Гедория каква и от къде?
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз след доста търсене днес си купих ето това :
Force 4941-9...около 100-тина части е някъде според мен си има всичко необходимо за едно нормално гедоре от някакъв не професионален клас ама достатъчно добро за да си свършиш работа
Цената му беше 210лв като днес предпразнично имаше 7% отстъпка
Мястото е един магазин в Стара Загора ( строителен хипермаркет Багира ) - там го открих случайно докато бях командировка и ми хвана окото веднага.
[/img]
Force 4941-9...около 100-тина части е някъде според мен си има всичко необходимо за едно нормално гедоре от някакъв не професионален клас ама достатъчно добро за да си свършиш работа

Мястото е един магазин в Стара Загора ( строителен хипермаркет Багира ) - там го открих случайно докато бях командировка и ми хвана окото веднага.
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
здр
колеги мерси на всички за мненията 

- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:Аз след доста търсене днес си купих ето това :
Force 4941-9...около 100-тина части е някъде...
минал си се според мен в багирата наистина някои неща не са скъпи но комплектите им са на цени х2 спрямо тази на която можеш да ги намериш такъв комплект на димитровградския пазар (а и на нашия в събота) е 150 лв макс. аз си взех същата окомплектовка 96 части май бяха King Roy доста тъпо звучи но като ги гледам са абсолютно едни и същи (само гумата на ръкохватката е различна) за 80 лв. от димитровград (просто не можах да удържа на цената) и смея да твърдя че са доста здрави и не отстъпват на рикото. На илиенци ги имало по 105-110 лв. в нета ги има по 120, а в багирата са по 155 същия като моя - та оттам си вадя изводите
П.С. King Roy което само по себе си е менте тайванско има съответно китайско менте

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Аз си взех Ks tools (голфъра я препоръча в другата тема,дето в момента даже не я и намирам) 220 я плащах и днес напънах да развия предните главини с една тръба дълга 4 метра(само такава имах под ръка
) Понапънах го ,а колата беше подпряна с камъни и на скорост и се опита да прескочи камъните....просто така беше спекло от едната страна... Изпраска много зловещо и се разви и инструмента си остана здрав
Абе доволен съм като за "направи си сам" определено става 

- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
kaiser666 написа:Аз си взех Ks tools (голфъра я препоръча в другата тема,дето в момента даже не я и намирам) 220 я плащах и днес напънах да развия предните главини с една тръба дълга 4 метра(само такава имах под ръка) Понапънах го ,а колата беше подпряна с камъни и на скорост и се опита да прескочи камъните....просто така беше спекло от едната страна... Изпраска много зловещо и се разви и инструмента си остана здрав
колега ако не ти е в тежест прати една снимка да я скивам ,да видя как изглежда

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Същия комплект като на Стефчо (zfa159) на King Roy - 120 лв от Арменеца на Хладилника до Бош - лададжиите го знаят
Ползвам го в сервиза - както бях писал в старата тема - ако знаеш как да си пазиш инструмента, то той може да бъде и малко по-евтин и тайвански
П.С. - редовно развивам и болтове на джанти с него - няма грижи!

Ползвам го в сервиза - както бях писал в старата тема - ако знаеш как да си пазиш инструмента, то той може да бъде и малко по-евтин и тайвански

П.С. - редовно развивам и болтове на джанти с него - няма грижи!
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kaiser666 написа:Аз си взех Ks tools (голфъра я препоръча в другата тема,дето в момента даже не я и намирам) 220 я плащах и днес напънах да развия предните главини с една тръба дълга 4 метра(само такава имах под ръка) Понапънах го ,а колата беше подпряна с камъни и на скорост и се опита да прескочи камъните....просто така беше спекло от едната страна... Изпраска много зловещо и се разви и инструмента си остана здрав
налим са с доживотна гаранция викаш да ги тестваш и аз сам с такива нямат чупене
-
- Автомобил:
- Двигател:
zfa159 написа:Аз след доста търсене днес си купих ето това :
[
Избрал си възможно най-скъпото място,откъдето да го вземеш.Да знаеш за друг път.
Този комплект,както написа Машината е около 110-120 лева по пазари,тържища и други по-мизерни магазини.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
andro_ написа:zfa159 написа:Аз след доста търсене днес си купих ето това :
[
Избрал си възможно най-скъпото място,откъдето да го вземеш.Да знаеш за друг път.
Този комплект,както написа Машината е около 110-120 лева по пазари,тържища и други по-мизерни магазини.
Аз си взех същия за 130-140лв. не си спомням вече

-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно сега и мен ме вълнува това и имам наблюдения над Топ Мастер и за сега няма грижи в смисъл приятелят ми има сервиз и ползва такъв комплект там и е доволен.Цената на Топ Мастера е 140 тука в Разград а на Force е 198 и ми се струва че е малко завишена но незнам от къде да си взема за по надолу като цена
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гедория каква и от къде?
Аз си купих от Германия гедоре Манесман, има 215части и като пътувам винаги е в мене. Какъвто и инструмент да ми потрябва е налице! Е, куфара е малко по-голям от стандартните гедорета, но за сметка на това за всичко е помислено и наистина е по-тежко - 12кг, но това е!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”