Вечна тема - разход
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
http://www.spritmonitor.de/en/detail/130140.html
много удобен сайт, тва в линка е за моята кола
много удобен сайт, тва в линка е за моята кола
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
doncho donchev написа:супер препоръки и идеи какъв да е и колко струват като цена и колко харчат на 100 км
Приличен велосипед струва около 500 лв и харчи около 2500-3000 ккал/100км при средна скорост около 15 км/ч
Хубавото в случая е, че тези килокалории можеш да си ги набавиш практически от всичко - кеф ти зарзават, кеф ти мръвка - няма ограничение. Другят плюс е, че може да се управлява без да се поставя предпазен колан и след употреба на алкохол.
Мнусите са, че е кабрио и през зимата и при дъждовно време е леко дискомфорно управлението му. Другият минус е, че багажното пространство е малко (1-2 чанти на кормилото) и има място за максимум двама пътника ( в зависимост от шофьорските умения).
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ами как да засечеш точен разход като днес на резервоар от 55л /поне така мисля че е моя/ оставащо още малко до светването на лампата ми събраха 55л
а според мен след като светне лампата за резерва имам поне 7-8л вътре тоест се оказвам с около 65л нафта в резервоара !!! Вярно че е напълнен до капачката но възможно ли е да хване 10л в тръбата
Но пък при мен това упражнение с пъленето догоре е постоянна практика така че колкото и да е плаващ разхода като го засичам постоянно все пак излиза едно средно 5.3/100 без да се опитвам да карам "в името на рекорда с 90км/ч/ 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”