Просто в случая въпросната оферта не е за теб. Пък и в крайна сметка, Тойота не кой знае каква марка, че да си останал разочарован от видяното.
В крайна сметка, накрая имаш още една причина в повече, за да си купиш пак VW, пък било то и нов

vasstop написа:Купи си нова Дачия тогава, хем нова, хем евтина.propparo написа:Но тайничко всеки си мечтае да помирише найлоните на чисто новата си кола някой ден--няма какво да се лъжем новото си е ново.
musura написа:Като влезеш във форума, под раздел "Основен" пише, цитирам:Това е главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen.
Надявам се, че разбра вече, защо темата не е за "Основен"
rosy написа:Любо готино че си се сетил да обърнеш внимание на тези неща![]()
![]()
Равчетата как са ако си обърнал внимание?
zaro написа:Малко е дразнещо при официалните представители че трябва да им вадиш думите с ченгели от устата на 90 % от суяците дето работят там, надути и арогантни и трябва някаква невероятна благодарност да изпиташ че някой ти е обърнал минимално влияние........
Харесваш си някаква колица и няма значение дали ще е дачия или супер скъп мерцедес, ти си клиент, заслужаваш уважание някакво, малко внимание, да ти направят четка.
Като знам за строителната техника какво е отношението навсякъде, мили внимателни, отделят ти внимание, и не само докато си я купиш, но и после, гаранционна и след гаранционна подръжка, резервни части, хората в неделя отварят магазини. А за вносителите на автомобили думи нямам..........![]()
![]()
![]()
lyubobg написа:musura написа:Като влезеш във форума, под раздел "Основен" пише, цитирам:Това е главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen.
Надявам се, че разбра вече, защо темата не е за "Основен"
Ако си чел внимателно темата, в нея питам задавам въпроса как е навсякъде положението и в частност как е при новите автомобили Фолксваген? Може там да е различно. Не става въпрос само за Тойота.
И за последно пак за неразбралите - хора, срещу кого и какво воювате?
Нима искате да получавате боклуци срещу парите, които давате? Или парите които давате са ръждясали и скъсани или смятате че са малко и затова искате да получавате боклук? А знаете ли колко струва едно чисто ново ФВ в Щатско например? И колко струва тук в БГ? Нима ние Българите сме по Богати от Хамериканците?
Не виждам защо е тази омраза, че съм бил намерил ръжда в кола която е нова.
Това не е кола от Горубляне, а дори и на Горубляне заради тази ръжда заслужава понижаване на цената.
Аз си купувам НОВА кола, защото не искам да карам повече стара. След като колата не е НОВА имам пълното право да съм недоволен, да се интересувам и да коментирам, както аз така и всеки от Вас.
Както се видя в темата - зависи си от Дилъра - някой дилъри я дават веднага със сменено масло и консумативи, за което евала - ще го имам предвид.
Stivi написа:Грешката на продавача е била че не е отговорил учтиво "Да господине ако искате да си закупите автомобила ще му бъдат подменени всички консумативи !" така колегата щеше да остане доволен пък те щяха да си го преместят в другия крачол преди да му го продадат /някога/
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: kele6 и 24 госта