От 2020г обаче ще е интересно, мисля че контрола ще е реален и масов. А дачиите ще станат удобно предупреждение за кии.

hooligan_sk написа:...А дачиите ще станат удобно предупреждение за кии.
beuchat написа:На двете коли не ми излизат винетките в сайта на бгтоп,а са си редовни.Интересно ако ме снимат някъде с камера тия смешници и ми пратят глоба,какво правим в случая?
beuchat написа:На двете коли не ми излизат винетките в сайта на бгтоп,а са си редовни.Интересно ако ме снимат някъде с камера тия смешници и ми пратят глоба,какво правим в случая?
beuchat написа:Едната е хартиена,а другата електронна,но не е купена,а е от социалните.В сайта на социалните си излиза,но в бгтол не.
beuchat написа:Нали спряха конвертирането заради проблемите с базата данни.Драмата е по-скоро за електронната.
beuchat написа:Едната е хартиена,а другата електронна,но не е купена,а е от социалните.В сайта на социалните си излиза,но в бгтол не.
Водния дух1 написа:От социалните,имаш ли някакъв документ? Ако нямаш -започват проблемчета ако те спрат от тол-а . Едва ли имат ел.връзка двете служби...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта