Хубаво е като давате такива крайни изказвания да обясните подробно. Той един авер ми каза, оня гумаджията ми е мноу добър приятел (ама го виждам само 2 пъти в годината като ми сменя гумите), третия приятеля му бил собственик на отбор от Формула 1. Нямам нищо против негативните коментари, но слагайте по-пълни и обяснителни доводи за тезите, които опитвате да защитавате. В каква насока са понижили качеството - по-бързо износваща се гума, по-меки бородве, много шумни ли са станали и не на последно място - въобще карали ли сте с въпросните гуми.
Ето моите впечатление от Спорт Блуреспонс 195/65/15 91Н - доста мек борд, в магазина на място изглежда като кашкавал, но като се монтира не ми изглежда по-различна от доста други гуми. Изключително тиха гума - когато пусна колата по инерция мога да си чуя тиктакането на часовника. За горивоикономичност няма да говоря - почти недоловима е ралзиката между гума B клас и F, а и има толкова много фактори - сутрин да не си минал през кенефа и веднага колата ти става с 200 грама по-тежка

За спиране на мокро, слава богу не ми се е налагало да разбирам как се представя гумата, а и не искам и да разбирам. ЗА 5000 км имам още мустаци по нея, така че мисля че ще е дългосрочна инвестиция.
П.П. Няма никакво биене при каквито и да е скорости.