Четох в списание за автомобили (знам ли го и аз как се казваше...) че са му дръпнали едно дино на GT-R-а, и излиза че вместо 480 коня, е бил 515... Даже успях да видя азиатец да кара едно в Атланта, доста по забележителни коли сме виждали, но пак след всичкия шум респектира.
Поне според мен е хубаво да се прочете разширен материал с технически подробности и тестове, преди да се каже че е невъзможно толкова добре представяне на писта....вижте и пред Бугати Вейрон колко коли се нареждат по време на тая писта, поне 15.

Има ли Skyline GT-R във Варна?
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Алооо, земята вика Луната....
Кой освен Пин Мин го интересува Skyline ли е, GT-R, кви са му времената на не знам коя си писта и други такива неща на които никога няма да бъдем преки свидетели
И тези които могат да си сложат задника в тази кола едва ли ги интересува.
Ще си карат хората нисанчето, ще си лющят готини мацки и тва е.
Айде обратно към Голф 2
p.s.
Колега Мин Пин:
Ако си забравил това беше въпроса на колега. Айде сега брой колко отговора има по темата. То по твойта логика всичките ти мнение са чист спам
пак p.s. Ти дупето си си слагал, ама за малко. Ако имам въпроси за Голф 2 ще те питам
Кой освен Пин Мин го интересува Skyline ли е, GT-R, кви са му времената на не знам коя си писта и други такива неща на които никога няма да бъдем преки свидетели

Айде обратно към Голф 2

p.s.
Колега Мин Пин:
m2595 написа:Някой знае ли дали има Nissan Skyline GT-R във Варна и дали се продава?
Ако си забравил това беше въпроса на колега. Айде сега брой колко отговора има по темата. То по твойта логика всичките ти мнение са чист спам

пак p.s. Ти дупето си си слагал, ама за малко. Ако имам въпроси за Голф 2 ще те питам

Последна промяна от rosy на Пет 10 окт 2008 12:32, променено общо 3 пъти.
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:Алооо, земята вика Луната....
Кой освен Пин Мин го интересува Skyline ли е, GT-R, кви са му времената на не знам коя си писта и други такива неща на които никога няма да бъдем преки свидетелиИ тези които могат да си сложат задника в тази кола едва ли ги интересува.
Айде обратно към Голф 2
Това, че ти няма да си свидетел не означава, че други няма да са

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”