Препоръчайте застрахователна компания.
- sukito
- Автомобил: Golf mk4
- Двигател: AHF 2000
Re: Препоръчайте застрахователна компания.
От тези които съм сменил залагам твърдо на ЕВРО ИНС
Здравейте! Аз за застрахователна компания отношение няма да взема, само ще споделя моя опит.
Началото на миналото лято се сдобих с една А4 2001 1.9 тди и поразрових из форума. Видях обявата на santo и след кратко калкулиране направих каско в Дженерали при него. Процентът беше добър, а бонус получих и безплатен техн. преглед. За съжаление през Декември ме удари пиян шофьор. Санто дойде на огледа. Помогна ми с документите. Дженерали платиха бързо. Изобщо доволен.
За сегашната ситуация не мога да коментирам, но се присъединявам към мненията на колегите по - горе, че е важно да имаш кого да помолиш за помощ!
ЕВАЛА САНТО!
Началото на миналото лято се сдобих с една А4 2001 1.9 тди и поразрових из форума. Видях обявата на santo и след кратко калкулиране направих каско в Дженерали при него. Процентът беше добър, а бонус получих и безплатен техн. преглед. За съжаление през Декември ме удари пиян шофьор. Санто дойде на огледа. Помогна ми с документите. Дженерали платиха бързо. Изобщо доволен.
За сегашната ситуация не мога да коментирам, но се присъединявам към мненията на колегите по - горе, че е важно да имаш кого да помолиш за помощ!
ЕВАЛА САНТО!

- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Булстрад
Много съм доволен от тях

-
- Автомобил:
- Двигател:
Армеец естествено!
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Aneto написа:За по-новичка кола сигурно и Армеец са добри - но за кола над 10 годинки - бягайте далеч от тях.
Миналата година бях при Армеец - имах 2 дребни щети - едната я платиха, а другата - не с някакви скапани мотиви!!
Сега съм в Булстрад, кътастрофирах, вярно че бавиха парите, но това, което взех ми стигна да оправя освен ударената предница, още и смених на задния мост тампони и т.н. и още други належащи за ремонт нещица.
При мен същото. Без да познавам когото и да е от Булстрад за кражба на касетофон ми платиха повече отколкото ми излезе да си оправя врата + player.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Още един глас за Булстрад. Бърза направа на каското, ако имаш и 5 щети, покриват всичко, засега е едно от най-добрите възможности. 

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм за Армеец не съм имал проблеми със тях,а и трафиканта ще ти даде хубава цена 

- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
Благодаря ви колеги вече се оправих. Нещо неможахме да се разберем с Армейците, даваха ми много малка оценка пък и вноската е висока,затова се спрях на Дзи. Абе само да не се случва нищо ,че като гледам по форума кво става и настрахвам. Ужас!!! Един ден няма да си намират място тия дето толкоз пипат или си го изкарват на колите ни. 

- sukito
- Автомобил: Golf mk4
- Двигател: AHF 2000
И аз съм за ЕВРОИНС,моя голф4 тди 110к.с. 2000г искяха да ми я оценят на 17000лв,но за мен няма смисъл от такава оценка така че си избрах по ниска сума и готово! 

- Пешо2004
- Автомобил: VW Passat Variant 5.5
- Двигател: AVF 2004
Само да вметна някой по горе спомена за мутризация.Ами то Армеец какви са бе момчета.Разни трибуквени варненски(или по-точно,част от тях бяха родени в Кричим или там някъде)нещастни мутри.Момчета нищо не се е променило-само комунистите и мутрите са си добре тука.Да му мислим ние.Къде да се застраховаме и изобщо....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Прави са колегите, които казват че е важно просто да имаш твой човек в компанията. Аз имам такъв в ДЗИ, имах щета и за 1 ден ми я описаха, отидох в сервиза и я оправиха (разкачена предна броня). Чиста работа 

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пешо2004 написа:Само да вметна някой по горе спомена за мутризация.Ами то Армеец какви са бе момчета.Разни трибуквени варненски(или по-точно,част от тях бяха родени в Кричим или там някъде)нещастни мутри.Момчета нищо не се е променило-само комунистите и мутрите са си добре тука.Да му мислим ние.Къде да се застраховаме и изобщо....
Точно за това ще се застраховам там !
Казах го и преди. Предпочитам застрахователните компании да са като преди, и да съм спокоен, че нема да ми зачезне колата за към Косово или някоя морга...
- feliksto
- Автомобил:
- Двигател:
Ицку® написа:В Булстрад за Голфа ми при кражба или палеж го оценяват на 5600, а при всички други щети 9500.Сам си прави изводите.
Моя Пасат в Булстрад е застрахован-при палеж и кражба 5152 а за възтановяване на частични повреди-9200лв. е хубаво и в договора пише,че щетите се изплащат в срок до 15 дни....е хубаво ама....Вече един МЕСЕЦ чакам да ми изплатят щетата,която не е никак голяма–само за пребоядисване на заден калник и броня,представяте ли си??? Скъсах си нервите с тия. И никога повече при тях. Искам да ви кажа, че 3 пъти до сега ЕВРОИНС са ми плащали-като единият път беше от Гр.отговорност и всичките пъти съм бил МНОГО доволен от тях. При тях е малко по скъпо,но за сметка на това плащат много бързо и са доста коректни.
Поздрави!!!
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм в ЗК Уника. За сега изключително доволен - направо възхитен. За 10 дена имах 2 щети (дребни)и ми преведоха парите в рамките на 2 дена след завеждането на всяка от щетите. Не са ми се правили на интересни, дори напротив - много добро обслужване. Тази година живот и здраве пак съм при тях.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”