Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
Четери винтила от гумите вчера посред бял ден,под моята тераса,като колата дясната и страна е на 1-2 педи от стената. . да ** *** ********
лапешка работа

!!!Помощ откраднато автомобилно озвучение!!!
На 03.06.2011 в гр. Варна на паркинга пред КПП-то на ВВМУ"Н.Й.Вапцаров" в непосредствена близост до двореца на културата и спорта посред бял ден ми беше разбита колата и от нея откраднато следното автомобилно озвучение:
Плеар Alpine CDA-9886R

Усилвател Audio System F2-300

Баскаса с приблизителни размери 35х35х40 с говорител Alpine SWR-1242R

Кондензатор Audison Conection BSF 13

Музиката съм си я събирал и правил с много любов и желание и освен немалката парична стойност, има и доста голяма сантиментална стойност за мен.
Компонентите не са много популярни и често срещани сред масовото автомобилното озвучение и биха направили веднага впечатление.
Моля ако някой види някъде следните неща или чуе за продажбата на същите да се свърже с мен на лично съобщение, GSM: 0895 440 642 или Skype: i_v_4_o
Знам, че каузата е обречена, но все пак реших да пусна тема във форума с надеждата, че може да се намери някаква информация.
Ще бъда изключително благодарен на всеки, който би могъл да помогне, и ако нещата се развият благополучно и откраднатото бъде намерено ще има парично възнаграждение за оказалия съдействие.
Благодаря предварително.
Плеар Alpine CDA-9886R

Усилвател Audio System F2-300

Баскаса с приблизителни размери 35х35х40 с говорител Alpine SWR-1242R

Кондензатор Audison Conection BSF 13

Музиката съм си я събирал и правил с много любов и желание и освен немалката парична стойност, има и доста голяма сантиментална стойност за мен.
Компонентите не са много популярни и често срещани сред масовото автомобилното озвучение и биха направили веднага впечатление.
Моля ако някой види някъде следните неща или чуе за продажбата на същите да се свърже с мен на лично съобщение, GSM: 0895 440 642 или Skype: i_v_4_o
Знам, че каузата е обречена, но все пак реших да пусна тема във форума с надеждата, че може да се намери някаква информация.
Ще бъда изключително благодарен на всеки, който би могъл да помогне, и ако нещата се развият благополучно и откраднатото бъде намерено ще има парично възнаграждение за оказалия съдействие.
Благодаря предварително.
-
- Автомобил: Бора
- Двигател: AUM
и аз да се впиша от името на баща ми вчера са откраднати 8 броя гуми с джанти.
Джантите са от ауди едните са алуминиеви другите са железни. на алуминиевите от ауди а4 има зимни гуми запазени но са дот 02, железните са с гуми дебица пак зимни
откраднати са от кв Кръстова гора в софия бул. черни връх ако някой има сведение или случайно ппадне на нещо моля позвънете на тел 0883482819
Благодаря ви
Джантите са от ауди едните са алуминиеви другите са железни. на алуминиевите от ауди а4 има зимни гуми запазени но са дот 02, железните са с гуми дебица пак зимни
откраднати са от кв Кръстова гора в софия бул. черни връх ако някой има сведение или случайно ппадне на нещо моля позвънете на тел 0883482819
Благодаря ви
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
iGolf написа:scare ....тази сутрин мой приятел осъмнал без катализатора на RAW 4(2005 набор) си в Драгалевци .....това племе окачи бе хора,няма ли край бе,няма ли да изчезне тая паплач бе....
Не. Дори ще става повече и повече, за съжаление.
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
iGolf написа:scare ....тази сутрин мой приятел осъмнал без катализатора на RAW 4(2005 набор) си в Драгалевци .....това племе окачи бе хора,няма ли край бе,няма ли да изчезне тая паплач бе....
Катализатора

Отностно тази паплач - няма да изчезне, но може да се редуцира много. Тормоз, тормоз, тормоз нон стоп по всякакъв начин. От всеки, от полицията, от държавата. Постоянно. Никаква толерантност и милост. Хубаво правят нов затвор до Волуяк. И правосъдието да заработи.
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гадовете лягат долу под колата и режат с тръборези и не се чува,че демонтират катализатора .. нали и някой в Надежда беше изплакал от подобна кражба.
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stenly написа:Гадовете лягат долу под колата и режат с тръборези и не се чува,че демонтират катализатора .. нали и някой в Надежда беше изплакал от подобна кражба.
именно така са го резнали гадните спинозни наркомани.....да вземем да слагаме стикери "НЯМАМ КАТАЛИЗАТОР" та да не режат излишно .....мале как не олепам един като оня манго навремето дето се опита да свали на ладата акумулатра ....изселих го от махалата до девето коляно ,като ме мерне заобикаля през 3 квартала

- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
Внимавайте като си оставяте колата на паркинга около магазин ДЖЪМБО на Ботевградско шосе. Аз изгорях сам с два патрона на вратите, поради това че излезнах набързо от магазина и ги видях от далече. Единия седи и пази до колата , другия човърка. Караха сребрист МБ някъде около 2000 година С180 или нещо такова. Това стана посред бял ден някъде към 13и30 .Като ме видяха че съм се запътил към колата си от около 50-60 метра, се качиха в мерцедеса и побегнаха, описаха окръжност с център около мен (перпендикулярно на вратите, хитри са нали?!?) и не видях номера на колата за съжаление!!! Да им исъхнат ръчичките дано!!!
и на тях и на цялата им рода

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Днес осъмнах без заден ляв страничен джам и кората с колоните.
Дано им се усладят........
Дано им се усладят........
-
- Автомобил:
- Двигател:
Гадовете лягат долу под колата и режат с тръборези и не се чува,че демонтират катализатора .. нали и някой в Надежда беше изплакал от подобна кражба.
На съседа над нас, на платен паркинг до блока, където си държа и аз колата, му отразяха така катализатора на Ситроен Берлинго... и това на платен паркинг! Смятай.... аз направо като ми казаха щях да падна, не можех да го повярвам! И куче има и "пазач" има, ама прескочили са оградата и най-нахално са го резнали... егати чудото, нема такава държава. А аз колата се принудих да я държа на платен паркинг щото 2 пъти ми я разбиват на "5 метра" от входа и прозореца ми(щото съм на първия етаж) за да ми откраднат СД-то БЕЗ панела, мокри кърпички и други боклуци... Нямам думи... Добре че и на двете коли нямам катализатор, баща ми също наскоро го изхвърли...

- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
на мен ми откраднаха антената от калника не ме е яд за нея защото съм с вътрешна ама гадовете ми нащърбали калника чак боята е паднала сега си търся тапа да скрия поне дупката мамка им мръсна да е....
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз се движа с джипката на тъста и съм му дал Голфа да ходи на гости в Бургас за няколко дни. Паркирал е незнам къде и през нощта са счупили стъклото до шофьора и са претарашили жабката. Търсили са ми музиката ама
Предупредил съм го да си носи панела в джоба. В жабката има кутия дискове, кутия с дребни крушки и бушони, една универсална зареждачка за всякакви телефони със собствена батерия във вид на флашка. Нищо не са взели, не са намерили музиката и се ми оставили колицата. Скапани наркомани, ако хвана някой ще му счупя пръстите един по един да не може да се изпикае.

Предупредил съм го да си носи панела в джоба. В жабката има кутия дискове, кутия с дребни крушки и бушони, една универсална зареждачка за всякакви телефони със собствена батерия във вид на флашка. Нищо не са взели, не са намерили музиката и се ми оставили колицата. Скапани наркомани, ако хвана някой ще му счупя пръстите един по един да не може да се изпикае.
Айде и аз се присъединих към "клуба"
,днес се прибирам от нощна и какво да видя,левите прозорци отворени,а задния триъгълен разбит и
СД-то го няма,жабката отворена изтарашили за панела,ама без късмет
А ме напуши смях като видях,че бяха ми взели всичките лукчета
,само да мога да разбера кой е

А ме напуши смях като видях,че бяха ми взели всичките лукчета

-
- Автомобил: bmw
- Двигател: dizel
- Контакти:
krokies написа:Айде и аз се присъединих към "клуба",днес се прибирам от нощна и какво да видя,левите прозорци отворени,а задния триъгълен разбит и
СД-то го няма,жабката отворена изтарашили за панела,ама без късмет
А ме напуши смях като видях,че бяха ми взели всичките лукчета![]()
,само да мога да разбера кой е
![]()
![]()
гладни копе....та.дано да се задавят с лукчетата
жалко за сд-то

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”