Слагате ли вече летните гуми...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Слагате ли вече летните гуми...
с мишелин алпин съм ,много добре се държат на мокър път,а що се отнася за смяната някаде бях чел,че до 7гр.температура не на въздуха ами на настилката се кара със зимни гуми,така препоръчват производителите,но в крайна сметка всеки сам си решава.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ония дето ме блъсна отзад, ги беше сложил 

radi_nrj написа:Ония дето ме блъсна отзад, ги беше сложил
При мен този, който ме блъсна отзад беше със зимни гуми но с телефон в ръка пишейки SMS-си

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
georgivw написа:silent написа:Мисля е е крайно време производитеите на гуми да се замислят сериозно за тежкото дилемно състояние за бг състезателите с 20+ годишните си рали автомобили и да се задействат като произведът още няколко типа гуми- зимно пролени , пролеъно летни може би лятно есенни и есенно зимни освен разбира се летните и зимните. Все пак рацерите винаги са на ръба и гумите трябва винаги да са екшъм на нокти дет се вика....
колега голямо заяжданевсеки сам си решава кога и с какво ще си кара 20 годишните бараки както нарече колите на половината форум
неси ти човека които ще определя кога да си сменя гумите
гледаи себеси
вече всички разбраха мнението ти не е нужно да пишеш 10000 еднакви мнения
Ми след като не ви интересува ...сменяйте си ги когато си искате ...какво ни занимавате с душевните си драми ...сега ако искате да се похвалите че имате зимни и летни гуми евтини гуми дето за нишо не стават и ви е драго да се радвате на благосъстоянието си по форумите .... това е друг въпрос...почнете от там а не да въртите и сучете как вече не се кара грайферите и на всяко кръстовише едвам оцлявате да не се пребиете...
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Ще изчакам до средата на месец Март и ги мяткам 

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Сложил съм ги от 2 седмици......
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Bai Sando написа:Ще изчакам до средата на месец Март и ги мяткам
И аз

-
- Автомобил: vw golf3 GTI
- Двигател: ADY 1995
Колко и мека да беше зимата,март месец винаги може да поднесе и някоя неприятна изненада
Стига една сутрин да се хлъзнеш на някой завой-за един месец няма какво толкова да им се случи 

- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
silent написа:georgivw написа:silent написа:Мисля е е крайно време производитеите на гуми да се замислят сериозно за тежкото дилемно състояние за бг състезателите с 20+ годишните си рали автомобили и да се задействат като произведът още няколко типа гуми- зимно пролени , пролеъно летни може би лятно есенни и есенно зимни освен разбира се летните и зимните. Все пак рацерите винаги са на ръба и гумите трябва винаги да са екшъм на нокти дет се вика....
колега голямо заяжданевсеки сам си решава кога и с какво ще си кара 20 годишните бараки както нарече колите на половината форум
неси ти човека които ще определя кога да си сменя гумите
гледаи себеси
вече всички разбраха мнението ти не е нужно да пишеш 10000 еднакви мнения
Ми след като не ви интересува ...сменяйте си ги когато си искате ...какво ни занимавате с душевните си драми ...сега ако искате да се похвалите че имате зимни и летни гуми евтини гуми дето за нишо не стават и ви е драго да се радвате на благосъстоянието си по форумите .... това е друг въпрос...почнете от там а не да въртите и сучете как вече не се кара грайферите и на всяко кръстовише едвам оцлявате да не се пребиете...
адски много ме забавляваш очаквам с нетърпение следващия ти коментар

- R.o.s.e.n
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също ще поизчакам още седмица две. Все още температурите сутрин са доста ниски.
- swir4o
- Автомобил: VW Passat Variant Pacific
- Двигател: 1.8 ADZ
Трета седмица съм с летните KLEBER DYNAXER HP3 и няма разлика в спирачен път и возия, сутрин при ниски температури.
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Apokaliptiko написа:Сложил съм ги от 2 седмици......
+1

- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Сложих летните преди две седмици, но тези дни ще върна пак зимните до края на март.
-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
Браво, колега! Явно имаш доста свободно време да се занимаваш с глупости... завиждам ти благородно

- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
bread1978 написа:Браво, колега! Явно имаш доста свободно време да се занимаваш с глупости... завиждам ти благородно![]()
Сложих летните, защото по прогноза го даваха топло и с положителни температури сутрин, сухо, без валежи.
Март месец го дават почти всеки ден дъждовен, макар и малко, пак с положителни температури, само около 10-15 може и сняг да има, затова, сега ще имам малко свободно време и ще си сложа пак зимните.
Спокоен съм и с летните, стига да няма сняг. Дори ме притеснява, че зад мен може да не успеят да спрат на време, затова натискам предупредително спирачката 1-2 пъти преди напълно да я задържа.
Въпреки, че са на години летните, имат си още по 3-4 мм над "пъпката" от 1.6 мм и това лято май ще им е за последно. Та, затова. А и ми харчат по-малко с около литър на 100.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”