Има ли Skyline GT-R във Варна?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Пет 10 окт 2008 3:55

Четох в списание за автомобили (знам ли го и аз как се казваше...) че са му дръпнали едно дино на GT-R-а, и излиза че вместо 480 коня, е бил 515... Даже успях да видя азиатец да кара едно в Атланта, доста по забележителни коли сме виждали, но пак след всичкия шум респектира.
Поне според мен е хубаво да се прочете разширен материал с технически подробности и тестове, преди да се каже че е невъзможно толкова добре представяне на писта....вижте и пред Бугати Вейрон колко коли се нареждат по време на тая писта, поне 15.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пет 10 окт 2008 11:46

Алооо, земята вика Луната....
Кой освен Пин Мин го интересува Skyline ли е, GT-R, кви са му времената на не знам коя си писта и други такива неща на които никога няма да бъдем преки свидетели :roll: И тези които могат да си сложат задника в тази кола едва ли ги интересува.
Ще си карат хората нисанчето, ще си лющят готини мацки и тва е.
Айде обратно към Голф 2 :!:

p.s.
Колега Мин Пин:
m2595 написа:Някой знае ли дали има Nissan Skyline GT-R във Варна и дали се продава?

Ако си забравил това беше въпроса на колега. Айде сега брой колко отговора има по темата. То по твойта логика всичките ти мнение са чист спам :wink:

пак p.s. Ти дупето си си слагал, ама за малко. Ако имам въпроси за Голф 2 ще те питам :lol:

Последна промяна от rosy на Пет 10 окт 2008 12:32, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 10 окт 2008 12:19

rosy написа:Алооо, земята вика Луната....
Кой освен Пин Мин го интересува Skyline ли е, GT-R, кви са му времената на не знам коя си писта и други такива неща на които никога няма да бъдем преки свидетели :roll: И тези които могат да си сложат задника в тази кола едва ли ги интересува.
Ще си карат хората нисанчето, ще си лющят готини мацки и тва е.
Айде обратно към Голф 2 :!:

Това, че ти няма да си свидетел не означава, че други няма да са :wink: И аз съм си слагал задника в GT-R...и к'во? Принципно мнението ти се води спам :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”