vasstop написа:Тази година - две винетки, догодина - една
На мен често ми е нужна винетка и с брат ми ще го практикуваме тоя номер.Тая година си се изръсих за годишна като пич

vasstop написа:Тази година - две винетки, догодина - една
iGolf написа:А какъв е смисъла от "Годишна" винетка на която наистина така пише,в случай че човек си купи колата да речем в средата на годината и даде пълната сума а ще ползва винетката през останалата половина ?,ей това ми е най-тъпото от цялата работа,защо се казва Годишна?не е ли това подвеждащо и тъпо...
Съгласен съм, че и пътищата нестават, но имам вяра, че ще дойдат по-добри дни
dobrin написа:Купувам си годишна винетка - струва по-малко от един резервоар гориво. И докато хората не разберат, че първо са големите разходи, после големите приходи и благини, няма да се оправят нещата. Каруцата пред коня не става - за да се оправят пътищата, трябва да има пари. Без винетки не става. Който има наблюдения върху пътищата през последните 10 - 15 години, не може да отрече, че подобрение има. Вярно е, че е доста по-малко, отколкото бихме искали. С времето всичко ще си дойде на мястото. Колкото по-малко тарикатлъци и мераци да се прецака държавата, толкова по-добре. Защото в крайна сметка прецакани сме всички.
dobrin написа:......
KirilGeorgiev написа:... ние да си плащаме винетки ддс такси и пр. за да могат хора като Мургина Топлото и разни други да имат по 7-8 милиона в банките. Ако има как нищо няма да плащам ...
KirilGeorgiev написа:... ние да си плащаме винетки ддс такси и пр. за да могат хора като Мургина Топлото и разни други да имат по 7-8 милиона в банките. Ако има как нищо няма да плащам ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта