Автокаско - къде, как, какво..?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dr.76
Автомобил:
Двигател:

Re: Автокаско - къде, как, какво..?

Мнениеот dr.76 » Нед 17 яну 2010 0:29

Истината все още е в мутрите,,,преди няколко месеца имаше едно предаване по НоваТВ за автокражбите,,,човека си каза"има компании чиито коли не се пипат"...аз съм в Армеец..доволен засега..

Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fantomasss » Нед 17 яну 2010 11:02

dr.76 написа:Истината все още е в мутрите,,,преди няколко месеца имаше едно предаване по НоваТВ за автокражбите,,,човека си каза"има компании чиито коли не се пипат"...аз съм в Армеец..доволен засега..

Много точно колега. Аз съм на същото мнение и за това и аз съм в Армейците, хем плащат, хем не ти барат колата и спиш спокойно, а това май е най-важното.

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Пон 18 яну 2010 9:28

Колеги в SDI брокер ми казаха, че аларма не се изисква единствено в Дженерали и Алианц.. всички други искали..

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пон 18 яну 2010 9:45

Такамм... аз направих в Бул инс гражданска + кражба + маркиране за 257лв всичко. Напълно доволно откъм пари според мен :P

Потребителски аватар
aylin78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aylin78 » Пон 18 яну 2010 10:24

то да не ти се случва да исползваш какско,в германия хората не се занимават с това онова застрахователя се занимава с вси4ко,ние в бг хем плащаме хем им се молим като пострадаме,а ако сравним кола+каско в бг кола+каско германия=за един и сьщ автомобил говоря,там е с 100 евро пове4е,но много нерви мнго пари се спестяват и колата си става като нова сьс истински части не като ж бг-ама има овехтяжане....ами даите да видим швакето сегаколко пише....и т.н........в европа чожек е с глажно 4 :да: до кога ще си траем ве хорааа :не: защо мислите има 20 затрахователни агенции и фирми вси4ки станаха патрони с бентлита ходят,шефовете им,се с нашите левтета

Потребителски аватар
Clv13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Clv13 » Пон 18 яну 2010 12:53

fantomasss написа:Много точно колега. Аз съм на същото мнение и за това и аз съм в Армейците, хем плащат, хем не ти барат колата и спиш спокойно, а това май е най-важното.

Напълно те подкрепям колега. Та нали това е идеята да спиш(и караш де) спокойно. :да:

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пон 18 яну 2010 14:03

Където имаш познати да те оправят ако стане фал.Ако колата им трябва на крадците няма спасение ако ще при извънземните да я застраховаш.

Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fantomasss » Пон 18 яну 2010 14:24

KirilGeorgiev написа:Където имаш познати да те оправят ако стане фал.Ако колата им трябва на крадците няма спасение ако ще при извънземните да я застраховаш.

Тя колата ако им трябва на крадците, нека си я вземат, по -важно е обаче после някой да ти я плати, нали се сещаш, крадците доволни, и ти си доволен, там е работата.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”