Формула 1, Сезон 2012
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Формула 1, Сезон 2012
Никакви ядове с Nod32.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Vettel написа:Никакви ядове с Nod32.
Няма проблем с лайв стрииминга и с AVG, но от опит с гледане на масови събития - всичко се срива като се вържат няколко хиляди потребителя и само нерви следват... а очаквам ГП на Австралия да е доста гледано.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
hooligan_sk написа:Да не се излъчва Ф1 по нито една безплатна българска телевизия... невероятна простотия
Не им знам логиката каква е на програмните директори и на тия които се занимават с това, но сигурно е много скъпо и малко гледано. БНТ, БТВ, ТВ7, даваха и се отказваха през годините. МотоГП също никой го не излъчва на общо достъпни канали, преди 2 години и ВРЦ не предаваха, защото евроспорт излъчваха ИРЦ и те така. Пропаднала работа, ще гледаме по незнайни пътища тия които искаме да гледаме, но ще е тегаво. Друг е и въпроса какво ще гледаме, особено като ги направят и малолитражки тия формули. Изнасянето на състезанията извън Европа и промените по колите и правилата все към отливи на публика водят. Миналата година в Китай и Турция пистите си бяха тотално празни, а таксите на дъртия за състезание и излъчване са все нагоре. Нема обаче кой да го събори бърни скоро

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ще гледам запис от BBC предаванията, миналата година пак така гледах половината сезон... Дано само пича който ги качваше в Замунда да се захване пак в името на общото благо 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Веско, това да не се излъчва по безплатна телевезия е една от многото простотии в нашата мила Република България.
Калине, съгласен съм с промените на правилата. Отлива на публика не е заради това, а главно заради скъпите билети. И те са точно заради таксите на дъртия...
ПП: Абе тоя няма ли да се гътва вече? Колко добри хора измряха млади, а тоя изкуфелия бутащ масло недоносен михлюзин още мърда. Даже ходи нормално все едно е на 30.
Калине, съгласен съм с промените на правилата. Отлива на публика не е заради това, а главно заради скъпите билети. И те са точно заради таксите на дъртия...
ПП: Абе тоя няма ли да се гътва вече? Колко добри хора измряха млади, а тоя изкуфелия бутащ масло недоносен михлюзин още мърда. Даже ходи нормално все едно е на 30.
- hooligan_sk
- Модератор
Ludia написа:Аз ще гледам запис от BBC предаванията, миналата година пак така гледах половината сезон... Дано само пича който ги качваше в Замунда да се захване пак в името на общото благо
BBC имаха супер предавания, но тая година ще излъчват само няколко ГП-та за сметка на Sky sport. Да се надяваме че ще качват хубави записи i от SKY

- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
държавата е
как няма да я предават 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:Ludia написа:Аз ще гледам запис от BBC предаванията, миналата година пак така гледах половината сезон... Дано само пича който ги качваше в Замунда да се захване пак в името на общото благо
BBC имаха супер предавания, но тая година ще излъчват само няколко ГП-та за сметка на Sky sport. Да се надяваме че ще качват хубави записи i от SKY
мдааа, дано....
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Айде стига с държавата, по Енглийско е същата пародия. BBC ще предава половината от състезанията само.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лично аз, като знам как е свършило състезанието не ми е интересно да гледам записи. Затова предпочитам RTL и по време на рекламите през някой онлайн сайт да не изпусна нещо.
- hooligan_sk
- Модератор
Vettel написа:Лично аз, като знам как е свършило състезанието не ми е интересно да гледам записи. Затова предпочитам RTL и по време на рекламите през някой онлайн сайт да не изпусна нещо.
Отваряш първо маймундата, теглиш и гледаш без да скипваш. Миналия сезон на едно ГП се сдържах да не видя резултата и състезанието ми беше съвсем като истинско

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
ПП: Абе тоя няма ли да се гътва вече? Колко добри хора измряха млади, а тоя изкуфелия бутащ масло недоносен михлюзин още мърда. Даже ходи нормално все едно е на 30.[/quote]
Тоя е от тия дето ги поддържат с ГМО

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:Vettel написа:Лично аз, като знам как е свършило състезанието не ми е интересно да гледам записи. Затова предпочитам RTL и по време на рекламите през някой онлайн сайт да не изпусна нещо.
Отваряш първо маймундата, теглиш и гледаш без да скипваш. Миналия сезон на едно ГП се сдържах да не видя резултата и състезанието ми беше съвсем като истинско
eee аз винаги така правя... новини и радио не гледам/слушам, случвало се е даже да гледам състезанието чак понеделник, само казвам на колегите че не съм го гледал и никой не ми казва как е завършило... приятелите ми също съм ги научил, и в понеделник след работа с биричка и пуканки с наслада гледам ББС изданието

ПП и темата във форума не отварям при такъв случай

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ludia написа:eee аз винаги така правя... новини и радио не гледам/слушам, случвало се е даже да гледам състезанието чак понеделник, само казвам на колегите че не съм го гледал и никой не ми казва как е завършило... приятелите ми също съм ги научил, и в понеделник след работа с биричка и пуканки с наслада гледам ББС изданието ПП и темата във форума не отварям при такъв случай
Хах, абсолютно същия номер без бирата спретвам когато не мога да гледам директното предаване

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”