Правите ли път на бързащите коли?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Re: Правите ли път на БЪРЗАЩИТЕ коли ?

Мнениеот DaDiablo » Пет 01 ное 2013 9:42

Мен, кажи каква кола караш, че да се пазя да не ме замериш с кутийка от бира :screwy

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 01 ное 2013 9:52

Няма такова понятие като бързащ автомобил, бърз булевард и лява лента едва ли не със специален статут на ползване, това пак са си някакви наши глупости и криво разбрана колегялност на пътя.
Позволявам на някой да нарушава закона защото видиш ли когато на мен ми се наложи да го наруша ще очаквам същия реверанс от останалите шофьори към себе си.
В някоя бяла държава някой бързащ балкански субект прилагал ли ги е тези методи, светя, свиря, засичам, карам на 10 санта от предната кола, бързам че ще ми се стопли бирата :smile най вероятно не.
Тук понеже всеки си кара и живее по-някакви си негови правила всичко е позволено, че чак и аргументации и какви ли още не глупости се изписаха :smile

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 01 ное 2013 9:53

renault_19 написа:...
Всеки ден е много забавно който е от София на Aсен Йорданов и Цветан лазаров като се кара към ЦСКА.Това е там на Кауфланда на Слатина.Та там заради трамвая има лява и средна лента направо и дясна на дясно.След кръстовището има 2 ленти и трябва тоя от средна да мине в дясно за да могат тия от лявата да продължат в лявата.Преди кръстовището лявата е срещу релсите и никой не се сеща да се мръдне.Има знак че няма ляв завой,но всеки си мисли че тая лента е за ляв и се сърди като му свирнеш че те качва на релсите.Наскоро едно наперено циганче ми се репчеше къв съм идиот че искам да си карам в лентата, та му обяснявай кой знак какво означава,ама не ме разбра момчето де.
За съжаление това е чудесен пример как всеки кара направо и не се интересува от ленти, знаци, маркировка - като кръговото на 4-ти км ... :thumb_down

renault_19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот renault_19 » Пет 01 ное 2013 10:46

Мен, кажи каква кола караш, че да се пазя да не ме замериш с кутийка от бира :screwy

Аз различни работи карам, но това беше осъществено от мой спътник, нали няма как да карам и да пия бира па и да мятам нещо през прозореца докато карам.
Иначе проблем никакъв ако човек нали си каже, абе глей са тука е 90 тоя пича пред мен изпреварва със 130-140 4 тира един след друг,аз какво точно искам от него като му светя и го псувам.Не съм линейка нали?В смисъл тоя голф пълен с багаж на газ от 140 колко още може да вдингне и за колко време?
@myrshavija
Мда там един цикъл на светофара не може да мине без някой да засече някой.Нали аз не се карам с никой свирвам един път и преглъщам отнетото ми предимство,ама някой си мислят че лнетата е за наляво и ми се карат че видиш ли аз съм нахалния :screwy То си има знаци,маркировка,всичко.Защо не ги гледат не знам.Редовно там седи патрулка на дясния завой към дружба като идваш от цска-то и гледат за фарове и телефони, но никога за това нещо.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 01 ное 2013 11:31

Милицьонерите не ги интересува да се улесни движението, а да те спрат, когато има акция или за нещо, от което се изкарват пари. Да направи милицьонер нещо безкористно ... да видя няма да повярвам. Ама темата беше за друго.

renault_19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот renault_19 » Пет 01 ное 2013 12:18

Ако искат да помагат. Някой път на мен или на някой друг,там или на друго място като му писне и забрави да спре и огъне на някой вратата ще идват да пишат и да обясняват на блъснатия коя лента за какво е и той да спори с тях че аз съм виновен щото лентата била за наляво видиш ли.И като ги питаш защо мислят така ти отговарят "ми нали е лява лента значи е за наляво", логиката е като " нали е лява лента значи е бърза" :screwy :screwy
не тряя психо тест и то иснтински и за б категория.Ама истински не тоя за 50лв....
Такива хора не могат да го минат това нещо.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 01 ное 2013 13:50

renault_19 написа:...Наскоро едно наперено циганче ми се репчеше къв съм идиот че искам да си карам в лентата, та му обяснявай кой знак какво означава,ама не ме разбра момчето де...

Ама ти индобългарин в учебна кола виждал ли си някога? Аз не,а книжки доста имат :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
Asko VW
Автомобил: VW Passat-B6 Variant
Двигател: 2-0 TDI BMP 2006

Мнениеот Asko VW » Пет 01 ное 2013 14:08

Сега като го спомена се замислих и вярно, че не съм виждал в учебна кола, за това пък по пътищата доста карат. Ама това не е никак смешно :horror

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 01 ное 2013 14:21

Да не са всичките, от сто един може и да е взел, ама голямата част от тез твари директно си ги купуват.
Той не може да си прочете парите в магазина, ти очакваш да прочете правилника, да го осмисли, да научи листовките и да си вземе изпита като нормален човек :mhihi
Стои в магазина с една бира, цигари и хляб и държи 10лв. идва на касата и пита продавачката тез пари ще му стигнат ли или да ходи до колата за още, 2лв. бира 1лев хляб и 4лв. цигари :mhihi
Ква книжка кви пет лева :no

renault_19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот renault_19 » Пет 01 ное 2013 14:28

В случая на това попаднах сега всякакви има, тоя беше младо момче добре облечено и с добър фабричен загар нали говорещо по начин примерно така за централната част на северна България...примерно няма значение.Не изглеждаше като момче, което не може да чете все 8ми клас имаше нали.Не е някой от тия дето ги дават в господари на ефира.Една руса двеойка на произволен принцип да се вземе зад волана все толкова знае правилника и си дава зор да мисли.И българи има не малко по селата с 8ми клас, които лежат и се наливат по цял ден така че да не си го изкарваме на момчето че е мургаво.
Иначе се сетих една забавна случка спирам на аварийки и отибвам в ляво и зад мен едно поло,ама далече беше и клаксони и спира до мен и гледам братятя вътре и ми се карат и аз питам какво става нали и те ааа как завиваш на лево с десен мигач? и аз :gruebel викам абе авараийки пуснах.слизам то верно имах изгоряла крушка,видеха и те извиниха ми се и продължиха. :mhihi

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 01 ное 2013 16:29

Айде сега осми клас...ако мислиш, че демонстрирането на простотия на пътя е величина, обратно пропорционална на степента на образУванието ще да се разочароваш тотално, ако можеше всеки шофер си сложи дипломата на предния джам, където един изперкал бивш катаджия иска да си държим СУМПС :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
R.o.s.e.n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот R.o.s.e.n » Пет 01 ное 2013 16:31

Повечето пъти се старая да ги пускам, че не ми се занимава с разправии, ако стане нещо, пък и ми е по-важно да стигна здрав отколкото да се състезавам или запушвам подобни играчи.

renault_19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот renault_19 » Пет 01 ное 2013 17:49

icoico,
абе до сега не съм видял професор или някой който прилича на такъв да ми се прави на интерсен по пътя и да ме псува.Все е или бакшиш или друга форма на "непрофесионален шофьор" ,ако не или руса кака или самоповярвала си псевдо мутра с голям халуминиев ланец и вроден загар, или някой друг увреден от демокрацията неориентиран индивид.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 01 ное 2013 17:52

Я дай описание на професор?

renault_19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот renault_19 » Пет 01 ное 2013 17:57

Ми не знам, със сигурност няма криминален вид и няма да те псува на майка,леля,вуйна,вуйчо( нали кой каквото харесва) и тн.Ако си бил в университет може и да си виждал как изглеждат.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”