Само дето половината доверени сервизи не им взимат колите за ремонт със възлагателни писмаDoH_KuXoT написа:правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.![]()
,

Само дето половината доверени сервизи не им взимат колите за ремонт със възлагателни писмаDoH_KuXoT написа:правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.![]()
,
santo_trafficante написа:Само дето половината доверени сервизи не им взимат колите за ремонт със възлагателни писмаDoH_KuXoT написа:правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.![]()
,
DoH_KuXoT написа:santo_trafficante написа:Само дето половината доверени сервизи не им взимат колите за ремонт със възлагателни писмаDoH_KuXoT написа:правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.![]()
,
и кои са тези сервизи и каква е причината да не им взимат колите ?
santo_trafficante написа:DoH_KuXoT написа:santo_trafficante написа:Само дето половината доверени сервизи не им взимат колите за ремонт със възлагателни писмаDoH_KuXoT написа:правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.![]()
,
и кои са тези сервизи и каква е причината да не им взимат колите ?
Не се издължават за ремонтитеИ не само това
От както се махна Черепа от тази компания и си взе екипа нещата не вървят добре
Опитват се да я продадат ама няма кой да я купи
правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.
joromnt написа:Дон Кихоте, то и твоята мисъл не е много съсредоточена....правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.
Това мнение съдържа "супер много" данни пич, просто по изчерпателен няма как да си
joromnt написа:Какви са вариантите за ремонт на кола над 10 години, дето вноската и е 450лв?
Лепенки слагат ли някакви?
Как се заявява щета в София?
За каква безплатна пътна помощ говорят, щото много се хвалеха с нея?
За БулИнс питам.
Да фирмата е сериознаDoH_KuXoT написа:правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.![]()
santo_trafficante написа:Само дето половината доверени сервизи не им взимат колите за ремонт със възлагателни писмаDoH_KuXoT написа:правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.![]()
,
dlug написа:santo_trafficante написа:Само дето половината доверени сервизи не им взимат колите за ремонт със възлагателни писмаDoH_KuXoT написа:правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.![]()
,
Днес говорих с мой познат бояджия, който ми прави моята кола и служебните във фирмата, в която работя. Преди като говорих с него за колите каза че предпочита да минава ремонтите по фактура, защото иначе ако си вземе парите ще бъде след около 6-7 месеца, като според него няма да си ги вземе. Днес вече окончателно ми каза, че по възлагателни писма не приема ремонти. Понеже ми е познат, каза че в краен случай може да ми направи колата по експертна оценка, въпреки че сумата пак ще бъде занижена. Иначе само по фактура и когато ми приведат парите, тогава да му ги дадем. Каза, че за момента все още изплащат на граждани, но да бягам бързо от там и да си търся друга компания. Та така...
За БулИнс става въпрос
velinsl написа:В България не е ниска застрахователната култура н Българина - просто българските условия по застраховки са толкова изключително неизгодни за нас потребителите.
Не са само ДЗИ има и други тук поне теми има за такива - то не бяха булстади, алианци, сега и тия.
icoico написа:velinsl написа:В България не е ниска застрахователната култура н Българина - просто българските условия по застраховки са толкова изключително неизгодни за нас потребителите.
Не са само ДЗИ има и други тук поне теми има за такива - то не бяха булстади, алианци, сега и тия.
Извън България никой не застрахова коли над 7 години- прави си сметка техните условия колко са изгодни
santo_trafficante написа:dlug написа:santo_trafficante написа:Само дето половината доверени сервизи не им взимат колите за ремонт със възлагателни писмаDoH_KuXoT написа:правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.![]()
,
Днес говорих с мой познат бояджия, който ми прави моята кола и служебните във фирмата, в която работя. Преди като говорих с него за колите каза че предпочита да минава ремонтите по фактура, защото иначе ако си вземе парите ще бъде след около 6-7 месеца, като според него няма да си ги вземе. Днес вече окончателно ми каза, че по възлагателни писма не приема ремонти. Понеже ми е познат, каза че в краен случай може да ми направи колата по експертна оценка, въпреки че сумата пак ще бъде занижена. Иначе само по фактура и когато ми приведат парите, тогава да му ги дадем. Каза, че за момента все още изплащат на граждани, но да бягам бързо от там и да си търся друга компания. Та така...
За БулИнс става въпрос
Това съм го написал март месецИмат спад в автомобилното застраховане 40%
Половината от компанията се прелива в друга ЗК
Ама Дон Кихот да обясни виждам че е в час
Сега да видиме дали ще му платят колата на 70% както обичат да правят
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта