вакум при градушка?
Re: вакум при градушка?
Единствения, който може да каже къде се прави това с градушките е mitko66. Човека даже е написал кой и къде го прави.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Прави ме го и при нас с сервиза на Инд Комерс - Хюндай на Околовръстното срещу кино Арена в Младост 4 

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
http://paintfill-carding.com/
За тези говори mitko66. Обяснил е и къде се намират. Аз съм бил при тях. Избутват вдлъбнатините с нещо като щеки от вътрешната страна, като от външната се следи колко ще се избута ламарината. За набит от градушка таван на голфа ми искаха около 500лв. За една невидима малка вдлъбнатина на предния капак на Пежото - 80лв. Цените са сериозни и си струва предимно за по-нови автомобили. Иначе ефекта е от 80 до 100% според вдлъбнатината и мястото й. Много е важно по съответния детайл да няма кит, иначе се пука.
За тези говори mitko66. Обяснил е и къде се намират. Аз съм бил при тях. Избутват вдлъбнатините с нещо като щеки от вътрешната страна, като от външната се следи колко ще се избута ламарината. За набит от градушка таван на голфа ми искаха около 500лв. За една невидима малка вдлъбнатина на предния капак на Пежото - 80лв. Цените са сериозни и си струва предимно за по-нови автомобили. Иначе ефекта е от 80 до 100% според вдлъбнатината и мястото й. Много е важно по съответния детайл да няма кит, иначе се пука.
- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:
точно така, това са хората, при мен за преден капак 150 лв, но вдлъбнатината се оказа гадна...резултата е много добър, но наистина си струва най-вече за нови коли, какъвто беше моя случай просто не исках да китосвам и пребоядисвам кола на 3 месеца и се заинатих пред застрахователи и лизингодатели...и резултата е добър, доволен съм.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”