Мнениеот nicom77 » Вто 20 дек 2011 21:34
Аз през далечната 2001 си купих Сеат Толедо 1993, 1,9 ТД , 75 коня, такси в Валенсия, все още с лепенките,закарах го у дома през ноща, щото пушеше като парен локомотив,а и такси маркирано,ако ме пипнеха лооошо, иди доказваи 4е не возиш на черно,анелегално ... Работех в автосервиз,прохождах в занаята и имаше какво да и се прави,полуоски,дискове предни,маншони и тампони.....беше на 350 000 км градски,толкоз градски,4е фаровете и опушени като тунинг хахахах.Мих ги за да ме виждат.Нооо зелязна кола,2 далги прехода до бг с 4 човека и газ до ламарината,там я рачках 2 години.....не мрадна.Истински братчед на Волксваген !
После Опел астра 97, 1,7 ТДИ , исузу , няма такав икономаизер, 5/100.,никви ядове а бе на 270 000 км
След нея Сеат ибиза 2007 1,9 тди 130 кон4ета,истинско ФР с спортни седалки,волан и 17 ки джанти... ноо добре смачкано,беше тотална щета купих го от застаховател*в испания *...смачкано,на таван... някои се бе забавлявал добре...а аз практикувах и тенекиджииство хахаха, 3 години я шпорих,накрая я продадах в София , на 23 000 км реални ,все пак я купих на 3200км..
и Сега яхам Пассатор Б6 2.0 ТДИ 170 кончета,комби,2007, добра кола, на много километри,пипахме и кончетата, припкаше като луда нооо разхода според тунинг маистора на спокоино каране би трябвало да намалеее,да ама не, стана с 1 литър пове4е и пушене мноооого дим,не искам в Германия минаваики да ме арестуват като ско4а некои и си е пак заводски настроики... Добра кола, с меко за конете си окачване , Ибизата с 200 не мардаше,това не е така спокоина кола , естесвено за сметка на градското , кадето Сеатчето разбива камани в Бъбреци ....хахаха