BastunSelski написа:Здрасти

и аз съм с инфоборд и мисля да го сложа в/у единия говорител,щото аз нямам толкова място вътре в бу-то. Но да те питам за друго.. Като е само с двойно-залепващо все пак не те ли е страх да не го откраднат? Щото се вижда ,че не е нещо фабрично? В смисъл може да им заприлича на GPS и да се опитат да го откраднат. Питам съвсем сериозно.Сега и аз съм с двойно залепящо ,но като слеза го махам и го оставям да не се вижда толкова...
А и тука да питам Injector size за вашите коли от къде го видяхте? Искам и аз да видя по каталог колко е?
За 1.4 АЕХ бензин 60 коня може ли да е около 100-110сс само? Сега ми е на 130сс и ми се струва ,че мери правилно?
Здравейте отново.
Мен не ме притеснява дори и да го откраднат, колата ми е застрахована където трябва, при следващото застраховане ще застраховам и инфоборда, а все разчитам, че това няма да ми се случи. Аз лично не го местя, където съм го сложил - там си стои.
Относно injector size-a...при мен не играе никаква роля, каквито и стойности да му задавам - все тая, вероятно затова и не мога да задам абсолютно коректни стойности на разхода. В момента пише, че колата ми е изгорила 38 литра гориво, а то реално е около 45, да не казвам и повече. Може би това за injector size да не може да се коригира за автомобили от ВАГ, кой знае. А неточността при изразходеното гориво да идва от пробит резервоар...! При мен бърка леко и изминатите километри, но както каза колегата преди мен, там мога да го наглася с други стойности на гумите (чиито стойности са оригиналдъ...), не че съм го пробвал де...!
И все пак много ме кефи, ако мереше по-точно щеше да е по-гот, но все си мисля, че стандартните бордови компютри също не са 100% точни (ако греша - поправете ме...)
С поздрави.