мнение за Х5

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Zeroday
Автомобил:
Двигател:

Re: мнение за Х5

Мнениеот Zeroday » Вто 01 дек 2009 20:26

Bobi_S13 написа:Не съм объркал мястото за въпроса. Познавам много голяма част от форума лично, знам че има страшно много компетентни мнения и мога да разчитам на обективна оценка. По хубава оценка от фен на друга марка здраве му кажи. Ще вляза в БМВ форума където имам регистрация по друг повод, но няма значение. Та мисълта ми е следната, има много компетентни хора и ще се изкажат по начин по който няма да се изкаже нито един БМВ фен. Тъй на моя приятел на сестра му мъжът(забравих к беше думата) е именно много голям маняк на тема БМВ и за него друга кола не съществува и ще каже директно "няма кусури, взимай го, екстра е, няма по-хубаво с изключение може би на Х6" заради това пуснах темата тук...нямам за сега инфо какво е станало предполагам че тези дни ще имам. Благодаря на всички за мненията, за да мисли моя френд за такава кола е ясно че ще може да я потдържа ;)

С риск да сме офф топик, може ли линк към темата в БМВ форума за да направиме леко сравение по-късно.
Иначе мога да кажа общите неща за СУВ който по-горе вече бяха казани...
Но като цяло кофти оффроуд способности, даже не си и помисляите...

Успех

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Вто 01 дек 2009 21:15

Парите, които получавам са една прилична , добра заплата за София, а за България като цяло - доста добра.
Карам Бмв 5-та серия 2002ра година. Не съм женен, нямам семейство.., но като поддръжка тази кола е в пъти по-висока от фолксваген. Напълно съм съгласен с Брабус ( човек, който дава винаги точни и обективни мнения, за което го поздравявам )!

Не си представям, как ако имам семейство със заплата дори 2000лв ше го поддържам, както трябва, а именно - каско, гуми, поддръжка, гориво.

X5 е изкючително скъпа кола за поддръжка, иначе като цяло е сравнително лесно да купи но после става страшно.
И пак да бих дал пример със себе си : на това положение за да взема X бих го направил само ако заплатата ми е над 4000лв - със семейство над 5-6.

Правете си сметката, ако някой се съмнява в думите ми ще му дам фактура за консумативи на моя автомобил, за да разбере за какво иде реч :)

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Вто 01 дек 2009 21:34

Колеги може и да сте прави, но наистина ключово е дали човек има семейство да издържа или е ерген като мен :)
Иначе специално за гумите тези космически цени са само ако се купуват от Диана и т.н. БГ главорези. Аз отдавна не си купувам гуми от България :)

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Вто 01 дек 2009 22:30

Zeroday, тема в БМВ форума не съм пускал! и си казах менението

благодаря на всички дали мнение, всичко което казахте е взето на предвид
очаква се развитие...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 01 дек 2009 22:32

Заключена по молба на автора.
Bobi_S13 написа:Офертата е изпусната, но благодаря на всички за съветите. :kissy:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”