за "Aerotwin" ?
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.. аз много ги загледах преди няколко месеца .. за Ибиза-та беше 68лв. комплекта .. но размислих и си купих Бош Спойлер ... за 30 лв. .. по принцип и преди с такива съм карал и бях доволен .. и заради по рано описания проблем с опазването им .. прецених че е по добре да си купя два комплекта Спойлер .. вместо един Аеро 

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
аз пък съм супер-НЕдоволен, егати боклука, маже, ивици оставя и най-лошото е че цялата чистачка изпада в някъв гнусен резонанс и подскача по стъклото (двата края на перото рипат и викат "трак-трак-трак-пляк-трак-пляк")
исках да ги сменя ама смотания Сеат Прокоба е някви смотани рамена и не може да се сложат други чистачки
закопчалките са различни.
исках да ги сменя ама смотания Сеат Прокоба е някви смотани рамена и не може да се сложат други чистачки

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
nii написа:аз пък съм супер-НЕдоволен, егати боклука, маже, ивици оставя и най-лошото е че цялата чистачка изпада в някъв гнусен резонанс и подскача по стъклото (двата края на перото рипат и викат "трак-трак-трак-пляк-трак-пляк")
исках да ги сменя ама смотания Сеат Прокоба е някви смотани рамена и не може да се сложат други чистачкизакопчалките са различни.
nii бартер устройва ли те

- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:nii написа:аз пък съм супер-НЕдоволен, егати боклука, маже, ивици оставя и най-лошото е че цялата чистачка изпада в някъв гнусен резонанс и подскача по стъклото (двата края на перото рипат и викат "трак-трак-трак-пляк-трак-пляк")
исках да ги сменя ама смотания Сеат Прокоба е някви смотани рамена и не може да се сложат други чистачкизакопчалките са различни.
Имай в предвид че самото рамо е много по-различно от това на обикновенните чистачки!
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
yeti123 написа:Stefan написа:nii написа:аз пък съм супер-НЕдоволен, егати боклука, маже, ивици оставя и най-лошото е че цялата чистачка изпада в някъв гнусен резонанс и подскача по стъклото (двата края на перото рипат и викат "трак-трак-трак-пляк-трак-пляк")
Имай в предвид че самото рамо е много по-различно от това на обикновенните чистачки!
да , за съжаление.... иначе още в петък щях да ти ги оставя...
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”