Дзи автокаско не плащат

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: Дзи автокаско не плащат

Мнениеот santo_trafficante » Чет 29 мар 2012 11:09

DoH_KuXoT написа:правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове. :012:
,
Само дето половината доверени сервизи не им взимат колите за ремонт със възлагателни писма :wink:

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Чет 29 мар 2012 15:23

santo_trafficante написа:
,
Само дето половината доверени сервизи не им взимат колите за ремонт със възлагателни писма :wink:

и кои са тези сервизи и каква е причината да не им взимат колите ?

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 29 мар 2012 18:04

DoH_KuXoT написа:
,

Не се издължават за ремонтите mhihi И не само това :wink: От както се махна Черепа от тази компания и си взе екипа нещата не вървят добре :wink: Опитват се да я продадат ама няма кой да я купи mhihi

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Чет 29 мар 2012 19:33

DoH_KuXoT написа:
,

Не се издължават за ремонтите mhihi И не само това :wink: От както се махна Черепа от тази компания и си взе екипа нещата не вървят добре :wink: Опитват се да я продадат ама няма кой да я купи mhihi

нещо ти е разпиляна мисълта, стреляш на посоки без ясна тези и довод. Мислех, че имаш нещо конкретно, което си изпатил, а ти просто си разказваш какво си чул и т.н. Загуби ме като читател eusa

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 29 мар 2012 20:25

Дон Кихоте, то и твоята мисъл не е много съсредоточена....
правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.

Това мнение съдържа "супер много" данни пич, просто по изчерпателен няма как да си :063:

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Чет 29 мар 2012 20:54

joromnt написа:Дон Кихоте, то и твоята мисъл не е много съсредоточена....
правите си каско в Бул Инс и няма да имате ядове.

Това мнение съдържа "супер много" данни пич, просто по изчерпателен няма как да си :063:

пич, задай конкретен въпрос и ще ти дам конкретен отговор.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Нед 01 апр 2012 18:54

Какви са вариантите за ремонт на кола над 10 години, дето вноската и е 450лв?
Лепенки слагат ли някакви?
Как се заявява щета в София?
За каква безплатна пътна помощ говорят, щото много се хвалеха с нея?
За БулИнс питам.

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Нед 01 апр 2012 20:35

joromnt написа:Какви са вариантите за ремонт на кола над 10 години, дето вноската и е 450лв?
Лепенки слагат ли някакви?
Как се заявява щета в София?
За каква безплатна пътна помощ говорят, щото много се хвалеха с нея?
За БулИнс питам.

-За автомобили над 10 години имаш три вариянта. Единия е код 303 (експертна оценка без право на сервиз). Има код 301 , който позволява експертна оценка + еднократно влизане в доверен сервиз 70 сервиза в София и доста повече из цяла България. Най-благоприятния код е 302 , позволява експертна оценка и многократно посещение на един от над 70 сервиза в София и още много в цяла България.
-Лепенки никой не слага вече, слагат само, ако пожелаеш на BAS за пътната помощ.
-Щета в София се заявява по няколко начина според зависи от случая. Каквото и да се случи звъниш на мобилните групи, безплатен телефон с жива връзка в цяла България. Диспечера ти казва какво да правиш и дали е нужно да идва мобилна група. Може да заведеш щета и във всеки един от Офисите на застрахователя пръснати из всички краища на София. Повече информация има в Сайта им.
-Безплатната пътна помощ е еднократна до 10% от стойността, за която е застрахован автомобила.

Имаш и възможност за моментално съдействие, ако не си доволен от ремонта, като експерти на компанията идват на удобно за теб място да преценят дали наистина сервиза не си е свършил работата, като оказват пълно съдействие за това всичко да се доведе до край така, че всяка от двете страни да е доволна.
Има бърза каса за получаване на суми до 500лв в рамките на 30 минути.
Мобилни групи, които Ви пестят актовете и отнемането на контролни точки,при посещение на място от екип на пътна полиция КАТ. Адекватна помощ, пълно съдействие за изготвяне на опис и попълване на уведомлението за завеждане на щета. Набор от всички необходими документи. Като за Вас остава единствено на следващия ден да получите Възлагателното писмо за,който доверен сервиз прецените.
Хит каско, при което плащате само 75% от премията, като ако нямате щети за срока на валидност на полицата, не доплащате до пълния рамер на премията.
Три пъти седмично се извършват допълнителни огледи за добавяне на повредени детайли в описите, ако са останали пропуснати при първия оглед.

Ако имаш още въпроси, на които мога да отговоря съм насреша :beer

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 05 ное 2012 15:31

Да фирмата е сериозна :D

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Пон 05 ное 2012 19:26

,

Днес говорих с мой познат бояджия, който ми прави моята кола и служебните във фирмата, в която работя. Преди като говорих с него за колите каза че предпочита да минава ремонтите по фактура, защото иначе ако си вземе парите ще бъде след около 6-7 месеца, като според него няма да си ги вземе. Днес вече окончателно ми каза, че по възлагателни писма не приема ремонти. Понеже ми е познат, каза че в краен случай може да ми направи колата по експертна оценка, въпреки че сумата пак ще бъде занижена. Иначе само по фактура и когато ми приведат парите, тогава да му ги дадем. Каза, че за момента все още изплащат на граждани, но да бягам бързо от там и да си търся друга компания. Та така...
За БулИнс става въпрос

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 05 ное 2012 20:34

dlug написа:
,

Днес говорих с мой познат бояджия, който ми прави моята кола и служебните във фирмата, в която работя. Преди като говорих с него за колите каза че предпочита да минава ремонтите по фактура, защото иначе ако си вземе парите ще бъде след около 6-7 месеца, като според него няма да си ги вземе. Днес вече окончателно ми каза, че по възлагателни писма не приема ремонти. Понеже ми е познат, каза че в краен случай може да ми направи колата по експертна оценка, въпреки че сумата пак ще бъде занижена. Иначе само по фактура и когато ми приведат парите, тогава да му ги дадем. Каза, че за момента все още изплащат на граждани, но да бягам бързо от там и да си търся друга компания. Та така...
За БулИнс става въпрос

Това съм го написал март месец mhihi Имат спад в автомобилното застраховане 40% :wink: Половината от компанията се прелива в друга ЗК :mrgreen: Ама Дон Кихот да обясни виждам че е в час :D Сега да видиме дали ще му платят колата на 70% както обичат да правят :D

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пон 05 ное 2012 22:01

В България не е ниска застрахователната култура н Българина - просто българските условия по застраховки са толкова изключително неизгодни за нас потребителите.
Не са само ДЗИ има и други тук поне теми има за такива - то не бяха булстади, алианци, сега и тия.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пон 05 ное 2012 22:22

velinsl написа:В България не е ниска застрахователната култура н Българина - просто българските условия по застраховки са толкова изключително неизгодни за нас потребителите.
Не са само ДЗИ има и други тук поне теми има за такива - то не бяха булстади, алианци, сега и тия.

Извън България никой не застрахова коли над 7 години- прави си сметка техните условия колко са изгодни mhihi

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пон 05 ное 2012 22:35

icoico написа:
velinsl написа:В България не е ниска застрахователната култура н Българина - просто българските условия по застраховки са толкова изключително неизгодни за нас потребителите.

Извън България никой не застрахова коли над 7 години- прави си сметка техните условия колко са изгодни mhihi

Пиша и застраховка за жилища, каквато съм си правил. Макар и само една вноска, повече нямаше смисъл.

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Вто 06 ное 2012 16:28

dlug написа:
,

За БулИнс става въпрос

Това съм го написал март месец mhihi Имат спад в автомобилното застраховане 40% :wink: Половината от компанията се прелива в друга ЗК :mrgreen: Ама Дон Кихот да обясни виждам че е в час :D Сега да видиме дали ще му платят колата на 70% както обичат да правят :D

чакаме и ще има инфо. на 70% при кражба няма как. Надявам се да я намерят обаче.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”