Щом си купил тази кола , ще покараш ще свикнеш и името голф не ще искаш да го чуеш повече . Имах стария модел за кратко , съвсем друго е усещането за кола
Мой колега има същата. Мнението ми е че това е един много комфортен автомобил, стабилен на пътя с изключително здраво окачване. Въобще като цяло си е здрава машина. Нещата които не ми харесват в него са: първо набира като тролей но набери ли веднъж (на магистрала) си държи скоростта и не мърда от пътя, харчи си доста, следи си маслото че от доста хора (собственици на този модел) съм чувал че си го похапват, частите му не са от най-скъпите но не са и много евтини. Другото е до късмет. Честита придобивка колега и много безаварийни километри с кораба!
АВК двигателя си е чист 2Е с различен по вид въздуховод между дебитомера и двигателя. Дебитомерите им били проблемни, нещо с износване на пистите по които мърда показалец един вързан за клапата. С един приятел неговия го ремонтирахме с чук и щанга и си работи, а се беше изкривил здраво слид гърмеж от газовата. Иначе кораба е екстра и ти пожелавам със здраве да го караш и най - вече безаварийно.
Ivo_Dinkov написа:Понеже няколко човека ме питаха на ЛС как се оправят рамената на чистачките- ето линк от темата в ауди- форума. Ето и още една полезна тема