Аз обявявам едномесечно НЕпотребление на газостанции ЕКО!
Vettel написа:Аз да си питам: Защо негативни мнения за горивата на Еко изчезват мистериозно?
Vettel написа:Аз да си питам: Защо негативни мнения за горивата на Еко изчезват мистериозно?
dobrin написа:Ако някой е ползвал в продължение на поне 5000 км една съща верига бензиностанции, може да дава мнение.
dobrin написа:На газта отстъпката вече е 3 ст. от първи декември.
На мен пък за сега ми дава учудващо добър разход
ChronoS написа:JC написа:ChronoS написа:Днес и аз след като заредих 50лв газ осетих намалената отстъпка.И мен ме забравят като клиент.
Ти само заради отстъпката ли зареждаш там
А заради какво да сипвам.Да не са им нещо повече горивата
dobrin написа:Да ви кажа защо изчезват. Защото не дават никаква реално информация, а само няколко емотикона и "Повече никога Еко!" Кой какво му показвало по борд, колата не била същата (на снимка може би). Ако някой желае да изкаже подробно и аргументирано мнение - супер. Ако някой е ползвал в продължение на поне 5000 км една съща верига бензиностанции, може да дава мнение. В противен случай не виждам какво се коментира. Заредих един път еди къде си - оле-мале.
И аз не съм доволен от Ромпетрол, но не опонирам на всяко мнение пуснато за тези бензиностанции. Дори в Румъния съм зареждал, добре че бях на около 250 км. от Русе, че успях да се прибера и да си заредя на Еко.
Шест години нафта само ЕКО - два Пасата, включително настоящия, едно Ауди 3.0 TDI и Тойота РАВ4 (нова от магазина - 55 000 км. и направих) - общо сигурно над 180 000 км. Никога не съм имал проблем, дори зимата, винаги съм бил доволен от вървежа и разхода. В същото време, дори при сравнение с премиум нафтите на другите бензиностанции, като вървеж от горивото на ЕКО съм по-доволен, говоря за стандартната нафта.
И в бъдеще ще продължа да зареждам там, и то не заради отстъпките и качествените горива, които са факт, а най-вече заради ползата, която има от това за клуба. За да може да има Фолксваген Клуб Фест, за да може да има Национален Събор на писта, ей такива неща.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта