ето ти снимка

kam_tod написа:Нарушението не е критерий за лош или опасен шофьор (зависи и от нарушението), нито пък липсата на нарушение е критерий за добър шофьор... някой може да има книжка от Дедо Адамово време, ама да не е карал и 1 километър след курсовете и да няма нарушения. Ама ще се качиш ли при него да те вози?
Верно е кекава работата.
GRUEL написа:..
pas1.8mi написа:Някой би ли написал обобщено,какви са ползите от притежаването на такъв талон?
vladtod® написа:GRUEL написа:..
И аз нямам нарушения ама учтивия женски глас ме попита за ЕГН-то ,и понеже малко ме усъмни поразпитах я да ми припомни за какво иде реч ,но не и го казах не ,че неможе да го намери.Даде ми мейл на който да и го пратя ако размисля![]()
![]()
0878484855 този номер
BastunSelski написа:Връщаш стария талон(синия) плащаш 2 кинта(1лв за талона и 1лв превод през ОНАЗИ банка) и ти го дават.Талонът е оранжев на цвят и хората го наричат златен,жълт и квото си поискат....
ето ти снимка
vladtod® написа:GRUEL написа:..
И аз нямам нарушения ама учтивия женски глас ме попита за ЕГН-то ,и понеже малко ме усъмни поразпитах я да ми припомни за какво иде реч ,но не и го казах не ,че неможе да го намери.Даде ми мейл на който да и го пратя ако размисля![]()
![]()
0878484855 този номер
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: nikolay_ss и 42 госта