zdravko_dimitrov1986 написа:blinder написа:zdravko_dimitrov1986 написа:Подкрепям частично взетите мерки. Трябва да се затегнат нещата - много хора загиват по пътищата.
Това с опреснителните курсове също ми харесва. Трябва да спрем да се избиваме.
Кои по-точно приемаш?
Закона за кубатурата на мотора ли?
Били си извадил пари от джоба, за да си платиш опреснителния курс?
Да бих извадил пари и мисла, че така е правилно.Приемам всичко - и още по строги да ги направят.
Аз лично съм за промените в закона,
наистина има МНОГО да се поизпипа, но да се надяваме ония кухите да го направят навреме!
Това за кубатурата на двигателя е глупост! Защото не кубатурата е важна, а конските сили!
Вместо да се въвеждат ограничения и тнт.
Нека се наблегне на
по-доброто обучение на кандидат шофьорите,
повече практика! Естествено не за сметка на джоба на кандидат шофьора.
Аз лично не виждам смисъл, цените да са толкова високи на подготвителните курсове.
Нито амортизацията, нито горивата са толкова високи че един курс да струва 700лв,
или просто батковците правят лев за сметка на народа.
Това че не всеки може да си го позволи е голям минус за страната ни.
Някой от вас за знае човек който не е вземал книжка, късат го 5-6 пъти да се изкара някой лев и се пуска потенциален убиец на пътя. Всичко това тръгва от инструктора и думите "абе ти добре караш, може и по-бързо да я вземеш няма смисъл да си караш всичките часове"
И хоп утре става нещо на пътя което не го пише в дебелите книги,
ти не знаеш как да реагираш и хоп ПТП
Важното е да се отсее доброто и да се изхвърли боклука.
Пример за това мога да дам в образователната система на "ЕВРОПА",
кои хора се допускат до висше образование ? Всички! Колко завършват? Малцина? Защо?
Има ли смисъл да пише че имаш някаква степен на образование, а ти да не знаеш за какво иде реч?
Силно се надявам и в нашата мила татковина скоро да се осъзнае цялата тази работа и всеки нормален човек да има достъп до всички тези блага. Без значение богат или беден,
важното в случая е можещ или неможещ .
Ай стига съм писал