Зимни гуми - кой с какви - оценка
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Re: Зимни гуми - кой с какви - оценка
Rotex W2500 само предни... триони ! 

Последна промяна от yarek на Сря 30 дек 2009 10:06, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Само да предупреда: Никой Никога да не си купува Nokian WR!!!
Е нема такъв случай, братче!
Че са боклук усетих още като ги сложих, ама чак такива гнусни, че ще са- не очаквах... Не ми се разправя, просто!
Добре, че съм кротък шофЕр, та не се наложи да го разбера по сметката в тенекеджийницата
Е нема такъв случай, братче!

Че са боклук усетих още като ги сложих, ама чак такива гнусни, че ще са- не очаквах... Не ми се разправя, просто!

Добре, че съм кротък шофЕр, та не се наложи да го разбера по сметката в тенекеджийницата

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Само да предупреда: Никой Никога да не си купува Nokian WR!!!
Е нема такъв случай, братче!![]()
Че са боклук усетих още като ги сложих, ама чак такива гнусни, че ще са- не очаквах... Не ми се разправя, просто!![]()
![]()
Сподели защо не си доволен. Едно време май ги хвалеше доста или се бъркам. Да неби просто да са остаряли.
Иначе аз отзад съм с Кумхо, а отпред с Малоя Креста 220. Миналата зима карах известно време и с кумхо от пред.
Определено от Малоята съм по доволен.
Поздрави.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Не, хвалех Йокохама-та.
И въпреки, че им е трети (последен) сезон на тия Йокохами- прегхвърлих си ги отпред и не съм имал грижи!
А защо не съм доволен... ами защото не можах да изпуша една цигара при пътуването ми за Троян преди Коледа
Тръгнах да отбивам на едно място, натискам спирачки- щеше да ми счупи краката от ритане АБС-а, колата, разбира се, не спря! Отбивката си свърши и аз си продължих пътуването с поддържаните до тогава 70км/ч
EDIT:
Точно с WR G2 съм

За съжаление, отрицателните ми отзиви не са само от този, последния случай.
Остава или аз да съм карък и да ми са се паднали двете най-гадни възможни бройки, или....
И въпреки, че им е трети (последен) сезон на тия Йокохами- прегхвърлих си ги отпред и не съм имал грижи!

А защо не съм доволен... ами защото не можах да изпуша една цигара при пътуването ми за Троян преди Коледа

Тръгнах да отбивам на едно място, натискам спирачки- щеше да ми счупи краката от ритане АБС-а, колата, разбира се, не спря! Отбивката си свърши и аз си продължих пътуването с поддържаните до тогава 70км/ч

Alek написа:Колега, WR или WR G2?
EDIT:
Точно с WR G2 съм

За съжаление, отрицателните ми отзиви не са само от този, последния случай.
Остава или аз да съм карък и да ми са се паднали двете най-гадни възможни бройки, или....

Ще бъда благодарен:)...защото аз искам точно WR G2 да си купувам...
Отпред Continetal Winter Contact TS830, отзад Goodyear Ultragrip 7+ /205/65/15/. Никакви грижи, тествани на сняг, киша, лед, мокро, сухо, баир, равно, дето не се сетих оттам на съм минал.
-
Последна промяна от jims на Вто 10 юни 2025 11:30, променено общо 1 път.
- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Само да вметна нещо като гледам шарката на тая гума не ми се вижда много хубава па камо ли и зимана 

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Тва е финландска всесезонна гума и за наща "зима" 2 седмици сняг по пътя е перфектна, защото става за дъжд и сухо също. Аз съм карал с такива и в снегвете и кишите също не съм имал проблеми.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Здравейте колеги, понеже отново идва зима и ще трябва да взимам нови зимни гуми, моля за съвет от тези които имат впечатления от следните гуми:
1. Continental ContiWinterContact™ TS 830
2. Dunlop Wintersoprt 3D MS
3. Good Year Ultragrip 7+
4. Fulda Kristal Мontero 3 MS
5. Firestone Winhawk2
Първите 3 са горе-долу на една цена и във всички тестове обикновенно са на първите 3 места. Размера е 195/65/15.
Благодаря предварително
5. Firestone Winhawk2
Първите 3 са горе-долу на една цена и във всички тестове обикновенно са на първите 3 места. Размера е 195/65/15.
Благодаря предварително

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Аз бих взел едно от първите две.
Даже мисля, че моделът на Conti е по-нов от 3D-то...
Даже мисля, че моделът на Conti е по-нов от 3D-то...
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
evgenyh написа:Здравейте колеги, понеже отново идва зима и ще трябва да взимам нови зимни гуми, моля за съвет от тези които имат впечатления от следните гуми:
5. Firestone Winhawk2
Благодаря предварително
Миналата зима бях с Continental TS810!Незнам дали имат нещо общо с 830,но се представиха доста добре!Особено в киша направо са трепач!Определено останах доволен!
evgenyh написа:Здравейте колеги, понеже отново идва зима и ще трябва да взимам нови зимни гуми, моля за съвет от тези които имат впечатления от следните гуми:
5. Firestone Winhawk2
Благодаря предварително :)
След т.3 нещата рязко падат надолу - не разбирам как обмисляш вариант, който включва 1-2 и 4-5. Все едно да се чудиш Мерцедес ли да си купиш или Фиат.
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
5. Firestone Winhawk2
Благодаря предварително
Имам наблюдения от Dunlop Wintersoprt 3D MS. Колата върви перфектно с тях, здрав страничен борд, тамън за дупките по нашите хубави пътища.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”