Гедория каква и от къде?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Paida
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Paida » Пет 19 дек 2008 0:05

FACOM е инстомента с който се работи в"pro mobil"наистина здрав инстромент,освен когато незнаеш какво правиш.ЗА FORCE i RICO за домашния майстор са също много добри но FORCE са едни гарди по-напред.ТОВА Е СПОРЕД МОЙЯ ОПИТ. :P

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пет 19 дек 2008 0:24

Аз след доста търсене днес си купих ето това :
Force 4941-9...около 100-тина части е някъде според мен си има всичко необходимо за едно нормално гедоре от някакъв не професионален клас ама достатъчно добро за да си свършиш работа :)
Цената му беше 210лв като днес предпразнично имаше 7% отстъпка ;)
Мястото е един магазин в Стара Загора ( строителен хипермаркет Багира ) - там го открих случайно докато бях командировка и ми хвана окото веднага.
Изображение
Изображение[/img]

Потребителски аватар
ivankov
Автомобил:
Двигател:

здр

Мнениеот ivankov » Пет 19 дек 2008 12:37

колеги мерси на всички за мненията :да:

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biostrong » Пет 19 дек 2008 14:17

zfa159 написа:Аз след доста търсене днес си купих ето това :
Force 4941-9...около 100-тина части е някъде...

минал си се според мен в багирата наистина някои неща не са скъпи но комплектите им са на цени х2 спрямо тази на която можеш да ги намериш такъв комплект на димитровградския пазар (а и на нашия в събота) е 150 лв макс. аз си взех същата окомплектовка 96 части май бяха King Roy доста тъпо звучи но като ги гледам са абсолютно едни и същи (само гумата на ръкохватката е различна) за 80 лв. от димитровград (просто не можах да удържа на цената) и смея да твърдя че са доста здрави и не отстъпват на рикото. На илиенци ги имало по 105-110 лв. в нета ги има по 120, а в багирата са по 155 същия като моя - та оттам си вадя изводите

П.С. King Roy което само по себе си е менте тайванско има съответно китайско менте :P още по-ефтино съответно и толкова качествено

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 23 дек 2008 21:02

Аз си взех Ks tools (голфъра я препоръча в другата тема,дето в момента даже не я и намирам) 220 я плащах и днес напънах да развия предните главини с една тръба дълга 4 метра(само такава имах под ръка :lol:) Понапънах го ,а колата беше подпряна с камъни и на скорост и се опита да прескочи камъните....просто така беше спекло от едната страна... Изпраска много зловещо и се разви и инструмента си остана здрав :maaad: Абе доволен съм като за "направи си сам" определено става :wink:

Потребителски аватар
ivankov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivankov » Вто 23 дек 2008 21:34

kaiser666 написа:Аз си взех Ks tools (голфъра я препоръча в другата тема,дето в момента даже не я и намирам) 220 я плащах и днес напънах да развия предните главини с една тръба дълга 4 метра(само такава имах под ръка :lol:) Понапънах го ,а колата беше подпряна с камъни и на скорост и се опита да прескочи камъните....просто така беше спекло от едната страна... Изпраска много зловещо и се разви и инструмента си остана здрав :maaad: Абе доволен съм като за "направи си сам" определено става :wink:

колега ако не ти е в тежест прати една снимка да я скивам ,да видя как изглежда :lupe :да:

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Вто 23 дек 2008 23:24

Същия комплект като на Стефчо (zfa159) на King Roy - 120 лв от Арменеца на Хладилника до Бош - лададжиите го знаят :)
Ползвам го в сервиза - както бях писал в старата тема - ако знаеш как да си пазиш инструмента, то той може да бъде и малко по-евтин и тайвански :)

П.С. - редовно развивам и болтове на джанти с него - няма грижи!

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пон 29 дек 2008 10:08

kaiser666 написа:Аз си взех Ks tools (голфъра я препоръча в другата тема,дето в момента даже не я и намирам) 220 я плащах и днес напънах да развия предните главини с една тръба дълга 4 метра(само такава имах под ръка :lol:) Понапънах го ,а колата беше подпряна с камъни и на скорост и се опита да прескочи камъните....просто така беше спекло от едната страна... Изпраска много зловещо и се разви и инструмента си остана здрав :maaad: Абе доволен съм като за "направи си сам" определено става :wink:

налим са с доживотна гаранция викаш да ги тестваш и аз сам с такива нямат чупене

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 29 дек 2008 10:25

Force 4941-9...около 100-тина части е някъде според мен си има всичко необходимо за едно нормално гедоре от някакъв не професионален клас ама достатъчно добро за да си свършиш работа :)
Мястото е един магазин в Стара Загора ( строителен хипермаркет Багира ) - там го открих случайно докато бях командировка и ми хвана окото веднага.
[

Избрал си възможно най-скъпото място,откъдето да го вземеш.Да знаеш за друг път.
Този комплект,както написа Машината е около 110-120 лева по пазари,тържища и други по-мизерни магазини.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 29 дек 2008 11:31

andro_ написа:
[

Избрал си възможно най-скъпото място,откъдето да го вземеш.Да знаеш за друг път.
Този комплект,както написа Машината е около 110-120 лева по пазари,тържища и други по-мизерни магазини.

Аз си взех същия за 130-140лв. не си спомням вече :oops:

chocho-rz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chocho-rz » Пон 29 дек 2008 21:46

Точно сега и мен ме вълнува това и имам наблюдения над Топ Мастер и за сега няма грижи в смисъл приятелят ми има сервиз и ползва такъв комплект там и е доволен.Цената на Топ Мастера е 140 тука в Разград а на Force е 198 и ми се струва че е малко завишена но незнам от къде да си взема за по надолу като цена

fastanddrift
Автомобил:
Двигател:

Re: Гедория каква и от къде?

Мнениеот fastanddrift » Сря 18 мар 2009 17:08

Аз си купих от Германия гедоре Манесман, има 215части и като пътувам винаги е в мене. Какъвто и инструмент да ми потрябва е налице! Е, куфара е малко по-голям от стандартните гедорета, но за сметка на това за всичко е помислено и наистина е по-тежко - 12кг, но това е!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”