ЗАД "АРМЕЕЦ" - проблеми, решени в крайна сметка

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: ЗАД "АРМЕЕЦ" - крадци и лъжци

Мнениеот groznika » Нед 04 окт 2009 11:22

mladvampirTDI написа:Ама не разбрах, Армеец ли имат максимум 3 щети? Ако да - това е нещо ново за мен. Иначе и аз мисля, че 3 щети е глупост. Може би ако ти си виновен и за трите, има някаква бегла, едва забележима логика, в противен случай е глупост. Дайте компаниите, които се занимават с подобни неща, просто за да не застраховаме при тях.

Аз съм чувал, че три щети имат дженерали. Колко е вярно Санто нека обясни.
За Армеец от няколко места вече чувам, че се правят на ощипани и за това ще гледам евентуално да ги сменям на пролет.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пон 05 окт 2009 11:50

Аммм отзивите от застраховател никога няма да са 100% положителни!!! Разберете там има 2 лица за 2 варианта - когато пари влизат, застрахователя ти е приятел, когато излизат ти е враг :) така е по цял свят и четете хубаво полиците като ги подписвате, може ли да го направи, вашия застраховател ЩЕ ви откаже плащане :) лично аз си стоя в Бул инс от край време, преди няколко месеца за един калник ми дадоха 150лв по оценка(на бояна за каруци над 7К при такива щети протоколи не искат) при реална цена на ремонта 200лв, а с кобра работят безкасово - издават ти една бележка, отиваш в кобра и ти сменят стъкла без стотинка да даваш.

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Пон 05 окт 2009 13:37

Аз лично от Армеец съм много доволен. Когато и да съм имал щета, точно за 10 мин. ми издават възлагателно писмо и готово. Ама малка подробност - никога не съм опитвал да ги клатя, да си избивам каското и т.н. Мисля, че в Бг маалко взехме да прекаляваме с това как клиента имал право - да има права, ама само като е 100% коректен.

и аз лично от Армеец - доволен. за заведените от мен досега щети, са ми изплатени напълно коректно и без никакви проблеми. и съм сигурен, че ако от страна на клиента всичко е ок, тоест няма непрочетени и недоглени неща, няма къде да мърда, която и да е компания и трябва да си плаща като поп...а това с фактурите нак колегата, нещо не ми стана ясно - отнякъде купено нещо, фактура отдруга, ала-бала, напълно възможно е да се заяждат за това и да го изтъкват като причнина да не плащат

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пон 05 окт 2009 23:05

Пълни олигофрени са в Армеец, днеска направих леко птп и рекох да мина и от там да видя колко левчета ще ми отпуснат.Отивам и оня почва да ми развива няква теория че бронята можела да се оправи с пистолет за горещ въздух.Мале направо ми дойде да го напрая дроп " едвам се здържах ".Абсолютно некоректни са към клиентите си.Много съм недоволен и нямъм търпение да се прехвърля някъде другаде. death

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 05 окт 2009 23:51

Ходи в БулИнс да видиш там кво е mhihi

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Вто 06 окт 2009 11:19

AmW написа:Ходи в БулИнс да видиш там кво е mhihi

Ходих:

"Добър ден господине, какво имаме, задна дясна врата за боя. Къде искате да се прави колата? Ето ви възлагателно писмо. Приятен ден"

Всичко за 15 минути.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Вто 06 окт 2009 11:27

Независимо коя е застрахователната компания, от значение са хората които работят в конкретния офис. Първата година каско-то ми беше в компания за която не се чуват много добри отзиви, но си ми платиха всички щети и в срок. А сега в прехвалена компания се мотат вече над 2 месеца за малка щета.
Не на последно място е важно да имаш познати там където си застрахован.
След като минах през 4 различни застрахователни компании стигнах до извода, че понякога си заслужава да платиш малко повече за да си спестиш много неприятности в бъдеще :)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 06 окт 2009 11:32

imedarov написа:
AmW написа:Ходи в БулИнс да видиш там кво е mhihi

Ходих:

"Добър ден господине, какво имаме, задна дясна врата за боя. Къде искате да се прави колата? Ето ви възлагателно писмо. Приятен ден"

Всичко за 15 минути.

има разлика
не се праи mhihi
едно е да ходиш с чисто нова кола за оглед /в твоя случай/
друго е с кола на 10+ години

новите коли на всякъде ги обичат въпреки дебелите обезщетения
+това Бул Инс позагубиха доста от клиентите си който се преляха в Армеец и сега са много вежливи mhihi

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Вто 06 окт 2009 12:19

Армеец са абсолютни боклуци!

Два месеца след като сключих пълно каско за 11 500 лв (по тяхна оценка) стана ПТП, колата тоталка и изведнъж се оказа че била надзастрахована и реалната оценка била 9000 лв. Как така за два месеца се обезцени тая кола не знам, ама по тая щета съм над 2000 лв назад от тия палячовци. Сключена полица с Армеец е гаранция за проблеми. Не че знам коя компания е по-добър вариант, но тия са едни легализирани престъпници.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Вто 06 окт 2009 12:51

Хора колко време трябва да мине та да разберете че от застрахователите парите трябва да си ги вземете а не да чакате да ви ги дадат.Като не знаете как питайте.И не е зле да си прочетете общите условия към каското там всичко е описано ясно.Вие сте тръгнали на лов за вълци па сте заредили пушката с патрони за гъски.

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Вто 06 окт 2009 13:32

santo_trafficante написа:+това Бул Инс позагубиха доста от клиентите си който се преляха в Армеец и сега са много вежливи mhihi

Да така е

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 06 окт 2009 13:45

imedarov написа:
santo_trafficante написа:+това Бул Инс позагубиха доста от клиентите си който се преляха в Армеец и сега са много вежливи mhihi

Да така е

знаеш че съм в час с тенденциите mhihi mhihi

MK4 написа:Армеец са абсолютни боклуци!

Два месеца след като сключих пълно каско за 11 500 лв (по тяхна оценка) стана ПТП, колата тоталка и изведнъж се оказа че била надзастрахована и реалната оценка била 9000 лв.

ми много лесно
този дето ти е сключил полицата ти е бил +20% над каталожната оценка /шваке/ за да ти "надърви" оценката на автомобила :wink:

карате автомобили а не знаете че каквато и оценка да получите при тотал се вади една дебела книга и се гледа в нея :wink:
отделно в последно време се разминава оценката от швакето и реалния пазар на 2 употреба автомобили :wink:
по шваке може да е 9000лв а в мобилен същата да е на 6000лв :wink:
има ЗК който си правят оценките по мобилен.бг
и още 100 неща... mhihi mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 06 окт 2009 13:48

е то така излиза,че независимо от това какво са ти оценили,винаги ще има начин да те врътнат.Я с мобилен,я по шваке mhihi

Все си назагуба.

Медарке,твоята в колко е в булинс?
На колко и е швакето ,след като вече мина годинка :roll:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 06 окт 2009 13:50

LILO&STICH написа:е то така излиза,че независимо от това какво са ти оценили,винаги ще има начин да те врътнат.Я с мобилен,я по шваке mhihi

Все си назагуба.

Медарке,твоята в колко е в булинс?
На колко и е швакето ,след като вече мина годинка :roll:

ваще коли са нови и се правят по фактурка от вносителя.
и там няма мърдане при тотал mhihi
ехх Митее колко съм те учил
mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 06 окт 2009 13:55

ти може да си учил,ама в бул-лес mhihi шибат като запоследно mhihi

Иначе,аз лично отдавна ги отсвирих точно тях.Друго ми е ясно.Вече няма къде да си вземеш парите за старата кочина,па и тоталка да е.Тва за колегата,дето е повдигнал темата :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”