април взех 2 броя с дот 0415 същия размер,след около 1300км изминати с тях оплаквания от гумата нямам, колата е като залепена на пътя и на мокро и сухо. Единствено гумата е много мека и както казват колегите можеби по-бързо ще се износи.
- mager
- Автомобил: vw polo gti 125 1.6 16
- Двигател:
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/letni-gumi/dayton/d320evo-19550r15-p-159818.html мнение за тези гуми за polo gti1.6 16 125k
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето тук са събрани тестове за летни гуми за 2015 година:
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Tests/#summer
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Tests/#summer
- polovera_9n3
Купих на полото едни джанти от голф 4 avus2, и се чудех чудех за гуми, мислих конинентал, ама гумаджията ме нави за такива, тоя гумаджия досега за гуми не ме е подвеждал, пък и са евтинджос 320лв- 4те с монтажа
185/60/15
Някой карал ли е с такива, вчера ги сложих, карах на мокро- за моите представи за гума се държи много добре, не е шумна гума, пък и добре изглежда, щото не съм виждал досега такива гуми - made in Russia са
185/60/15
Някой карал ли е с такива, вчера ги сложих, карах на мокро- за моите представи за гума се държи много добре, не е шумна гума, пък и добре изглежда, щото не съм виждал досега такива гуми - made in Russia са

точно от тези руските един авер сложи такива за 13000км бяха на ограничител ти сам си предцени,контито ще изкара поне 3 пъти по толкова
- polovera_9n3
Е.. вече са на колата, колкото изкарат- толкова- засега са добре, щото са чисто нови, ама ще видим. Все пак реших "да влезна в боя" с тия гуми, пък ако излязат калпави - контито 
Иначе с тия джанти не мога да си позная колата - стана стресс

Иначе с тия джанти не мога да си позная колата - стана стресс

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”