Летни гуми - кои според вас са най-добрите
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
не съм съгласен с повечето мнения за пирели Р6000 че не били стабилни на дъжд... аз си купих с такива колата и не съм забелязал да ми поднася на дъжд! доволен съм си от тях (гумите обаче са почти нови)... но като смених със зимни пирели (winter carving-чисто нови дори) веднага забелязах че на мокро превъртат и занасят(като че ли не ме кефят нещо), но от Р6000 летните съм доволен!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
купи си нови, хубави летни гуми (не пирели) и ще видиш какво е!DimoNN написа:не съм съгласен с повечето мнения за пирели Р6000 че не били стабилни на дъжд... аз си купих с такива колата и не съм забелязал да ми поднася на дъжд! доволен съм си от тях (гумите обаче са почти нови)... но като смених със зимни пирели (winter carving-чисто нови дори) веднага забелязах че на мокро превъртат и занасят(като че ли не ме кефят нещо), но от Р6000 летните съм доволен!
Пирели 6000 съм карал доста и откакто ги свалих от колата и сложих Goodyear GT2 разбрах каква кола карам. Това на голфа

Пирели повече никога!
Vlad777 написа:купи си нови, хубави летни гуми (не пирели) и ще видиш какво е!DimoNN написа:не съм съгласен с повечето мнения за пирели Р6000 че не били стабилни на дъжд... аз си купих с такива колата и не съм забелязал да ми поднася на дъжд! доволен съм си от тях (гумите обаче са почти нови)... но като смених със зимни пирели (winter carving-чисто нови дори) веднага забелязах че на мокро превъртат и занасят(като че ли не ме кефят нещо), но от Р6000 летните съм доволен!
Пирели 6000 съм карал доста и откакто ги свалих от колата и сложих Goodyear GT2 разбрах каква кола карам. Това на голфа
Пирели повече никога!
И аз съм на същото мнение за пирели. Колата ми дойде с чисто нови П6000 и мога да кажа че на кално и мокро време тия гуми са много рискови, даже и на сухо са зле въпреки че са чисто нови. Мисля да ги сменя още март месец

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”