Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот nokiangage » Вто 03 май 2011 17:10

StS написа:http://news.ibox.bg/news/id_1388021866

БРАВО !! Браво на полицията ! Евела това направи деня ми! Ето една изключително радостна вест! heavy metal zork heavy metal zork :applause: :applause: :011: :011:

Дано полицая, който е стрелял да не го отнесе сега, че при нас нещата за съжаление не са като в Щатите...

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 03 май 2011 20:37

StS написа:http://news.ibox.bg/news/id_1388021866

БРАВО !! Браво на полицията ! Евела това направи деня ми! Ето една изключително радостна вест! heavy metal zork heavy metal zork :applause: :applause: :011: :011:

Абсолютна и бих казал много опасна липса на елементарен професионализъм!Според мен да застреляш ЧОВЕК за да спреш колата е показател за липса на подготовка!Нима 70 000 -ната полиция няма средства да спре бягащ автомобил,че трябва да застреля водача!!!Ами ако вие утре налетите на подобни "каубои" по време на акция(както битият младеж,който е чакал такси?)!!!И те решат да ви "гърмят по гумите" и "случайно" ви застрелят!!!И човешката смърт никога не може да е РАДОСТНА ВЕСТ!...може и да не съм прав...

radik90
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radik90 » Вто 03 май 2011 21:45

Утре като ти откраднат колата друго ще говориш. Най-накрая малко да се раздвижат. Само да споделя подготовката им е достатъчно добра, друг е въпроса къде са се целили. Полицайте като ги хваната, прокуратурата на другия ден ги пуска. Такива заслужават само смърт.

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Сря 04 май 2011 14:39

radik90 написа:Утре като ти откраднат колата друго ще говориш. Най-накрая малко да се раздвижат. Само да споделя подготовката им е достатъчно добра, друг е въпроса къде са се целили. Полицайте като ги хваната, прокуратурата на другия ден ги пуска. Такива заслужават само смърт.

Че това звучи още по-зле....Щом си запознат толкова изблизо с подготовката им сигурно си навътре в сиситемата...и такива като теб да решават за кой трябва смърт!!!!Пази Боже!!!А във всички цивилизовани държави смъртното наказание е отменено!И пускат заради липса на доказателства събрани съгласно ЗАКОНИТЕ.НИКОЙ НЕ Е ПРЕСТЪПНИК ДОКАТО ТОВА НЕ БЪДЕ ДОКАЗАНО ПО ЗАКОНОВ РЕД!

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i.e.i » Сря 04 май 2011 15:30

Според мен да застреляш ЧОВЕК за да спреш колата е показател за липса на подготовка!

За подготовката незнам,но са действали напълно правомерно.
Ако твоята кола беше блъсната от откраднатия автомобил?

Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Мнениеот airjohn » Сря 04 май 2011 15:42

Колата (джипът в случая) е оръжие което може да убива.Интересно като тръгне срещу теб с мръсна газ джамбазина да те гази дали ще се замислиш да стреляш ли или да загинеш "геройски".Трябва закони като щатските за борба с престъпниците за да са наясно предварително че не могат да правят безнаказано каквото си искат.За прицелването с пистолет при връхлитащ джип съм доста скептичен.Не е като на филм да забиваш пирони с изстрел.

Последна промяна от airjohn на Сря 04 май 2011 15:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Сря 04 май 2011 15:45

joker написа:И пускат заради липса на доказателства събрани съгласно ЗАКОНИТЕ.НИКОЙ НЕ Е ПРЕСТЪПНИК ДОКАТО ТОВА НЕ БЪДЕ ДОКАЗАНО ПО ЗАКОНОВ РЕД!

Колега, сигурно си гледал хитовия филм от 1973г. "Полицейски магнум" (Magnum Force).
http://www.youtube.com/watch?v=RrJupVEG2Ks
Та група полицаи прочистват града от боклуци, които са над закона и правосъдието не ги лови. У нас нещата сега, през 21 век стоят по подобен начин. Ако полицията залови такива нагли джамбази, много скоро ги пускат на свобода, поради липса на достатъчно доказателства, както казваш. И такива бандити нямат страх от закона, затова трябва да се прилагат крути мерки спрямо такива отрепки, измет на обществото. :012:

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Сря 04 май 2011 16:01

Ljubon написа:
joker написа:И пускат заради липса на доказателства събрани съгласно ЗАКОНИТЕ.НИКОЙ НЕ Е ПРЕСТЪПНИК ДОКАТО ТОВА НЕ БЪДЕ ДОКАЗАНО ПО ЗАКОНОВ РЕД!

Колега, сигурно си гледал хитовия филм от 1973г. "Полицейски магнум" (Magnum Force).
http://www.youtube.com/watch?v=RrJupVEG2Ks
Та група полицаи прочистват града от боклуци, които са над закона и правосъдието не ги лови. У нас нещата сега, през 21 век стоят по подобен начин. Ако полицията залови такива нагли джамбази, много скоро ги пускат на свобода, поради липса на достатъчно доказателства, както казваш. И такива бандити нямат страх от закона, затова трябва да се прилагат крути мерки спрямо такива отрепки, измет на обществото. :012:

+1 :да:
Така трябва да стане и при нас! Много по-спокойно ще е!!!

Не говоря за конкретен случай, така, че не упреквам или защитавам някого...

Нещо не разбирам защо се противят някои хора от това, че когато някой примерно не иска да спре при показана палка и застрашава живота на полицаи или пресичащи или хора на улицата бива застрелян - в Щатите знам какво беше проверка от полицай, той си държи кобура отворен и ръка на пистолета докато ме слуша какво говоря и наблюдава внимателно...Ама там малко хора се съпротивляват(има и ненормалници де, няма как, но са много малко) защото знаят, че може да ги застрелят, защото институцията мисли не само за пияния шофиор/крадец/убиец а и за другите хора на пътя, които могат да пострадат от едно неспиране на подобен субект!!! Но тук при нас картинката е друга...за съжаление, могат да влезат "увас" и ако го застреляш при самоотбрана защото ти е упрял ножа в гърлото после "ти" го отнасяш, щото си го утрепал...а него после ще го пуснат след година ако те убие...малоумна история!

Не знам как Ви звучи, но тук в БГ ако полицаи видят дрогирана мърша караща крадена кола, по-добре да я застрелят отколкото след 100 метра да убие някой човек, нечие дете или нечий роднина...Нормалните хора спират когато е изискано от съответните органи, другите да си поемат риска...защото никой не бяга ей така без причина!

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Сря 04 май 2011 16:14

Много правилно ми звучи човече... Айде стига сме носили паразитите на гърба си! Като иска да клати системата и нас с нея-ДА УМИРА!!! :beer :beer :beer

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Сря 04 май 2011 16:53

joker написа:
radik90 написа:Утре като ти откраднат колата друго ще говориш. Най-накрая малко да се раздвижат. Само да споделя подготовката им е достатъчно добра, друг е въпроса къде са се целили. Полицайте като ги хваната, прокуратурата на другия ден ги пуска. Такива заслужават само смърт.

Че това звучи още по-зле....Щом си запознат толкова изблизо с подготовката им сигурно си навътре в сиситемата...и такива като теб да решават за кой трябва смърт!!!!Пази Боже!!!А във всички цивилизовани държави смъртното наказание е отменено!И пускат заради липса на доказателства събрани съгласно ЗАКОНИТЕ.НИКОЙ НЕ Е ПРЕСТЪПНИК ДОКАТО ТОВА НЕ БЪДЕ ДОКАЗАНО ПО ЗАКОНОВ РЕД!

Жокер само ще ти кажа следното: Пробвай се да избягаш... камо ли да се опиташ да прегазиш полицай в САЩ... Пробвай...

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Чет 05 май 2011 20:17

Момчета млади....много филми гледате,а не сте изпитали на гърба си какво означава човек със законова власт на улицата ,който е без контрол ...а аз съм го изпитал-много е страшно!!!!...И не ми говорете за САЩ...не мислете,че там полицаите отстрелват хората като зайци,само защото не са се подчинили на полицейско разпореждане!!!!Филмите са едно,а реалността друго!!!!Гледайте малко по-далеч от носовете на обувките си...и не бъдете толкова кръвожадни!Животът ни е дар от Бога и само той има право да решава кога да ни го отнеме!!!

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 05 май 2011 20:30

joker написа:Момчета млади....

За някои от нас ти може да бъдеш младото момче. Ако някой изверг, бягайки от полицията (а за да бяга, очевидно има основателна причина) прегази детето ти? А полицаите не са го спрели от страх да не го застрелят? Тогава най-вероятно ще запееш друга песен. :012:

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Чет 05 май 2011 20:59

Ljubon написа:
joker написа:Момчета млади....

За някои от нас ти може да бъдеш младото момче. Ако някой изверг, бягайки от полицията (а за да бяга, очевидно има основателна причина) прегази детето ти? А полицаите не са го спрели от страх да не го застрелят? Тогава най-вероятно ще запееш друга песен. :012:

Ако си над 60 години... :да: да може и да съм младо момче за теб(макар,че на 52 г да ме нарекат младо момче-ами ше черпя! :beer )...!
И пак повтарям!Не защитавам престъпниците(опазил ме Бог!!!)....защитавам ЗАКОНОВИЯ ред и най-ценното на този свят-живота!!!Толкова смърт и толкова умиращи и умрели хора съм видял,че се научих какво да ценя....Не забравяйте,че без строг контрол на употребата на оръжие много лесно може по погрешка да попаднеш в "приятелски огън"...или най-малкото да бъдеш добре набит....Е после ще ви се извинят!!! :mrgreen:
Вижте мнението и на други "органи"....http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=881282

Потребителски аватар
didyss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didyss » Съб 07 май 2011 20:09

Днес осъмнах без един тас, нямам думи да се изразя, от тези оригиналните са, който не се чупят, та за това ме е яд, а и обикновенни да са... кой му е дал право на някои пе..л да ми сваля таса, само ако знаех, и само ако можех да го срещна.... с точилката в прегъвките ... death
Бесен съм.... за един тас... но да не е луд да купи... Ей за това няма да се оправим, "Докато го има комшията и мога да му го взема, защо да си купя?"
scare

Потребителски аватар
kanchev.atanas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kanchev.atanas » Чет 26 май 2011 20:37

Днес по сред бял ден в центъра на София ми откраднаха касетофона от колата... :banghead:
Мястото е зад мола на Стамболийски, на пресечката на Скобелев и Партений Нишавски - на пъпа на милата ни столица. Там до светофара има нещо като парк и синя зона фрийй паркинг. Пуловера е без аларма и вечерта го намерих отключен без видими следи от напън по ключалките. Поне не са ми счупили стъклото гадовете мръсни и са ми отскубнали дъртия блаупункт, който на всичкото отгоре е само радио...Най-много 20 лева да вземат за него скапаните наркоманчета :a boi de
Замислям се дали да не си сложа аларма, но надали тя ще ги спре. Какво мислите за това касетофонче http://shop.topdigital.bg/index.php?p=5&prod=275&mod=920? Не ми се дават над сто лева за свестен касетофон, който отново да изчезне...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”