Формула 1 сезон 2009
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Формула 1 сезон 2009
Браун направо мачкат всичко поред! Лошото е, че този сезон няма да има интрига!
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абсолютна скука. Наистина първите обиколки бяха доста интересни заради редица изпреварвания, но като цяло невероятно еднообразие. ТОя Бътън не помня да е направил едно изпреварване като хората. Евала на Хамилтън(нищо че не ми допада), евала и на Баричело, че се бори толкова за позииции. Бътън тръгва първи и финишира първи. Егаси скуката. На тази писта стартира 2-ри и си помислиш, че ще има интрига с Фетел, но заради грешката го изпревари много лесно - скука отново. Незнам, просто не ми харесва тоя Бътън, да не кажа че ми е противен. Жалко и за ферари и макларън, невероятно слаб сезон.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Който какво сам си направи, никой не може да му го направи!
Бътън е постоянен пилот и изпълнява абсолютно прецизно стратегията си - когато трябва е бърз, когато трябва - пази автомобила. И аз на съм му фен, но в момента това е реалното съотношение на силите. Освен това очевидно има качества, защото се представя доста по-добре от Баричело.
Райконен с много смотана стратегия, направо издивях. Добре, че не отидох до Турция, да ме е яд още повече.
Фетел и Уебър имат някакви шансове, но много зависи как ще се развие останалата част от шампионата. Ако продължават все така, Бътън ще е шампион съвсем скоро. Там трябва да се отдаде заслуженото на Ейдриън Нюи, чиято аеродинамика прави чудеса - сравнете представянето на Рено с това на Ред Бул - еднакви двигатели, но ...
Дано да натискат повече и Ферари най-накрая да си дойдат на мястото, за да е интересно, иначе ще гледаме борба за местата след 3-то.
Бътън е постоянен пилот и изпълнява абсолютно прецизно стратегията си - когато трябва е бърз, когато трябва - пази автомобила. И аз на съм му фен, но в момента това е реалното съотношение на силите. Освен това очевидно има качества, защото се представя доста по-добре от Баричело.
Райконен с много смотана стратегия, направо издивях. Добре, че не отидох до Турция, да ме е яд още повече.
Фетел и Уебър имат някакви шансове, но много зависи как ще се развие останалата част от шампионата. Ако продължават все така, Бътън ще е шампион съвсем скоро. Там трябва да се отдаде заслуженото на Ейдриън Нюи, чиято аеродинамика прави чудеса - сравнете представянето на Рено с това на Ред Бул - еднакви двигатели, но ...
Дано да натискат повече и Ферари най-накрая да си дойдат на мястото, за да е интересно, иначе ще гледаме борба за местата след 3-то.
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами тогава да сравним и Браун с Мерцедес, еднакви двигатели, но огромна разлика. Ако на това му се викат "новите правила за по-интересен шампионат" - евала. Напомня ми за нашите политици. Иначе гледах състезанието до 15-та обиколка и после се отказах. Не съм казал, че Бътън няма качества, но става вече досаден, а и го гони късмета на Хамилтън от предния сезон - никакви проблеми с колата, никакви контакти с други пилоти и не на последно място никакви пилотски грешки. Предпоследната година на Шумашер във формулата беше почти такава - шампион от средата на сезона... То не ми остана голям избор, освен да викам за Фетел, то се е видяло отдавна, че няма да са ферари в 3-ката...
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
Аз немога да Ви разбера.
Било скука. Скучно е, че един отбор си върши в пъти по-добре работата от други отбори, пилотите им си вършат работата както трябва и това било скука
.
Кой е виновен на Ферари /аз съм за Ферари/, че от 7 състезания имат 20 точки - правилата ли или може би са ограничени от към финанси .. ?
Мога да кажа само едно БРАВО на Браун за работата им до сега.
Било скука. Скучно е, че един отбор си върши в пъти по-добре работата от други отбори, пилотите им си вършат работата както трябва и това било скука

Кой е виновен на Ферари /аз съм за Ферари/, че от 7 състезания имат 20 точки - правилата ли или може би са ограничени от към финанси .. ?
Мога да кажа само едно БРАВО на Браун за работата им до сега.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Скука е за феновете на Ферари и Макларън.
На мен ми беше интересно, защото съм фен на пилоти (в случая Фетел), а не отбори. Яд ме е само, че стратегически загуби по-голямата част от шансовете си, а и нещо се пренатегна психически в началото
Иначе и Барикело ми хареса - направи зрелището.
Съгласен съм, че ако продължава така ще изчезне интригата за шампион, но в самите състезания има какво да се види
На мен ми беше интересно, защото съм фен на пилоти (в случая Фетел), а не отбори. Яд ме е само, че стратегически загуби по-голямата част от шансовете си, а и нещо се пренатегна психически в началото

Иначе и Барикело ми хареса - направи зрелището.
Съгласен съм, че ако продължава така ще изчезне интригата за шампион, но в самите състезания има какво да се види

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
айде сега Абсолют да разкаже от първа ръка как е видял нещата там на пистата
и все пак има интрига, ще успее ли Бътън ще счупи рекордите за поредни и общ брой победи в един сезон ? И още колко от рекордите на Шумахер ще счупи
на мен специално ми се струваше невъзможно скоро да видим такова нещо ... та сега ми е интересно
В момента много ясно си личи, че пилота е просто елемент от болида на F1. 70% технология, 20% пилотски умения, 10% стратегия. Ще бъде интересно да направят едно f2f съревнование между Бътън и Шумахер в един Браун ГП болид
ей така за разнообразие на феновете ...

В момента много ясно си личи, че пилота е просто елемент от болида на F1. 70% технология, 20% пилотски умения, 10% стратегия. Ще бъде интересно да направят едно f2f съревнование между Бътън и Шумахер в един Браун ГП болид

еей тия коравосърдечни ко**ленца отнеха единствената радост на Маса в смешната му безрезултатна кариерица
е тва е щото си гледал до 15тата обиколка, значи след това вече всички като позаредиха стабилно и като се почнаха едни изпреварвания.. тия от LG не можаха да смогнат класирането да покажат, а Момчил Манчев забрави да диша и припадна в студиото.. е естествено не спря да коментира де
Wish_Master написа:Абсолютна скука. Наистина първите обиколки бяха доста интересни заради редица изпреварвания, но като цяло невероятно еднообразие...
е тва е щото си гледал до 15тата обиколка, значи след това вече всички като позаредиха стабилно и като се почнаха едни изпреварвания.. тия от LG не можаха да смогнат класирането да покажат, а Момчил Манчев забрави да диша и припадна в студиото.. е естествено не спря да коментира де
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
VWGT написа:и все пак има интрига, ще успее ли Бътън ще счупи рекордите за поредни и общ брой победи в един сезон ? И още колко от рекордите на Шумахер ще счупи![]()
Когато Шумахер отиде във Ферари, Ферари не бяха печелили титла от ... всъщност незнам колко отдавна е било това ... , а след него станаха фаворити ...
Каквото и да стане след Шумахер във F1, той си остава единствен ...
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
StefanDragnev написа:
Когато Шумахер отиде във Ферари, Ферари не бяха печелили титла от ... всъщност незнам колко отдавна е било това ... ,
1979-2000!!!(21год.)
сезон'79 Джоди Шектър- 2 пол позишъна,3 победи ,...51точки.
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
Имах друго предвид ... но както и да е ..
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI

феррари(ст) съм от 94-а,много добре знам какво имаш в предвид.
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
От догодина няма да гледаме F1, a GPWC, честито. цък
Очакваше се и снощи го потвърдиха...
Във Формула 1 от познатите отбори остават само Williams F1 и FI F1.
Очакваше се и снощи го потвърдиха...
Във Формула 1 от познатите отбори остават само Williams F1 и FI F1.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”