С какво гориво карате?
...
Euro DIESEL ...предимно LUKOIL
през едно зареждане V-Power DIESEL от SHELL - тая кола се побърква с него, не знам к'во слагат вътре, 0.12 ст. е по скъп ама все едно съм с 10 коня отгоре....
през едно зареждане V-Power DIESEL от SHELL - тая кола се побърква с него, не знам к'во слагат вътре, 0.12 ст. е по скъп ама все едно съм с 10 коня отгоре....
- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
red_jetta написа:gti_power написа:red_jetta написа:малко на 95Н+добавка за дюзи Редекс и после много на газ
offtopic: тая добавка помага ли нещо?!!@# , аз трябва да чистя дюзи и се чудя ?! дали по гадния начин или да се пробвам с добавка ..
абе помага или не, вече 2 години и половина я карам на газ и няма никакви проблеми. на опаковката пише че става за профилактика и за почистване на дюзите. дозировката е съответно 1мл/л или 2мл/л
-.-.-.-.-.-.--.
пропуснах да ти предложа аз мога да ти дам като за едно пълнене, пробвай и прецени дали да си купуваш. пусни една бележка ако искаш за неделя - 26-ти. ще ти струва една биричка ама само от кафява бутилка, да знаеш
мерси за предложението

нямаш никакви проблеми но за огромно мое съжаление ще сам командировка около варна от утре до 27 ;-(
и тази среща ще пропусна ;-(
се така се случва
сорри за яко офф-топика

ще видя с добавка ли, ще ги чистя ли , но не го спирам тоя голф само напред назад и нямам никакво време за ремонти ;-( ще се разпадне миличкия ми ...
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Re: С какво гориво карате?
Дизел от OMG
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
Re: С какво гориво карате?
Нафтица от Еко + добавка.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”