Бензиностанции ЕКО - мнение

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Re: Бензиностанции ЕКО - мнение

Мнениеот azrod » Вто 06 дек 2011 8:58

Нещо и аз май ще им тегля майната с тая половин отстъпка на газовия сектор :)))) Не стига повишения разход, повишените цени, които уж спаднаха на международните пазари на нефта ... ами и по-ниска отстъпка... Гаври! Явно така ни се отблагодаряват с "ниското" месечно потребление като организация ...

Аз обявявам едномесечно НЕпотребление на газостанции ЕКО!

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 06 дек 2011 12:39

Аз да си питам: Защо негативни мнения за горивата на Еко изчезват мистериозно?

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Вто 06 дек 2011 12:42

Vettel написа:Аз да си питам: Защо негативни мнения за горивата на Еко изчезват мистериозно?

Сторило ти се е!

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Вто 06 дек 2011 12:51

Да бе, да mhihi Четеш нещо и след 10 мин го няма.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 06 дек 2011 16:03

Vettel написа:Аз да си питам: Защо негативни мнения за горивата на Еко изчезват мистериозно?

Няма да пиша в темата,просто ще казвам истината на всеки който ме пита... :012: :012:

Последна промяна от dobrin на Вто 06 дек 2011 19:36, променено общо 3 пъти.
Причина: Саше, вземи се в ръце!

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 06 дек 2011 16:09

death :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 06 дек 2011 19:34

Да ви кажа защо изчезват. Защото не дават никаква реално информация, а само няколко емотикона и "Повече никога Еко!" Кой какво му показвало по борд, колата не била същата (на снимка може би). Ако някой желае да изкаже подробно и аргументирано мнение - супер. Ако някой е ползвал в продължение на поне 5000 км една съща верига бензиностанции, може да дава мнение. В противен случай не виждам какво се коментира. Заредих един път еди къде си - оле-мале.
И аз не съм доволен от Ромпетрол, но не опонирам на всяко мнение пуснато за тези бензиностанции. Дори в Румъния съм зареждал, добре че бях на около 250 км. от Русе, че успях да се прибера и да си заредя на Еко.
Шест години нафта само ЕКО - два Пасата, включително настоящия, едно Ауди 3.0 TDI и Тойота РАВ4 (нова от магазина - 55 000 км. и направих) - общо сигурно над 180 000 км. Никога не съм имал проблем, дори зимата, винаги съм бил доволен от вървежа и разхода. В същото време, дори при сравнение с премиум нафтите на другите бензиностанции, като вървеж от горивото на ЕКО съм по-доволен, говоря за стандартната нафта.
И в бъдеще ще продължа да зареждам там, и то не заради отстъпките и качествените горива, които са факт, а най-вече заради ползата, която има от това за клуба. За да може да има Фолксваген Клуб Фест, за да може да има Национален Събор на писта, ей такива неща.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Вто 06 дек 2011 19:42

dobrin написа:Ако някой е ползвал в продължение на поне 5000 км една съща верига бензиностанции, може да дава мнение.

Аз и то доста повечко. На мен пък за сега ми дава учудващо добър разход, утре сутринта ще заредя, в четвъртък ще пиша. Това ще ми е може би последна зарядка "до керемидите" от Еко. От там нататък ще слагам за по около 10-20лв единствено и то само заради форума.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Вто 06 дек 2011 19:45

Е, щом е така - и аз съм зареждал, ама на лукойл нафтата е по-добра :) .

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 06 дек 2011 19:48

След като на зет ми два пъти му замръзва нафтата от Лукойл и един път му сипват бензин :screwy (това става в Русе) - не, благодаря.

Потребителски аватар
chavdar123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chavdar123 » Вто 06 дек 2011 19:54

Карам вече повече от година на газ от ЕКО и съм доволен. Преди зареждах на ОМВ и наистина сеедно ментеха в литрите, че имах малко по голям разход от на ЕКО. И сега вече съм си доволен като си зареждам при тях. Разход и вървене доволно пък и 5ст са си отстъпка :Mr Green Fun Но само за газта, а за другите им горива не мога да кажа. Бензин сипвам от разни малки бензиностанциики дето е с 10ст по тънко и също доволен :lol:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 06 дек 2011 19:57

На газта отстъпката вече е 3 ст. от първи декември.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Вто 06 дек 2011 21:03

dobrin написа:На газта отстъпката вече е 3 ст. от първи декември.

Така е. Току-що заредих и се наложи да заредя преждевременно. Събота и Неделя щяло да има нешо.
Забравих да пиша предния пост четири пъти пътувах до Търново с автомобила с още 4 човека в автомобила. Като първия път заредин не от Еко само първия път изкачих Боаза на 4-та при едни и същи условия. Не казвам дали е тенденция или кофти партида просто съобщавам факт. Е и газта беше малко поскъпичка първия ден.
На мен пък за сега ми дава учудващо добър разход

Не, сбъркал съм. Още веднъж се убедих практически, че по стрелки на горивомери и датчици за нивото на газта не може да се засича реално. Разход 14 и малко 100% газ. Бензиновата помпа е изгоряла, но причина за това не са горивата в Еко.

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Вто 06 дек 2011 21:08

ChronoS написа:
JC написа:
ChronoS написа:Днес и аз след като заредих 50лв газ осетих намалената отстъпка.И мен ме забравят като клиент. :олелеее

Ти само заради отстъпката ли зареждаш там :horror:

А заради какво да сипвам.Да не са им нещо повече горивата :roll:

Eми не си заслужава ако не те кефи как върви колата да зареждаш за некви смешно жълти стотинки ...
Затова попитах, аз в последно време не мога да намеря разлика между ОМВ и Еко, еднакво върви ...

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Вто 06 дек 2011 21:14

dobrin написа:Да ви кажа защо изчезват. Защото не дават никаква реално информация, а само няколко емотикона и "Повече никога Еко!" Кой какво му показвало по борд, колата не била същата (на снимка може би). Ако някой желае да изкаже подробно и аргументирано мнение - супер. Ако някой е ползвал в продължение на поне 5000 км една съща верига бензиностанции, може да дава мнение. В противен случай не виждам какво се коментира. Заредих един път еди къде си - оле-мале.
И аз не съм доволен от Ромпетрол, но не опонирам на всяко мнение пуснато за тези бензиностанции. Дори в Румъния съм зареждал, добре че бях на около 250 км. от Русе, че успях да се прибера и да си заредя на Еко.
Шест години нафта само ЕКО - два Пасата, включително настоящия, едно Ауди 3.0 TDI и Тойота РАВ4 (нова от магазина - 55 000 км. и направих) - общо сигурно над 180 000 км. Никога не съм имал проблем, дори зимата, винаги съм бил доволен от вървежа и разхода. В същото време, дори при сравнение с премиум нафтите на другите бензиностанции, като вървеж от горивото на ЕКО съм по-доволен, говоря за стандартната нафта.
И в бъдеще ще продължа да зареждам там, и то не заради отстъпките и качествените горива, които са факт, а най-вече заради ползата, която има от това за клуба. За да може да има Фолксваген Клуб Фест, за да може да има Национален Събор на писта, ей такива неща.

Заредих Опел Зафира два пъти с по 100 лева на Еко.Колата е 2008 година и е на 28 000 км. РАзхода се качи с 3-4 литра по борд комп.А колата стана яко спъната...Досега се зареждаше на Ромпетрол и Шел над 98 октана...
Само да поясня че Ромпетрол не са румънци-нафтата не е от Румъния...Има интернет,всеки може да провери.. :deal

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”