Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот aRoGaNsS » Пон 30 май 2011 9:29

Четери винтила от гумите вчера посред бял ден,под моята тераса,като колата дясната и страна е на 1-2 педи от стената. . да ** *** ******** scare лапешка работа

Потребителски аватар
Brigada
Автомобил:
Двигател:

!!!Помощ откраднато автомобилно озвучение!!!

Мнениеот Brigada » Съб 04 юни 2011 18:49

На 03.06.2011 в гр. Варна на паркинга пред КПП-то на ВВМУ"Н.Й.Вапцаров" в непосредствена близост до двореца на културата и спорта посред бял ден ми беше разбита колата и от нея откраднато следното автомобилно озвучение:
Плеар Alpine CDA-9886R
Изображение
Усилвател Audio System F2-300
Изображение
Баскаса с приблизителни размери 35х35х40 с говорител Alpine SWR-1242R
Изображение
Кондензатор Audison Conection BSF 13
Изображение
Музиката съм си я събирал и правил с много любов и желание и освен немалката парична стойност, има и доста голяма сантиментална стойност за мен.
Компонентите не са много популярни и често срещани сред масовото автомобилното озвучение и биха направили веднага впечатление.
Моля ако някой види някъде следните неща или чуе за продажбата на същите да се свърже с мен на лично съобщение, GSM: 0895 440 642 или Skype: i_v_4_o
Знам, че каузата е обречена, но все пак реших да пусна тема във форума с надеждата, че може да се намери някаква информация.
Ще бъда изключително благодарен на всеки, който би могъл да помогне, и ако нещата се развият благополучно и откраднатото бъде намерено ще има парично възнаграждение за оказалия съдействие.
Благодаря предварително.

val4ana
Автомобил: Бора
Двигател: AUM

Мнениеот val4ana » Вто 07 юни 2011 17:18

и аз да се впиша от името на баща ми вчера са откраднати 8 броя гуми с джанти.
Джантите са от ауди едните са алуминиеви другите са железни. на алуминиевите от ауди а4 има зимни гуми запазени но са дот 02, железните са с гуми дебица пак зимни
откраднати са от кв Кръстова гора в софия бул. черни връх ако някой има сведение или случайно ппадне на нещо моля позвънете на тел 0883482819
Благодаря ви

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Пет 17 юни 2011 7:23

scare ....тази сутрин мой приятел осъмнал без катализатора на RAW 4(2005 набор) си в Драгалевци .....това племе окачи бе хора,няма ли край бе,няма ли да изчезне тая паплач бе....

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Пет 17 юни 2011 14:01

iGolf написа:scare ....тази сутрин мой приятел осъмнал без катализатора на RAW 4(2005 набор) си в Драгалевци .....това племе окачи бе хора,няма ли край бе,няма ли да изчезне тая паплач бе....

Не. Дори ще става повече и повече, за съжаление.

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Пет 17 юни 2011 14:29

iGolf написа:scare ....тази сутрин мой приятел осъмнал без катализатора на RAW 4(2005 набор) си в Драгалевци .....това племе окачи бе хора,няма ли край бе,няма ли да изчезне тая паплач бе....

Катализатора :shock :shock никой ли не е чул?? това се реже с флекс под колата :shock :shock

Отностно тази паплач - няма да изчезне, но може да се редуцира много. Тормоз, тормоз, тормоз нон стоп по всякакъв начин. От всеки, от полицията, от държавата. Постоянно. Никаква толерантност и милост. Хубаво правят нов затвор до Волуяк. И правосъдието да заработи.

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Пет 17 юни 2011 16:31

Гадовете лягат долу под колата и режат с тръборези и не се чува,че демонтират катализатора .. нали и някой в Надежда беше изплакал от подобна кражба.

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Пет 17 юни 2011 19:51

Stenly написа:Гадовете лягат долу под колата и режат с тръборези и не се чува,че демонтират катализатора .. нали и някой в Надежда беше изплакал от подобна кражба.

именно така са го резнали гадните спинозни наркомани.....да вземем да слагаме стикери "НЯМАМ КАТАЛИЗАТОР" та да не режат излишно .....мале как не олепам един като оня манго навремето дето се опита да свали на ладата акумулатра ....изселих го от махалата до девето коляно ,като ме мерне заобикаля през 3 квартала death майката им мръсна ,мразя ги бе :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore

Потребителски аватар
designer1
Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
Двигател: CJZC 2015

Мнениеот designer1 » Нед 19 юни 2011 15:03

Внимавайте като си оставяте колата на паркинга около магазин ДЖЪМБО на Ботевградско шосе. Аз изгорях сам с два патрона на вратите, поради това че излезнах набързо от магазина и ги видях от далече. Единия седи и пази до колата , другия човърка. Караха сребрист МБ някъде около 2000 година С180 или нещо такова. Това стана посред бял ден някъде към 13и30 .Като ме видяха че съм се запътил към колата си от около 50-60 метра, се качиха в мерцедеса и побегнаха, описаха окръжност с център около мен (перпендикулярно на вратите, хитри са нали?!?) и не видях номера на колата за съжаление!!! Да им исъхнат ръчичките дано!!! death и на тях и на цялата им рода death death death

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Вто 28 юни 2011 15:58

Днес осъмнах без заден ляв страничен джам и кората с колоните.
Дано им се усладят........

wacky_racer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wacky_racer » Вто 28 юни 2011 16:25

Гадовете лягат долу под колата и режат с тръборези и не се чува,че демонтират катализатора .. нали и някой в Надежда беше изплакал от подобна кражба.

На съседа над нас, на платен паркинг до блока, където си държа и аз колата, му отразяха така катализатора на Ситроен Берлинго... и това на платен паркинг! Смятай.... аз направо като ми казаха щях да падна, не можех да го повярвам! И куче има и "пазач" има, ама прескочили са оградата и най-нахално са го резнали... егати чудото, нема такава държава. А аз колата се принудих да я държа на платен паркинг щото 2 пъти ми я разбиват на "5 метра" от входа и прозореца ми(щото съм на първия етаж) за да ми откраднат СД-то БЕЗ панела, мокри кърпички и други боклуци... Нямам думи... Добре че и на двете коли нямам катализатор, баща ми също наскоро го изхвърли... scare

Потребителски аватар
BOCOO
Автомобил: golf3
Двигател: AEE 1996

Мнениеот BOCOO » Нед 03 юли 2011 15:43

на мен ми откраднаха антената от калника не ме е яд за нея защото съм с вътрешна ама гадовете ми нащърбали калника чак боята е паднала сега си търся тапа да скрия поне дупката мамка им мръсна да е....

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Съб 23 юли 2011 13:14

Аз се движа с джипката на тъста и съм му дал Голфа да ходи на гости в Бургас за няколко дни. Паркирал е незнам къде и през нощта са счупили стъклото до шофьора и са претарашили жабката. Търсили са ми музиката ама :no-no
Предупредил съм го да си носи панела в джоба. В жабката има кутия дискове, кутия с дребни крушки и бушони, една универсална зареждачка за всякакви телефони със собствена батерия във вид на флашка. Нищо не са взели, не са намерили музиката и се ми оставили колицата. Скапани наркомани, ако хвана някой ще му счупя пръстите един по един да не може да се изпикае.

Потребителски аватар
krokies
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот krokies » Вто 26 юли 2011 14:01

Айде и аз се присъединих към "клуба" :cry: ,днес се прибирам от нощна и какво да видя,левите прозорци отворени,а задния триъгълен разбит и scare СД-то го няма,жабката отворена изтарашили за панела,ама без късмет
А ме напуши смях като видях,че бяха ми взели всичките лукчета :D :063: ,само да мога да разбера кой е :laser :rocketwhore :076:

kraskko
Автомобил: bmw
Двигател: dizel
Контакти:

Мнениеот kraskko » Вто 26 юли 2011 14:17

krokies написа:Айде и аз се присъединих към "клуба" :cry: ,днес се прибирам от нощна и какво да видя,левите прозорци отворени,а задния триъгълен разбит и scare СД-то го няма,жабката отворена изтарашили за панела,ама без късмет
А ме напуши смях като видях,че бяха ми взели всичките лукчета :D :063: ,само да мога да разбера кой е :laser :rocketwhore :076:

гладни копе....та.дано да се задавят с лукчетата
жалко за сд-то :cry:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”