RadoShopa написа:passat_b5 написа:Здравейте колеги, смятам скоро време пак да си вземам мотор и съм се спрял на Honda cbr 600rr 2005 или 2006 год. та да ми кажете заслужава ли си този мотор примерно 6000 6500 лева да се дадът за него, защото все пак неса малко пари за 600cc, интересуваме колеги някой от вас ако е карал 600rr как е муден ли е защото съм чувал че били малко мунди в ниските?
Колега,и аз съм Хондаджия,а специално за тоя модел лично мен ми харесва визуално много,макар че 600сс. отдавна са ми малко...Хондите винаги са били по-уравновесени в оборотите,а моя (CBR 929) бих казал е доста силен в ниските.Също и изключително здрави машини-няма да се пукат рами и т.н.!За 600rr не мога да кажа наистина,карал съм 1000rr...
В крайна сметка ако си го взимаш да си вършиш работа,да ходиш по кафенца и тук там някое преходче с приятели-щом ти е харесал 600rr какво чакашВсички вървят добре,това дали в ниски или високи се разминават със стотни от секундата смятам няма ги усетиш,важното е да ти е кеф като го погледнеш и като си го караш
П.С. Само да вметна,че след като добавих спортен въздушен K&N и спортно гърне (ако го купиш stock)-мотора стана друг-откачиИма варианти за вървеж,така че...
Също може чрез смяна на пиньони (зъбаци) също да си го направиш по вкус и т.н и т.н.
Аз колега имах преди Yamaha yzf R1 99г. бях много доволен от вървенето но агиди беше карборатор и знаеш как е постоянно беше при Чавдар, а после в последствие претарпях и птп и я продадох, и още от преди много ми харесват тия 600rr но затва незнам от 1000 на 600cc малко кофти но незнам още обмислям, те тия 600rr колко кончета излизат попринцип от завода ??