Гражданска отговорност 2009
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
И моята изтича в края на януари, но реших да не рискувам. Най-късна дата може да се пуска от 31.12.08 (на всички места където съм питал е така).kotse_botse написа:Имам 1 въпрос. Ако си направя сега гражданската, по- евтино ли ще е отколкото да си я направя в началото на следващата година, когато ми изтича старата гражданска, на стари цени ли се правят за следващата година в момента?
Попринцип имало слухове, че всички застраховки ще стават зверски суми. Застрахователните компании губели на борсата (криза ала бала) и сега трябвало да компенсират и печелят от основната си дейност - застраховки.
Та не се знае, знае ли се

- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
vw_derby написа:Колеги за какви цифри говорите.Само аз ли съм прецакан.На мен за тази година ми е 188лв в Уника,(1.8куб.75коня),за 2009 не ми се мисли колко ще ме ушушкат.За каско ми говорят 270-300лв като я оценяват на 3200-3400лв.
Само за инфо. Новия собственик на УНИКА не желае да прави губещи застраховки, за това е вдигнал безбожно цените на Каско и ГО. Ориентирай се към друг застраховател

За датите-в различните компании е различно-някъде може с начална дата до 31 януари, при мен до 30март../на сегашни цени/
Последна промяна от K22 на Чет 11 дек 2008 9:46, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Баси, сега погледнах какви са тарифите и съм потресен от скока. За моята кола - най-евтината е 120 (Армеец) и най-скъпата оферта е 206лв (Булинс).
Абе ако всички застрахователи вдигнат ценита на гражданската отговорност за да могат да си покрият загубите от другите застраховки който предлагат няма ли народа да е най-преебан в цялата работа? Как може за нещо за което държавата е наредила да плащаш цената да се определя от частници...
Абе ако всички застрахователи вдигнат ценита на гражданската отговорност за да могат да си покрият загубите от другите застраховки който предлагат няма ли народа да е най-преебан в цялата работа? Как може за нещо за което държавата е наредила да плащаш цената да се определя от частници...
- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”