може ли накратко някой да ми обясни какво е променливо газоразпределение и дали това пречи да се сложи газов инжекцион? за въпросния шеви става въпрос
И, да питал съм - пада гаранцията, но само на ДВГ

Chevrolet HHR на половин цена - какво мислите?
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Chevrolet HHR на половин цена - какво мислите?
drmilendd написа:може ли накратко някой да ми обясни какво е променливо газоразпределение и дали това пречи да се сложи газов инжекцион? за въпросния шеви става въпрос
И, да питал съм - пада гаранцията, но само на ДВГ
Не ти пречи да си сложиш газов инжекцион,даже Опел ти предлагат техен с монтаж при тях и така ти важи гаранцията на 100 %.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен не си заслужава. Аз съм го продавал това дърво! Да започнем от там, че е супер тромав и много спънат този двигател. Колата се сглобява в Мексико, което е достатъчно да ме откаже. Автоматичната ск. кутия е 4 степенна, отзад е с барабани
, предлага се само 5 местен и няма климатроник!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
лично на мен визията ми харесва, а дали е с барабани или дискове не ми пука, стига да спира.
Но - почти сигурно ГМ ще ги фалират... днес Обама е уволнил СОЕ-то и им е дал 60 дена отсрочка... как за 60 дена се преструктурира такав фирма не знам... (Крайслер имат 30 дена за да се продадат на Фиат или да обяват банкрут...)
Но - почти сигурно ГМ ще ги фалират... днес Обама е уволнил СОЕ-то и им е дал 60 дена отсрочка... как за 60 дена се преструктурира такав фирма не знам... (Крайслер имат 30 дена за да се продадат на Фиат или да обяват банкрут...)
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Мартин написа:Според мен не си заслужава. Аз съм го продавал това дърво! Да започнем от там, че е супер тромав и много спънат този двигател. Колата се сглобява в Мексико, което е достатъчно да ме откаже. Автоматичната ск. кутия е 4 степенна, отзад е с барабани, предлага се само 5 местен и няма климатроник!!!
Колега след това описание смятам да си купя ТРИ от тези..

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
emdless4 написа:Случайно ми попадна тази оферта:
http://www.sofiaauto.bg/bg/promotions13.html
Шевролет HRR, за 24 000 лв с ддс, опция за автоматик срещу 1000 лв отгоре. Пълно догоре с екстри, кожи, круз контроли ...
Явно ГМ са го закъсали, ама не знаех и че в БГ ще доживеем такива оферти.
Друг е въпроса, че баш HHR-а е ни риба, ни ракМалко като PT крузера на Крайслер. Като поразрових, всъщност е на една платформа с новия Опел Астра и Зафира, ама на мен ми прилича по-скоро на малко комби. Като минус - няма 7 места (и липса за ддс кредит), само с предно е (а мяза на джипка, в САЩ го водят като SUV даже
) , само бензинов мотор е. Сглобявал се само в Мексико.
Та се чудя какво ще кажете вие по въпроса, заслужава ли си тазиоферта, че почвам да се замислям?
ти на това ако му викаш оферта

- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Ми за тия пари такава ВАГ ще си земеш, че не ми се мисли или БМВ или Мерцедес. Незнам вече нова ли искаш или 2ра ръка?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”